Bu işin doğrusu nedir ki?

Ben kimseye tam anlamıyla güvenmem çünkü gelecekte bizi ne bekliyor Allah'tan başkası bilmez
Ama gidip de bir şeyleri kurcalamam,kafamda sürekli soru işaretleriyle dolaşmam; bir durum varsa karşıma çıkar zaten diye düşünürüm.
Sanırım bu yüzden çevremdeki insanlardan dolayı mutsuz olmuyorum

Çok üzüldüm ama ya
Peki son durum ne?
Boşandınız mı yoksa?

Karşına çıkar ama geç çıkar belki, atıyorum o sürede bebek kararı alırsın ve hamilelikten sonra öğrenirsin
bir şeyleri, bitirmek zorlaşır, karar almak daha zorlaşır.
Her şey daha karmaşık hale gelir.

İşte ben geç olmadan, erkenden farkına varmak istiyorum.
Bu yüzden de beynim hep dolu, içim de kurtlu

Güvensiz yaşayamam ben, elimin altındakini sürekli takip edemem
Aldatacak kadar tinetsizse zaten ortaya çıkacaktır, takip etsen de etmesen de sonuç değişmez
Sürekli hafiyecilik oynamak bana ağır gelir
Ayrıca eşim tarafından bu anlamda sürekli takip edilirsem de çok incinirim
Onu takip ederek, onun da beni takibine ruhsat vermiş olurum, bu çirkin bir şey bence
Herkes eşini bilir; benim ki aldattığında biteceğini biliyor zaten
Hiç bir şey gizli kalmaz, er ya da geç ortaya çıkar

Sanırım senin konunda aldatmak değil de sorumsuzluk var. Bence bir evin geçimi kadında olmalı daha doğrusu savurgan tarafta olmamalı

Eşe sonsuz güvenmek mi sanırım yaşınız çok genç

29 aslında pek genç sayılmam
Aslında artık hiç güvenmiyorum maalesef..

Aldatılmak evet kadın konusunda kesinlikle biteceğini benim eşim de bilir.
Ama benim konum para konusunda aldatılmak.
Aşamadığım mevzu da bu.

Artık onun ne derece incindiği umrumda değil açıkçası.
Çünkü o beni incitti, dağ gibi güveni yerle bir etti.

Sanırım senin konunda aldatmak değil de sorumsuzluk var. Bence bir evin geçimi kadında olmalı daha doğrusu savurgan tarafta olmamalı

Evet sorumsuzluk, yalan..
Artık geçim ben de olsa da isteyen adam hala bir şekilde savurganlığı yapar gibi geliyor açıkçası

Hayatta kendime bile güvenmem; insanların çıkarları için her şeyi yapabileceklerini bilirim. Gördüm yaşadım. Ama bu korkuyla ve kuruntuyla da yaşamam. Sadece başıma gelse şaşırmam demek istiyorum. Yani kocam beni aldatır mı acaba vs... gibi düşüncelerle yaşayıp hayatı kendime zehir etmem kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…