Bu insanları çekmek çok zor Sağlığımdan ettiler :(

Seni cok iyi anlyrm cnm.ayni benimkiler gibi cok zor takmamak ama bAska care yok. Ne guzel ayrilmisken yeniden yakinlasma istediyin elbiseyi al giy onlara gosterme butcemiz kisitli de onlar da sizden beklenti icine girmesinler

Ya canım doğru söylüyosunda Benim önümden o yol gitmiyo Hadi ben kapılarımı kapattım Ama benim kocam kapatmaz Hem kızar hem haklısın der Hem annemden hiç şevkat görmedim annem sürekli laf sokar der Ama gel görki eteğindende ayrılmaz Onlarda ellerini çekmezler kolay kolay Yani bize neler yaptıklarını gördüğü halde idare et der napayım annem der Ben derimki konuş annenle Yok o anlamaz der Hep ben haklıyım der Konuşmaya gelmez Bide malesef benim babam çok disiplinlidir Eşimin tembel tavırlarını görünce laf söylüyo Benim moralimi bozuyo o yüzden kendi ailemede sık sık gitmek istemiyrm

esin bile kendi ailesi gelince evde durmuyor
senin ne zorun var
görüsme bu kadar basit
bu insanlarla anlasamazsin

Ya haklısın biraz ben kaşındım ama İstiyorumki hatalarını anlasınlar Bakın ben sizden kurtulmaya değil yuvamın huzurunu korumaya çalışıyorum demeye getiriyorum

Ben kötü demesinler istiyorum ama başka çarem yok sanırım
Bu insanları çekmek zordunda olduğunu da kim söyledi?

Ahhh ben o altınları nasıl verdim aptal kafam Benim babam sevgisini belli etmezdi bize Bende eşimden yoğun bi ilgi görünce resmen ayaklarım yerden kesildi gözüme gelmedi verdim Tam 40 milyarlık altın verdim Şimdi ahh ediyrm ama ne fayda

yuh yani yerin de olsam masayi gecirirdim baslarina bune terbiyesizlik bole hem evine gelecekelr hemde bnm evimde beni azarlicakalr

senin dediğin gibi desem ne tepki verirlerdi acaba Ama yavaş yavaş o sınıra getirdiler beni Bi gün derim biliyorum

canım benım boyle ınsanlarla ugrasılmaz. onları gormezden gel. araya mesafe koy. yok say. yoksa hasta olursun cok daha fazla

[/COLOR]Haklısın canım Ben eşek gibi yanlarına gidince hiç bişey olmamış gibi gülüyorum Arsızlık yaptım hep gururumdan ödün verdim Sonuş her fırsatta tepeme biniyolar

Dimi ama

Evet kıskanışlacak kişilerizki kıskanıyolar ama ben bundan zevk almıyorum keşke kıskanmasalar beni umursamasalar O zaman bu kadar zor olmazdı herşey Eşim bile bi gün dedi ablam seni kıskanıyo bu kadar bakımlı görünme salaş giyin diye

Seni cok iyi anlyrm cnm.ayni benimkiler gibi cok zor takmamak ama bAska care yok. Ne guzel ayrilmisken yeniden yakinlasma istediyin elbiseyi al giy onlara gosterme butcemiz kisitli de onlar da sizden beklenti icine girmesinler

Yok arkadaşım yok eşim onlara her gittiğinde tatlılar götürür Sürekli işlerini eşime yaptırırlar Ama hala memnun değiller Sen bizi önemsemiyosun diye bi başlar kvdem çocuk gibi azarlar Bide hiç arayıp sormasak tepemize çökerler Allaha havale ediyorum ben Allahaaaa

kocan gitsin elinimi öpüyo ayağınımı öpüyo naaparsa yapsın..
sen nasıl böyle bi muamele karşısında susuyosun..
sende göster dişini ver cevabını kocan sorarsa onlarda bana söyledi dersin...
kusura bakmada sen ezdirdikçe kendini daha çooook laf yutarsın...

Son düzenleme:

Burdan aldığım destekler bana çok iyi geliyo beni kendime getiriyo Sanki biri omuzlarımdan tutup sirkeliyo İyi de oluyo İnanın her insan gibi benimde başkalarının ağzından HAKLISIN lafını duymaya çok ihtiyacım var Çok şey yuttum gerçekten sustum Ama bundan sonra her lafa söyleyecek bi lafım olacak İnanın değişicem artık

Pazar akşamı görümcemin yüzü asıktı Kimeydi tafrası bilmiyorum Ama o an eskiler gözümün önünden geçti.....2 sene önceydi
Bu insan beni tuvalete kilitledi kimse sesimizi duymasın diye Yakamı tuttu Bana dediki sen bu evi temizlemeye mecbursun Ben söylemeden cam kirliyse camı, halı kirliyse halıyı temizleyeceksin

