- 15 Aralık 2022
- 916
- 652
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
-
Kötü puan yaptım. Elimde bu vardı bunu seçtim. Başka çarem yoktu. 20 yaşındayım geç kalmış gibi hissettimAşçılığı isteyerek seçmedin mi
Kıvırcık nickli üyesiniz sanırım.Kötü puan yaptım. Elimde bu vardı bunu seçtim. Başka çarem yoktu. 20 yaşındayım geç kalmış gibi hissettim
EvetKıvırcık nickli üyesiniz sanırım.
İnsanlar 24-25 yaşında başlıyor. Seveceğin bir meslek seçmeye çalış. Ayrıca yurtlarda kalan bir sürü insan var o tarzda. Benim eşim de öyle bi yurtta kaldı. Mühendis şimdiKötü puan yaptım. Elimde bu vardı bunu seçtim. Başka çarem yoktu. 20 yaşındayım geç kalmış gibi hissettim
Kivircik baska bölüm kazanamaz maalesef.İnsanlar 24-25 yaşında başlıyor. Seveceğin bir meslek seçmeye çalış. Ayrıca yurtlarda kalan bir sürü insan var o tarzda. Benim eşim de öyle bi yurtta kaldı. Mühendis şimdi
Kpss'den iyi bir not alacağınıza inanıyor musunuz?Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.
Gelecek goremiyor degil. Kendisi dgsyle dort yillik gastronomiye gececek, sonra babasi ona pastane acacak. Kariyer plani bu sekilde.Ya bana haklı geldi gelecek göremediği bir bölüm için bambaşka bir şehirde devlet yurdunda okunmaz
Değecek bir bölüm olmalı
engelli kadrosundan atanmak daha kolay biraz dişini sıkar atanırsın.Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.
Nerelere atanabilir bilginiz var miengelli kadrosundan atanmak daha kolay biraz dişini sıkar atanırsın.
o kadar bilgim yok engeline uygun kurumlar olur. ekpss den gireceksin.Nerelere atanabilir bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?