Bu insanları çekmek çok zor Sağlığımdan ettiler :(

sanane diyen görümcene sen benle nasıl konuşuyrsun diyemedinmi ya onlar laf sokuyorsa sende laf sok sende nedemeye çağırıyosun yemeğe böyle salklarıı ağızlarıkapansın diye çağırdım demşsin öyle insanların ağzımı kapanır kendini yıpratıyosun valla sinrlerm zıpladıı eltinede canım ben zayıfm ya ondan kilolu insanlarla zayıf insanların giyim tarzı farklı oluyo de kahkaha at ardından şaka gibi :)) kaynananda acındanmı ölmüş gelipde mutfaga yardım etsnler söyleneceklerne eşinde tam ana kuzusuymuş yani senn için üzüldüm canım valla etini çiğnetme böylelerine bende önceden laf sokamama özürlüydümde yeni yeni alışıyorm hakeden birsürü insana söylenecek çok sözüm içmde kaldı ama artık yutmayacmmmmm

ahhh canııım bunlarda nedirki?..ben tüberkiloz yani verem olmuştum..

o işler öyle oluyor malesef benm eşimde önceden görümcle konuşmydk lafçılıkları yüzünden eşim hatta ona fitne fesat diyoduu annesi öldükten sonra barıştık sanki daha önce bizim dedikodumuzu eden görümcem değilmş gibi davanıyor eşimmmm bende sinir oluyorm ama eşim annesini kaybetti diye ses etmyorm sonuçta salakta olsa kardeşiii annesinden bir parça sineye çekiyorrrmm allhtan tekrar problem yaşamadık birbirimze yüzgördülük davranıyoz

ben olsam o gorumceyi sana ne dediyi yerde bir kasik suda bogardim ama neyse
bende malesef gorumceden cekenlerdenim
esimle tartismam cogu zaman o yuzzden olur esim icin altan aliyorum ama
bir gun oyle batliyicamki elimden kurtaramiyicaklar :99::113:
neyse canim hic aldirma ne ara ne de sor derim ben birtek arada kayinvalideni ara hatir icin baska kimseyi arama birak onlar seni arasinlar

Görümcem 32 yaşında ve bekar Yani bizim buralarda evde kalmış gözüyle bakılır O yüzden onun bu saçma davranışlarını ona bağlıyorum Galiba acıdığım için ona ses edemiyorum Bi gün evlenirse hepsini içimden çıkarıcam ama :)

Lafımı bazen bende esrgemiyorum ama o dakka benim misafirimdiler O yüzden evimden güzel çıksınlar istedim

Valla ağzıları kapanıyo Bi müddette olsa O yüzden çağırıyorum Çünkü ben diğer gelinlere göre asiyim başıma buyruğum

Eltime gelince... Okadar aciz bi insan ki beni çok sevddiğini söyler BENİMLE HEP DERTLEŞİR O onun ayıbı Benim en büyük cvbım sessizliğim O insanın seviyesine inemem

Kayın valideme gelince...Orada haklısın acından ölmüş O kadar yemeğe düşkünlerki Bütün ge yemek için günlerini yemek yapmak ve yemek için geçiriyolar Ona cvp vermek ne haddime Beni bi kaşık suda boğar Korkuyorum o kadından Bide eşim istemiyo annesini açtırmamı
ahhh canııım bunlarda nedirki?..ben tüberkiloz yani verem olmuştum..

Çok üzüldüm inş şimdi iyisinizdir

Allah yardımcın olsun Evlenenlerin kaderi bu

Aman bi seslerini kessinlerde beni aramaları eksik kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…