Tabi ben farkındayım bu kadarını yapmak zorunda değilim Benimde evim var Tabiki yediğimizi döktüğümüzü temizlemek zorundayız Ama bu kadarı fazlaydı....sadece ağladım... karşısında çok çaresizdim..Hiç bişey yapmadım Çocuk gibi ağladım(aptal ben)Alttan aldım o zaman Ama şimdi bakıyorum nasıl içime oturmuş Düşündükçe boğazım düğüm düğüm oluveriyo Bitti!!!!!!!Bundan sonra bende onlar gibi katı olucam Saygı kalmadı bende.... Rabbim bunun acısını çıkaracak ondan

sasirdim nasil tuvalete kilitler seni kendini bilmez
canim bundan sonra ezdirme kendini evin ayri boyle seyler yasiyorsun
Ayni evde olsaniz dusunemiyorum bile

şunu okudumya resmen tepem attı...
kölesi var sanki karşısında...
git ispiyonla kocana herşeyi..
azcık kullan kadınlığını bu ne böyle...
kendimi sakin bilirdim sen sabır taşıymışsın maşallah...
hadi kocanı çekersin ses çıkarmazsın anlarımda diğerleri kim oluyo....
ah ben olacaktım yerinde sokmazmıydım o kafasını uygun bi deliğe....

Valla kusura bakma da canın sıkılmış senin ne işin var da bu insanları yemeğe çağırıyorsun ki? Bırak ne derlerse desinler, istediğini al istediğini giy kimseyle iyi olmak zorunda değilsin..

sasirdim nasil tuvalete kilitler seni kendini bilmez
canim bundan sonra ezdirme kendini evin ayri boyle seyler yasiyorsun
Ayni evde olsaniz dusunemiyorum bile

Dedim ya aptalmışım ne diye susmuşum sankiHuzurum için....Böyle huzurun içine diyorum şimdi Diğer eltilerim benden beter durumdalar diye şükretmişim Yanlış yapmışım Çok fena koyuyo içime bunlar Bitti... en ağır küfürleri etmek istiyrm ama insanlığımı kaybetmemek adına tutuyorum kendimi

Kocam onlara karşı pısırıktır Söylemiştim o zaman Ablasının yanına bi hücumla gidiyodu kavga çıkmasın diye tuttum Gitme dedim Sadece geceleri eve gidelim burda kalmayalım bunu istiyrm dedim Zaten gitseydide onunda ağzının payını verirleridi Karından korkuyosun filan gibi çok adi kelimeler kullanıyolar Resmen erkeklik damarına basıyolar Çok işittim böyle lafları İçinde olacaksınızki suskunluğumu anlayasınız
Valla kusura bakma da canın sıkılmış senin ne işin var da bu insanları yemeğe çağırıyorsun ki? Bırak ne derlerse desinler, istediğini al istediğini giy kimseyle iyi olmak zorunda değilsin..

Canım sıkıldığından dolayı değil Hani bi laf vardır taş atana çiçek at Belki düzelirler diye arayı ii tutmak için çağırdım Ama işe yaramadı benim evimde, bana saygısızlık yapıp gittiler Genel olarak ahlaksız bi yapıya ssahipler Bana has değil

Yok be şekerim bu insanlar anlamazlar öyle iyilikten ..bunlara ancak kısasa kısas yapacak kendi dillerinden konuşacaksın ancak anlarlar.. O yüzden hiç uğraşma.

Yok be şekerim bu insanlar anlamazlar öyle iyilikten ..bunlara ancak kısasa kısas yapacak kendi dillerinden konuşacaksın ancak anlarlar.. O yüzden hiç uğraşma.

Doğru söylüyosun.......

Belki buraya yazıp, sizinle paylaşmasaydım aynı kafayla gidicektim Birlikten kuvvet doğar diye boşa söylememişler

Kocam beni gerçekten seviyosa arkamda durur Artık eski mine yok

Allah yardımcın olsun arkadaşım işin çok zor

Allah yardımcın olsun arkadaşım işin çok zor

Amin amin.......Evet... benim durumumda olan çok arkadaşımız var burda. Ya, sende onlar gibi olup her şeyi göze alıcaksın Yada kendinden vaz geçip bunlara yalakalık yaparak alttan alıcaksın Durumumuz aynen bu Ortası malesef yok

