Bu ise hic bulaşmasam mı?

Kaçıncı hesabın kıvırcık?

Anlamıyorum, daha 2. Cümlenden sen olduğunu ele veriyorsun zaten, neden 5 farklı hesap açıyorsun?
Senin okumaya gönlün yok bence. Sürekli sorun çıkartıyorsun, şikayet ediyorsun. Fransa’ya değil Konya’ya gittin, yurtların hali ortada, hiç araştırmadan mı gittin? Böyle yapacaksan git KPSS çalış

Gelecek goremiyor degil. Kendisi dgsyle dort yillik gastronomiye gececek, sonra babasi ona pastane acacak. Kariyer plani bu sekilde.
Bir dediği diğer dediğini tutmuyor. 50 yaşında sınava giren annemle aynı sıralamayı yapmış, dgs ile geçiş yapması mümkün değil. Bir babam bana pastane açacak, okurken bana ev tutacak maddi durumumuz iyi dedi, sonra ailem devlet yurdunun parasını ödeyemiyor dedi.

Kıvırcık, sen kendinden emin değilsin. Bir çok istiyorum bu bölümü dedin, şimdi de mecburiyetten yazdım diyorsun. Dgs ile geçiş yapamayacaksın. Yurtta da bir sürü sorun yaşayacağına eminim. Engelli kadrosundan çok kolay atanabilirsin, dişini sık çalış, atan kurtul. Her zorlukta KPSS meselesini gündeme getireceksin çünkü

Bu tam şey değil mi, pamukpamuk’un gençliği. Atanır memur olursa tam yeni versiyon pamuk olur

Ay ben ODTÜde okudum. Orada da dolaplar eski, yataklar bazasız ve banyolar koridordaydı. Yani sen kendini tam olarak nerede görüyorsun da bunlari begenmiyorsun ben anlamıyorum. Senin zaten ne okumakta gözün var ne çalışacak azmin. Sanki aşçılık bitirince o kadar yoğun tempolu bir işte çalışabilecek gibi de seviyorum seviyorum diyorsun. Sen hayatinda aşçılığı geçtim 1 gün garsonluk yapmış misin acaba? Yani ülke açısından böyle insanların memur olmasını ne kadar istemesem de duruma bakılırsa yapabileceğin tek sey de memurluk bence.

Kivircik, herseyden once mutlu olmayi ogrenmen gerekiyor senin temel sorunun bu.

Sız kpss yı cok basıt bır sınav mı sanıyorsunuz. Yks ye gırıp aşcılık kazanmışsın ne olacak kpss de 90 falan mı alacaksınız? Biraz hayata objektıf bakın. Herkes sımartınca hayatı toz pembe, kolay sanıyorsunuz

Sanki millet Hilton ayarinda yurtlarda kaliyor. Ha yurtlarin bu kadar kotu durumda olmasi ayri bir konu, hicbir genc bu kosullari hak etmiyor. Orasi ayri. Sartlarin kötülüğünü normal karsilamiyorum asla.

Ama baska caresi yoksa yurttaki herkes gibi o kosullara katlanmasi gerekiyor. Kivirciginki can da milletinki patlıcan mı?

Hepi topu 2 yil okuyacak, daha ilk gunden yurt yuzunden okumaktan vazgeciyor.

Bir konusunda guzel sanatlari gömüp asciligi ycueltiyor, şöyle önü açık, boyle guzel meslek, cok guzel yemek yaparim diye. Simdi mecburen yazdim diyor. Kendi de ne yaptığını bilmiyor bence. Sirf bir seyler yapmis olmak icin oyle onune gelen seylere kapilip gidiyor.

sonra da pamuk ablası olacak

şuna akıl vermeyin kpss falan kazanamaz elindeki okuldan da olur
okursa en azından cafede fırında falan çalışır

Diğer konusunda da mecburen yazdığını hepimiz biliyorduk, söyledik ama kendini kandırmak istedi bir müddet.

4 sene sınava girip ancak aşçılık kazanabiliyorsa üniversite okumaması gereken bir insandır. Kpss zaten imkansız gibi bir şey. Engelli memur kadrosu çok az, onlar da üniversite mezunu alıyor. Beden işçisi olarak atanır atanırsa. Onu da bu yapamaz. Bilişsel beceri gerektiren meslekleri yapamaz, beden gücü gerektiren meslekleri yapamaz. Ne yapabilir ben de bilmiyorum. En iyisi evlensin bence

Sen annenle babanın "d*muz gibi yattıkları yeri temizliyorum" demiyor muydun?
Hiçbir yurt köy kadar zor şartlar sunmaz bence.

Mutfaktan çıkamadığın için obeziteye gidiyor durumun bilmem farkında mısın?

Ayrıca eğer okumazsan o köyde halin yaman olur ders merste çalışamazsın.

Kpss diyince okurken ders çalışacağını sanmışım meğerse tamamen gitmemeyi düşünüyormussun.

Okula gitmezsen sana kimse yardımcı olamaz burda hep dayın hep ninen.

Yarmagüle dönüyorsun köyde gittikçe.

5 hesap açtığın için öyle bir ban yersin ki ananın, dayının, ninenin tel numaralarının hepsini banlarlar.

Hem oku hem lise kpss'ye hem önlisansa girersin.

İki sene kalacaksınız. Demir ranzalar ve dolaplar içinde 4 yıl kaldım.Odada 8 kişiydik.Bu kadar konfor delisiyseniz çalışamazsınız da.Okulu bitirin,sonra girin KPSS2ye.Önlisans mezunu olarak KPSS'de daha çok seçeneğiniz olacak.Bir de okumak vizyonunuzu değiştirir bir tek iş,para olarak düşünmeyin.Sonuçta ilkokul sonrası ticarete atılıp zengin olan da var tek amaç para ise .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…