- 17 Ağustos 2011
- 25.883
- 164.798
- 798
- Konu Sahibi Derdimderya
-
pamuk 2Bu iki senede kimbilir daha kaç konu açacaksın? Acayip mızmız, zora gelemeyen bir insansın bence. Memur da olsan bu sefer kurum kötü, iş şöyle böyle keşke bırakmasaydım dersin. Böylesin çünkü sen
Kaçıncı hesabın kıvırcık?Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.
Bir dediği diğer dediğini tutmuyor. 50 yaşında sınava giren annemle aynı sıralamayı yapmış, dgs ile geçiş yapması mümkün değil. Bir babam bana pastane açacak, okurken bana ev tutacak maddi durumumuz iyi dedi, sonra ailem devlet yurdunun parasını ödeyemiyor dedi.Gelecek goremiyor degil. Kendisi dgsyle dort yillik gastronomiye gececek, sonra babasi ona pastane acacak. Kariyer plani bu sekilde.
Bu tam şey değil mi, pamukpamuk’un gençliği. Atanır memur olursa tam yeni versiyon pamuk olurBu iki senede kimbilir daha kaç konu açacaksın? Acayip mızmız, zora gelemeyen bir insansın bence. Memur da olsan bu sefer kurum kötü, iş şöyle böyle keşke bırakmasaydım dersin. Böylesin çünkü sen
Aha bunu okumadan yazdım. Aklın yolu birpamuk 2
Kivircik, herseyden once mutlu olmayi ogrenmen gerekiyor senin temel sorunun bu.Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.
Sanki millet Hilton ayarinda yurtlarda kaliyor. Ha yurtlarin bu kadar kotu durumda olmasi ayri bir konu, hicbir genc bu kosullari hak etmiyor. Orasi ayri. Sartlarin kötülüğünü normal karsilamiyorum asla.Bir dediği diğer dediğini tutmuyor. 50 yaşında sınava giren annemle aynı sıralamayı yapmış, dgs ile geçiş yapması mümkün değil. Bir babam bana pastane açacak, okurken bana ev tutacak maddi durumumuz iyi dedi, sonra ailem devlet yurdunun parasını ödeyemiyor dedi.
Kıvırcık, sen kendinden emin değilsin. Bir çok istiyorum bu bölümü dedin, şimdi de mecburiyetten yazdım diyorsun. Dgs ile geçiş yapamayacaksın. Yurtta da bir sürü sorun yaşayacağına eminim. Engelli kadrosundan çok kolay atanabilirsin, dişini sık çalış, atan kurtul. Her zorlukta KPSS meselesini gündeme getireceksin çünkü
sonra da pamuk ablası olacakKıvırcık, sen kendinden emin değilsin. Bir çok istiyorum bu bölümü dedin, şimdi de mecburiyetten yazdım diyorsun. Dgs ile geçiş yapamayacaksın. Yurtta da bir sürü sorun yaşayacağına eminim. Engelli kadrosundan çok kolay atanabilirsin, dişini sık çalış, atan kurtul. Her zorlukta KPSS meselesini gündeme getireceksin çünkü
Diğer konusunda da mecburen yazdığını hepimiz biliyorduk, söyledik ama kendini kandırmak istedi bir müddet.Sanki millet Hilton ayarinda yurtlarda kaliyor. Ha yurtlarin bu kadar kotu durumda olmasi ayri bir konu, hicbir genc bu kosullari hak etmiyor. Orasi ayri. Sartlarin kötülüğünü normal karsilamiyorum asla.
Ama baska caresi yoksa yurttaki herkes gibi o kosullara katlanmasi gerekiyor. Kivirciginki can da milletinki patlıcan mı?
Hepi topu 2 yil okuyacak, daha ilk gunden yurt yuzunden okumaktan vazgeciyor.
Bir konusunda guzel sanatlari gömüp asciligi ycueltiyor, şöyle önü açık, boyle guzel meslek, cok guzel yemek yaparim diye. Simdi mecburen yazdim diyor. Kendi de ne yaptığını bilmiyor bence. Sirf bir seyler yapmis olmak icin oyle onune gelen seylere kapilip gidiyor.
pamuk 2
Aha bunu okumadan yazdım. Aklın yolu bir
İki sene kalacaksınız. Demir ranzalar ve dolaplar içinde 4 yıl kaldım.Odada 8 kişiydik.Bu kadar konfor delisiyseniz çalışamazsınız da.Okulu bitirin,sonra girin KPSS2ye.Önlisans mezunu olarak KPSS'de daha çok seçeneğiniz olacak.Bir de okumak vizyonunuzu değiştirir bir tek iş,para olarak düşünmeyin.Sonuçta ilkokul sonrası ticarete atılıp zengin olan da var tek amaç para ise .Merhaba. Üniversite, yurt sonuçları açıklandı ama ben hiç memnun değilim. Yurt çok kötü. Çok eski . Dolaplar çok kötü. Yatak bazası yok.Banyolar koridorda. Ascilik okuyacağım zaten. Bir anda çok pişman oldum. Yurt parası falan ödedim bide. Biletleri de aldık. Babam keşke böyle yapmak yerine kpss ye girseydin. İşitme sorunu çektiğin için avantajlıydın düz memur olurdun dedi. Öyle mi yapmalıyım. Hiç bulasmayayim mi bu işe. İş işten geçti ama . Ne düşünüyorsunuz? Memur olmak da kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?