- 28 Temmuz 2021
- 10
- 4
- 1
- 45
- Konu Sahibi ruveydacetin
-
TefooErva kendi başına zor. Ervanur hepten zor.
Banu teK başına kolay. Nurbanu zor
Bana sorsanız r harfi zaten kendi başına zor.
Benim ismim de nur ile bitiyor. Eşimin ismi ramazan.
Her yerden r çıkıyor. Bana zor geliyor r telaffuzu.
Zamanla alışırsınız. Birine erva ötekine banu dersiniz .
Tevfik diye isim var ya daha ne kadar zorlaştırılabilir
YaaaBenim bir ogrencimin adını Erva koymuşlar. Memur anlamamış ve Evra olarak yazmış.
YaaaBenim çocukların kimliklerini eşim çıkarttırdı. Kağıda özellikle yazdırmışlardı ikisinin ismini de böyle sıkıntı olmasın diye.
Erva kendi başına zor. Ervanur hepten zor.
Banu teK başına kolay. Nurbanu zor
Bana sorsanız r harfi zaten kendi başına zor.
Benim ismim de nur ile bitiyor. Eşimin ismi ramazan.
Her yerden r çıkıyor. Bana zor geliyor r telaffuzu.
Zamanla alışırsınız. Birine erva ötekine banu dersiniz .
Tevfik diye isim var ya daha ne kadar zorlaştırılabilir
Biz ablamın kızının adına erva cansu koydukArkadaşlar kızlarımın isimleri ervanur ve nurbanu. İsimleri severek koyduk ama şu an ikisini birden telaffuz ederken çok zorlanıyorum. Çok yakınlarımızda benzer isimler olduğu için çoğu zaman kısaltarak söyleme imkanım da yok maalesef. Sizce de ikisini birden telaffuz etmek zor değil mi. yoksa sadece kaygı mı yapıyorum.
Benzer isim var diye kısaltmayip ismini degistirmek daha mi mantikli sizce gercekten?Yorumlarınız için teşekkürler. Benzer isimler var yakınlarımda o yüzden çoğu zaman maalesef kısaltamam. uzun telaffuz etmek bana da zor geliyor alışamadım daha. ismi koymadan önce de aklımdaydı ama kararsız kalınca böyle oldu. Bu yüzden küçük olanın ismini mi değiştirsem diyorum ya da isim ekletsem. Siz olsanız ne yapardınız. isim değişikliği de uğraştırır tabi. bir de niye değiştirdin diye soracaklar.
Yorumlarınız için teşekkürler. Benzer isimler var yakınlarımda o yüzden çoğu zaman maalesef kısaltamam. uzun telaffuz etmek bana da zor geliyor alışamadım daha. ismi koymadan önce de aklımdaydı ama kararsız kalınca böyle oldu. Bu yüzden küçük olanın ismini mi değiştirsem diyorum ya da isim ekletsem. Siz olsanız ne yapardınız. isim değişikliği de uğraştırır tabi. bir de niye değiştirdin diye soracaklar.
Yorumlarınız için teşekkürler. Benzer isimler var yakınlarımda o yüzden çoğu zaman maalesef kısaltamam. uzun telaffuz etmek bana da zor geliyor alışamadım daha. ismi koymadan önce de aklımdaydı ama kararsız kalınca böyle oldu. Bu yüzden küçük olanın ismini mi değiştirsem diyorum ya da isim ekletsem. Siz olsanız ne yapardınız. isim değişikliği de uğraştırır tabi. bir de niye değiştirdin diye soracaklar.
yakınlarımızda benzer isim var derken kızlarımın kuzenlerini kastetmiştim. haftada bir görüşürüz genelde. ervanur küçük olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?