Ahhh kardesim yorumları okuyunca kendimi gordumm bnde çok takıntılıyım hep yapıcı oldum ama gene yaranamadım biz onlar için oylede kotuyuz bi taraflarımızı parcalasakta kotuyuz oyuzden kendımıZe etmenin anlamı yok ama laf gecıremiyorum kendime

oscarcım maşallah bana burda hoş değil bilmem ne diyorsun ama sen kaynana görümcen yüzünden haplar içicek dereceye gelmişin, eşinin kocanın sana saygısı olsa bu duruma gelmezsin sanırım benle aynı durumdasın ozaman sende, ama ben sen gibi en azından kadının kocaya saldırması hoş değil diye akıl verirken sen akıl saglıgından olmuşun haberin yok allah yardımcın olsun

Benim durumumda seninkiyle hemen hemen aynı ama senın eşin ne gusel yanındaymış benim eşimde önce yanımdaydı iki sene gorusmedik etmediklerini bırakmadılar şimdi herseyı unutup anamdır babamdır dıye gıdıp gelmeye basladı nolduda degişti kursun atıyodu dune kdar butun duzenim yine mahvoldu şoklardayın

terbiyesiz kıymet bilmeyen adamlara ömrümüzü harcayacağımıza kıymet bilenlere zaman ayırmak lazım.
valla adam gibi adamların eşleri cok şükredin .
kendine öz, ana kuzusu olmayan, adam gibi adam, kıskançlık krizleri geçirmeyen kafasında kurmayan , hareketleri bile kendine mahsus, adam hasreti çeken kaç kadın var dünyada acaba!

[SIZE=2]Gece gece güldürdün beni...:) Evet haklısın bu olanlar beni çok etkiliyo ve yıpratıyo Hatta psikolojimi bozuyo Eşimle bu sebebpler yüzden sürekli tartışmamız oldu bi zamanlar Halada arada olur Ama ben hiç bi zaman değil üzerine atlamak, sesimi bile yükseltmedim Saygımızı kaybetmemek adına hep ılımlı davrandım Tartışırken bile!!!! Akıl sağlığımdan olsam bile (ki senin abarttığın derecede değil çok şükür) bu yuvayı ayakta tutabilmek için hakkımı savunurken bile sessizliğimi korudum Ben insanlığımı kaybetmediğim için eşim de yavaş yavaş bana döndü Şükürler olsunŞimdi hala problemler var Ama kocam artık haklısın diyebiliyo Çünkü karısını tanıdı Karısı onu üzmemek için elinden geleni yaptı Karısı zor anlarında bile yuvasını düşündü Artık karısını tanıdı Karısı için öncelik yuvası.....

Anlatabiliyorumdur inşallah...Sen bi konu açtıın. seni tanımıyorum sana saygısızlık olsun diyede bişeyler demedim Sen fikrimizi almak için yazdın Bazen insanları sirkelemek gerek Bende doğru olanı, kendi doğrularımı yazdımki sen hatanı göresin Yine yazıyorum Kendini bilen hiç bi kadın kocası ne derse desin üzerine saldırmamalı Ha eğer saldırmışsa bu demektirki o evlilikte saygı kalmamış Burda kaç kişiye sorsan aynısını der Eğer eleştiriye gelemiyosan burada konu açma Eşimin bana saygısı olduğunu bana bi kaç defa isppatladı sen kendini avutma Açtığım konulara bakarsan eşimle olan sorunlarımın hepsinin soonu hep mutlu bittiBaşka sorun varsa ben cvplamaya hazırım canım Bu arada hepimizin Allah yardımcısı olsun Bi tek benim değil
[/SIZE]

Canım benim sen eşine iki elle sarıl Üzülme...Güzellikle dile getir her şeyi Sonuçta oda onun ailesi tabiki görüşülecekler napıcaksın Cüzi miktarda görüşün zararları olmayacak kadar Bak benim eşim yanımda evet eskisi sıklıkta görüşmüyrz ama yinede görüşmeyi tam kesmedik Evime eşim isitemeden çağırıyorum Çünkü eşimin ailesi diyorum Sen doğru ol hiç bişey bükemez seni Ben doğru neyse onu yapmaya çalışıyorum Bu zamana kadar doğruluktan bi zarar görmedim Tavsiye ederim
O dediğin adam türünden çok az var Hepimize yetmiyo işte
Kızlarrr bi akıl verin:-((

Sana noldu canım ?

Son düzenleme:

Ha bu arada bence kendini benimle kıyaslaman pek doğru olmaz Bak bakalım kimse bana tedavi olmalısın diyen olmuşmu Yada saygısıszsın Herkes haksızlığa uğradığımı düşünüyo

ederler sagligindanda ederler herseyden ederler bosver valla olan sana olur bende gecen gittim doktora dedim hani halsizim unutkanlik oluyor kansizmiyim vitaminsizmiyim diye güya hani vitamin alacaktim adam bana antidepresan yazdisok oldum dedim niye veriyosun cünkü sana bu gerek ha noldumu sanki kim diyorki ah yazik birde alay ediyorlar bisey yok kendi kendine kafayi yiyorsun hey allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…