Bu insanların derdi nedir

Ne sanıyorsun çocuk olunca ayrı eve çıkacağınızı ya da kocanıza sihirli değnek deyip o benim karım diye sahip çıkacağını falan mı? Bu ortama ne çocugu. Kucağında çocuk elinde süpürge arkada kv zırıltısı ile bir hayatın mı geçsin?

aynı evde yaşıyoruz
eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor
Böyle iğrenç insanlarla hayatına neden devam ediyorsun? Sümsük, kendi aile hayatını kuramamış, gerizekalı oğulları çiftleşsin diye biriyle evlensin, onun hayatını da mahvedelim diye seni bulmuşlar. Evde evcil hayvan gibi davranıyorlar. Köle gibi yaşıyorsun. Adamların temizliği, yemeği ve üstüne evlilik diye ortada bir şey yok ve bir de hakaret ve terbiyesizlik. Lütfen kurtul, bir gün bile kalma orada.

Nasıl terbiyesizlik yani? Yok yumurtalığın küçülmüş, büyümüş. Özel hayata gram saygı yok. Sizin kişisel hayatınız diye bir şey kalmamış. Yazarken bile tiksindirdiler beni. Yazık size. Lütfen kurtarın kendinizi.

Pardon ama sanırım bu kadar yüzü siz vermişsiniz.

Boyle bir adami baba , boyle aileyi de torun sahibi yapma ! Sizin evlilik fazla uzun görünmüyor.

Canım ailem sürekli sus otur diyor buaraya gelsen ne olacak sanki diyor gelme akıllı ol falan diye diye buraya kadar geldim ben şimdi nasıl gideyim ki
Yanlış anlama kocanda ailende beş para etmez. İnsan evladının mutsuz olmasına nasıl göz yumar ya. Kendi ayaklarının üstünde durabilirsin aslında bakarsan kimseye ihtiyacın yok. Aşk evliliği mi yaptın merak ettim?

Eşimin tutumu ben asla annemi babamı bırakmam diyor gitmek istiyorsan sen bilirsin diyor asla kendine güvenmiyor ben yapamam diyor başka yerde kafayı yemeye ramak kaldı canım
O zaman henüz gelişimini tamamlamamış anneye bağımlı olgunluğa ermemiş bir erkek nasıl bir baba olur onu düşünün. Her zaman bir seçenek vardır kendinizi çaresiz hissetmeyin aynı zamanda kendinize karşı da dürüst olun kocamın gözünde değerim ne? Ben bu evlilikte mutlu muyum? Eşimi seviyor muyum? gibi soruları cevaplarken

Kv tıp diplomasını göstersin önce. Ona ne bu konular ?ayrica sizinle ilgili tedavi ile ilgili bu kadar detayı neden biliyor kv falan .paylaşmayın ki dil uzatamasın

Öncelikle bir gebelik pko yüzünden düşmez, sağlıksız bir gebelik ise sonlanır/düşer (diye biliyorum) .
Ayrıca yumurtalık yağlanması ne demek? Omlet falan mı yapacakmışsınız? Rahimin küçük olması falan.. Sanırsın gözleri ultrason cihazı, bi bakınca anlıyor. "tıp diplomanı nereden aldın?" diyip ağzına tıkacağınız yerde kendi moralinizi bozuyorsunuz. Onları umursamayın, tedavinize, kilo sorununuza odaklanın. Gerçi böyle bir kocaya sahipken tedavi olmak ne kadar doğru onu bilmiyorum. Koca koca değil biblo. Ne sesi çıkıyor ne soluğu.

Ben söylemiyorum eşim kendisi benden gizli söyleyip beni yalancı durumuna düşürüyor
O zaman önce eşinizle ciddi bir konuşma yapın. Ayrıca Pko düşüğe sebep olmuyo bildiğim kadarıyla yani farklı bir sorun olabilir. Yumurtlamaniz düzensiz olduğu için takibini yapıp hamile kalmak zor . Yoksa en rahat gebelik sahibi olanlar pko lular. Asla rahatsizliginizi kafanızda büyütmeyin ve sadece kendi kurduğunuz aileyi ilgilendiren şeyleri diğerlerinin bilmesini engelleyin. Eğer eşiniz yine söylerse hem esinuze hem de annesine lafinizi söyleyin.istediklefi gibi konusamayacaklarini öğrensinler

Allah size akıl fikir versin. Amin. Kendini kadın doğum uzmanı sanan kaynananız ve pısırık eşiniz varken tek derdiniz bebek öyle mi? Çocuk anne karnından çıkarken size huzur da mi getirecek? Hayatınız iyice kayacak haberiniz var mı? Yarın o çocuk doğduğunda bakımını size bile bırakmazlar. Kaynananız maşallah ultrason gibi Yumurtalıklarınızı görmüşçesine konuşuyor cahil kadın. Torunu doğunca neler neler yapar. Hala bebek diyorsunuz

Ahaha aynı cümleyi yazmışız. Ben de direk ultrason mu kadın dedim. Demek ki herkeste aynı fikri uyandıracak kadar itici bu kadın

Ne kadar cahil insanlar. Onların karışmaya hakkı yok. Onlara söylemek zorunda mısınız? Kendiniz gidin doktora.

Görüs açımı degistirdim canım evlilik bebek doğduktan sonra düzelir diyorlardı inanmıştım ama hata

düzelmez kendi cehennemine çocuğu da ortak edeceksin.
birken iki olacaksın. daha kendini kurtaramıyorsun kv evinden.
şimdi yumurtalığına laf eden çocuk olsa herşeye laf edecek katlanabilecekmisin?

Senin KV doktor falan mı
O ne biliyormuş böyle
Ayrı eve çıkmadan kafan ve vücudun rahat etmez
Düşük belki de stresten oluyor.

Ben olsam hazır çocukta yokken bu sırtımdaki kamburlardan kurtulurdum eşimde ayrılmak istemezse ayrı ev isterdim evi acana kadar donmezdim ve kesinlikle bu şartlarda hamile kalmak istemezdim. Sitresli bir ortam malum sizinde piskolojiniz etkilenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…