Bu insanlık mıdır, bunlarla aynı mesleği yaptığım için mesleğim adına utandım

Mesleğinden Utanma ablacım, daha kontenjanlar artıyor. Ne doktorlar göreceksiniz ileride yeni nesil bomba gibi geliyor. hamilelik iznindeyken görevlendirmeyle başka yerden hekim çekmiyorlar mı?

Ben idare edilmek istemedim. Paramdan kesilsin bakan doktorun hesabina yatırılsın dedim. Çünkü 4 hafta sonra Allah'ın izniyle doğum iznine ayrılicam. Üzerimde bir hakları kalsın istemedim. 4 birimli yere de extra doktor verilmez. Diğer 3 hekim kendi aranızda bakacaksıniz denir. Bunlar tamam demişler ama bakmamışlar.

Benim gittiğim asm de doktorum yoksa başka doktor bakıyor doktor izinli yerine su doktor bakıyor diye gorevli yönlendiriyor zaten.Bu arada hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah

Mesleğinden Utanma ablacım, daha kontenjanlar artıyor. Ne doktorlar göreceksiniz ileride yeni nesil bomba gibi geliyor. hamilelik iznindeyken görevlendirmeyle başka yerden hekim çekmiyorlar mı?
Haklısınız. Maalesef utanıyorum. Ben Türkiyenin ilk 4 de olan belirli bir tıp fakültesinden mezun oldum. Ben böyle görmedim. Bize meslekî ahlak, etik değerler öğretildi. Ben hekimlikle bu derece karaktersizliği yanyana görmekten utanç duyuyorum. 4 birimli yerde 1 birimin yerine 3 tane doktor bakamıyor musunuz diyor müdürlük. Haklı da

İsguzarlik yapmislar gercekten ama yine de üst kuruluşun tavrı da tuhaf. Ben de bir hekimim. Pratisyenligimde 4 birimli yere 4. Hekim olarak çok defa görevlendirildim.doktor raporlu diye.hem de son dakikalarda. Keşke bağlı bulunduğunuz üst kurulus ekstra bir hekim gönderseydi de bu sorunlar olmasaydı.

Normalde drlar arasında kolay kolay olmaz böyle şeyler size karşı tepki almışlar ama sebebini sorardım ben olsaydım bu keyfi bisey diil hastaları mağdur etmeye hakları yok..

Keşke doktorumuz olsa yerinize versek ama şuanda doktor yok.o yüzden onlardan birini görevlendiricez dedi ilçe sağlık. Riskli bir gebelik geçiriyorum. Bundan sonraki 4 haftamda da herhangi bir rapor alırsam yine bu arkadaşlar gorevlendirilecekmiş. Ya bunlar benim gebe oldugumu öğrendiklerinden beri sürekli benim tsm ye geçmemi ima ediyorlardı. Bu zamana kadar da hiç rapor almadım. Şimdi doğum iznime yaklaştıkça sorun çıkarmaya başladılar

Normalde drlar arasında kolay kolay olmaz böyle şeyler size karşı tepki almışlar ama sebebini sorardım ben olsaydım bu keyfi bisey diil hastaları mağdur etmeye hakları yok..
Evet 10 yıllık hekimim. İlk defa karşılaşıyorum bu tarz insanlarla. Ama maalesef genel havaları böyle. Öleceksen de mesaiden sonra diyen tipler

Hastalar her zaman yalan soyler, diye bir laf vardir doktorlar arasinda. Ben de hekimim. Bir de olanlari hekim arkadaslarinizdan dinleyin. Isin asli boyle degil bence.

Benim ailem kütahyada yaşıyo. Bende orda yaşarken aile hekimim olmadığında başka doktora sıra veriyodu sistem otomatik olarak. Ve o doktorda kendi aile hekimimmiş gibi içten , samimi ve özverili bi şekilde ilgileniyodu. Eğitim cahilliği alır , eşeklik baki kalır dedikleri bu olsa gerek. Her işin zorlukları var malesed. Eğer ki zor geliyor ise yapmamalı bence bi insan o mesleği. Bu her meslek için geçerli . Öğretmen , doktor , memur , işçi vs hepsi için .

Hastalar her zaman yalan soyler, diye bir laf vardir doktorlar arasinda. Ben de hekimim. Bir de olanlari hekim arkadaslarinizdan dinleyin. Isin asli boyle degil bence.
Hastalar her zaman yalan söyler ise gece nöbetinde annemin iç kanama geçirmesini fark etmeyen , defalarca annemin bilincini kaybetmesine rağmen hemşireyi gönderip iğne yap deyip kendisi odaya teşrif etmeyen , annemin O gece 10 ünite kan kaybedecek kadar kötü iç kanama geçirip ölümden dönmesine neden olan doktora ne demeliyiz. Ben o doktoru şikayet etmek için tepinirken etme kızım , çok koşturuyolar , kaç sene okumuş kızın okulu bitmek üzeredir yakmayalım eğitimini diyen annemde mi yalan söylemiş oluyor pardon ?

Baglaclari yanlis yazan biriyle tartismiyorum gecmis olsun.

O zaman bir sorun arkadaşlarınıza, dertleri neymiş, belki yanlış anlaşılan bir durum vardır, şu zamanda hastanın ağzından çıkan iki laf ile Dr a soruşturma aciliyorken bu kadar fevri davranabilirler için tuhaf çünkü. Eğer kasti yaptıklarını düşünüyorsanız, elinizdeki tutanaklari kullanırsınız o zaman.

Baglaclari yanlis yazan biriyle tartismiyorum gecmis olsun.
Hahahaha klasik seni eğitimimle döverim kafası hiç şaşırmadım. Tartışamazsınız zaten. Bağlaçlara değil size anlatılmak istenen şeye odaklanıyor olabilmenizi dilerdim. Noktayı ve noktadan sonra büyük harfle başlamanızı tavsiye ederim

Size kayıtlı olup yönlendirilen hastalar için bir kayıt yokmu? Yani bu insanların farklı doktorlardan o gün muayene sırası aldıgını, muayene edildigini yada edilmedigini, teshisin ne oldugunu gosteren bir sisteminiz var mi? Yalnizca bir devlet memuru olarak herseyin tutanagi, kaydi oldugunu biliyorum. Eger boyle bir sistem var ise kontrol ettirseniz, belki sikayeti destekleyecek seyler bulabilirsiniz? Boyle keyfice hareket etmeye kalkmazlar bir daha.

Ya sorun bastan beri var. Ben sonradan geldim bu asmye. Bunlar cok onceden beri buradaydılar. Bir takım hosuma gitmeyen şeyler oldu. Sigortasız personel çalıştırıyorlardı filan buna benzer şeyler. Ben itiraz ettim, onlarda sonradan gelip burada işleyişe karışamazsın dediler. Öyle böyle ipler koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…