Evet canım ama galiba ben burda hiç cikamaycagim çünkü eşim istemiyor ya çekip gideceğim yada susup oturacağımCanm senin evin yokki başkasının evinde çocuk doğurma bence.
Eşimin tutumu ben asla annemi babamı bırakmam diyor gitmek istiyorsan sen bilirsin diyor asla kendine güvenmiyor ben yapamam diyor başka yerde kafayı yemeye ramak kaldı canımÇünkü muhtemelen bir bebeğiniz olduğunda her şeyin en iyisini en doğrusunu bilen mükemmel kv sizin çocuk büyütme yöntemlerinizi de yetersiz bulacak ve siz devamlı bir baskı altında mutsuz şekilde olacaksınız eşiniz de annem yardımcı oluyor sana diyerek nankörlükle suçlayacak sizi derken sizin psikoloji iyiden iyiye bozulacak nefes alamaz hale geleceksiniz o aile apartmanında ve gitmek isteyeceksiniz. Ama bu sefer de bebeğim çok küçük, babasız büyümesini istemiyorum vs.gibi bahaneler elinizi kolunuzu bağlayacak muhtemelen. Yani çok istediğiniz hamilelik sizin daha sonra çok pişman olacağınız bir şeye dönüşebilir. Acele etmeyin basit kararlar değil bunlar. Ayrı bir eve çıkıp 2 kişilik bir aile olmayı teklif ettiğinizde eşinizin tutumu ne oluyor kararı ailesinden yana kullanıyorsa bunu da yeniden değerlendirmeniz gerekiyor. Hayat sizin kimseye kendinizi ezdirmeyin.
Eşinin ailesi ile bu kadar özelinizi nasıl paylaşabiliyorsunuz? Hadlerini bilmeleri lazımEşimin ailesi Benim le derdi nedir bilmiyorum 15 aydır evliyim 1 dusugum var pkoluyum ve eşimin ailesi çok üstüme geliyor ilk başta senin yumurtalıkların yaglanmistir dedi üç sonra zayıfladım bebegim oldu ama pkolu olduğum için düştü şimdi de yumurtalıkların henüz küçüktür falan diyor benim boyum 1 72 ve kilom 87 kabul ediyorum kilom fazla ama artik biktim bana boyle yapmasindan hersyi sorun syreklisürekli laf sokup rencide ediyor aynı evde yaşıyoruz eşim desem asla sesini çıkartmıyor onları savunuyor oturduğumuz bina aile binası eşimin tüm ailesiyle uğraşıyorum ve çok yoruldum artık tahammül edemiyorum kv ye hiç birine şimdi tedavi olmak istiyorum karışıyor gerek yok diyor senin tedavin zayıflamak falan diyor zayıflasam bile düşüyor diyorum ozaman rahimin küçüktür yumurtalıkların büyülemiştir falan diyor çıldırmak üzereyim kızlar lütfen bana akıl verin bıktırdı artık beni ya ben tedaviyle sağlıklı bir gebelik istiyorum çok mu şey istiyorum
Kesinlikle katılıyorumSenin de beynin yağlanmış bi baktır de
Tatlım ben saklayıp söylemesem bile eşim arkamdan annesine anlatıyor kenara özelimiz varsa ben yalancı çıkıyorum bana hiç bir şey sormuyorlar o yüzdenEşinin ailesi ile bu kadar özelinizi nasıl paylaşabiliyorsunuz? Hadlerini bilmeleri lazım
Ne yapmam gerekir kavga edersem hep ben suçlu çıkıyorum tek başıma kalıyorum eşim olacak adam hemen annesinin yanında yer alıyor siz olsanız ne yapardınız gidecek kapınız yokkenYatak odasını, karısının rahmini akrabalarının diline düşüren adama ne denir bilmiyorum. Onu siz bulun bulamazsanız kocanıza sorun o bulsun.
Söyleyen akrabalar hadsiz.
