Bu insanlık mıdır, bunlarla aynı mesleği yaptığım için mesleğim adına utandım

Size kastları olsa bile bir iş yeri düzeni bu özel hayat değil, insanlar mağdur oluyor. Paraları da veriliyor üstelik. Saçmalık. Umarım sonuç alabilirsiniz.

Aile hekimligi zor is Allah kolaylık versin. Doğum izni daha uzun ve önceden belli olan bir izin olacağı için sizin de isteğinizle muhtemelen yerinize birini verirler, sizin de gozunuz arkada kalmaz. Hayırlı doğumlar şimdiden.

Doktor hanim mudurlukle konusun, durumu anlatin, tsm den baska doktor gorevlendirsinler yerinize dogum izninde, ben 2 ay bi aile hekiminin yerine calismistim bu sekilde, tsm de calisirken

Doktor hanim mudurlukle konusun, durumu anlatin, tsm den baska doktor gorevlendirsinler yerinize dogum izninde, ben 2 ay bi aile hekiminin yerine calismistim bu sekilde, tsm de calisirken
Ben sadece sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Tsm yerime birini vermezse ben ne yapabilirim ki.

Sizin yerinize tsm asmden kimi görevlendirmiş ? Görevlendirilen kişi görevini aldığı kişinin tüm sorumluluğunu aldığına dair imza atıyor, bu durumu tsm ile konuşun. Bizim asmde bugün 3 dr izinli idi, 1 doktorun evi yandığı için gelemeyecek durumda idi, diğer 1 doktorun yakını vefat etti, cenazeye gitmek zorunda kaldı, kalan 2 dr herkese baktı, hiç de bakamam demediler. En son bakılan hasta sayısı doktor başına 180di. Az çok herkesin iyi anlaştığı bir asmdeyim. Sizinki çok şanssızlık olmuş. Sigortasız işçi durumlarını falan da anlıyorum :) 2 kuruş kar için birbir pintilik yapan insanlar da çıkıyor. Malesef özlük haklarımız da hiç düzenli değil.

ne demek bakmak zorunda değiller
hekim olan biri ne olursa olsun bir hastayla ilgilenmek zorunda

burda üç kişi resmen kötü kalpli

çok haklısınız konu sahibi, pekı sizin bu konuda yapabileceğiniz birşey yok mu ?
resmi olarak, kanuni haklar ? hani böyle yaptıkları için bir yaptırım olmayacak mı onlara?

Son düzenleme:
Hastalar her zaman yalan soyler, diye bir laf vardir doktorlar arasinda. Ben de hekimim. Bir de olanlari hekim arkadaslarinizdan dinleyin. Isin asli boyle degil bence.
Is güzar hekimler ,yalancı doktorlar yok yani ..Hastalar yalancı.

Bu mantalite de ki doktorlar ülkemiz için israf,bomboş hem de..

Giresun da ölen dedeye öyle üzülmüştüm ki adam dayak yiye yiye ölmüştü dr polis çağırmış adam belli ki alzemier di.

Tek bir hekimle anlasın, siz yokken sizin hastalariniza o baksın, o yokken onun hastalarına siz, doğum izni icinde TSM den görevlendirme isteyin....

Hic olmadi yeniden kuralara katılarak asm değiştirin.

Ben sadece sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Tsm yerime birini vermezse ben ne yapabilirim ki.
Tsm sorumlu hekimi ile açık açık konuşun..niyetinizin mesai arkadaşlarınızı sikeyet etmek değil, doğum izninizi huzurla geçirmek olduğunu izah edin...yerinize görevlendirme olmazsa aklınızın işyerinde kalacağını söyleyin, 2 kaybınız olduğunu bu gebelik ve bebeğin sizin için kıymetli olduğunu hissettirin....

Yerinize görevlendirme yapilmazsa siz dogum izininden döndüğünüzde eski nüfusunuzu bulamazsınız..( hastalar hizmet göremeyince hekim değiştirmekte bulacaklar çareyi)

Kesinlikle haklısınız ayriyetten söylemek isterimki sizin gibi doktorların tebrik etmek istiyorum kibir yok aşağılamak yok sevgi saygı merhamet var ne güzel mesleğini layığıyla yapan insanlara imreniyorum

Tsm ye siz görevlendirme vermeyin biz bakarız hastalara demişler. Bu taraftan da hastalara yasal zorunlulugum yok bakamam demişler. Tam bir işgüzarlık ve kurnazlık. Tsm başkanının bu durumdan haberi yoktu. O da vekaleten bakan doktor hanıma ve insankaynaklarına soruyor niye görevlendirme yazmadınız diye. Bugün ortaya çıktı bu durum. Yani şifaen bir görevlendirme verilmiş nasıl olduysa. Tsmnin de kabahati var tabi ama asıl işgüzarlık bu tarafta. Ben de buna sinirlendim.

Burada sıkça doktorla ilgili konular açılıyor insanlar maduriyetlerini yazdığında bir doktor kolay mı yetişiyorcuları konuyu yorumlamaya davet ediyorum. Sorunuza cevaben insanlık öleli çok oldu özellikle hastanelerde....

İnsanlar kötü muamele ile ugrasmak istemediklerinden doktor değiştiriyorlar. O sebeple kötü davranan doktorun hastası daha az oluyor. Çok rahat ediyorlar. Böyle bir niyet ile hareket etmiştir belki. Bence uğraştığınız çok iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…