Sizde hadsizlere haddini bildiremeyensiniz.
Ne yapmam gerekir kavga edersem hep ben suçlu çıkıyorum tek başıma kalıyorum eşim olacak adam hemen annesinin yanında yer alıyor siz olsanız ne yapardınız gidecek kapınız yokken
Baştan neden kabul ettin? Böyle konular okuyunca cidden cok üzülüyorum. Sen bi bireysin ayrı evin düzenin özgürlügünün olması gerekiyor. Sana ev açamayan adama koca deme bence. Bu hayatı yaşamak zorunda degilsin.Evet canım ama galiba ben burda hiç cikamaycagim çünkü eşim istemiyor ya çekip gideceğim yada susup oturacağım
Ben de anlamıyorum ki hep bir sorun normal değiller gerçekten inanmıyorlar ama normal değiller her zaman sorun yapacak bir şey bulurlar ki bu olmasa baksa bisey eminim ki cocugu olmayan insanlar bu kadar laf duymuyordur sakınce konuşuyorum anliyormus gibi oluyor sonra bir bakıyorum yine annem annem diyorSakince soracaksınız eşinize, empati yapmasını sağlayacaksınız bunun sizi ne kadar rahatsız ettiğini ifade edeceksiniz. Bu arada 15 aylık evlilik bir düşük neyin acelesi de bu kadar laf söz olmuş bir de.
Keşke bilsem neden kabul ettiğimi gaflet mi desem cahillik mi bilmiyorum bu adamla zaten yollarimiz ayrılmaya mahkum ama gidecek yerim yokken nasıl ayrılayımBaştan neden kabul ettin? Böyle konular okuyunca cidden cok üzülüyorum. Sen bi bireysin ayrı evin düzenin özgürlügünün olması gerekiyor. Sana ev açamayan adama koca deme bence. Bu hayatı yaşamak zorunda degilsin.
Ben de anlamıyorum ki hep bir sorun normal değiller gerçekten inanmıyorlar ama normal değiller her zaman sorun yapacak bir şey bulurlar ki bu olmasa baksa bisey eminim ki cocugu olmayan insanlar bu kadar laf duymuyordur sakınce konuşuyorum anliyormus gibi oluyor sonra bir bakıyorum yine annem annem diyor
Yani evlilik temelinde sarsıntılar var belli ki.
Sorun çözme becerisi olmadığı gibi sorun çıkarmak konusunda ailecek çok mahirler. İşin içinde değiliz ancak kalıcı bir çözümü en kısa zamanda bulmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim gerçektenBaştan neden kabul ettin? Böyle konular okuyunca cidden cok üzülüyorum. Sen bi bireysin ayrı evin düzenin özgürlügünün olması gerekiyor. Sana ev açamayan adama koca deme bence. Bu hayatı yaşamak zorunda degilsin.
Böyle bir adamdan hemen çocuk yapma. Daha eş olamamış adamı bir de baba yapma lütfenTatlım ben saklayıp söylemesem bile eşim arkamdan annesine anlatıyor kenara özelimiz varsa ben yalancı çıkıyorum bana hiç bir şey sormuyorlar o yüzden
Neden gidecek yerin yok?Keşke bilsem neden kabul ettiğimi gaflet mi desem cahillik mi bilmiyorum bu adamla zaten yollarimiz ayrılmaya mahkum ama gidecek yerim yokken nasıl ayrılayım
Haklisiniz Ben de artık istemiyorum gerçketenBöyle bir adamdan hemen çocuk yapma. Daha eş olamamış adamı bir de baba yapma lütfen
Rica ederim. Her zaman çare vardır bence daha iyisini hakediyorsun bunu unutma.Teşekkür ederim gerçekten
Canım ailem sürekli sus otur diyor buaraya gelsen ne olacak sanki diyor gelme akıllı ol falan diye diye buraya kadar geldim ben şimdi nasıl gideyim kiNeden gidecek yerin yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?