Bu işin mantığı olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum bizimki ilgisini çekecek şeylerle oyalanıyor,kalkıp da bizi aramaz yani. Mesela oyun hamuru ver eline saatlerce oynar. Ya da Baby TV çok seviyor kelebek aç der hep, arasıra açarız. Biraz daha büyük olsa belki daha zor olur ozaman zaten ben de yapamam ama şuan böyle bir şansımız var. Üstelik o isteğince anında bu ortamı yaratıyor,ben isteyince "çocuk uyanık"
ya ne bılım hanı ben hıc o ısı cocuk uyanıkken dusunemıyorum
yanı aklım orada kalır kendımı veremem o ıse

Bir kadın için sabah banyo yapmak zor olabilir saçının durumundan dolayı ama erkeklerin minnacık saçına banyo bahanesi bulmasını anlayamıyorum. Bir konuda da birinin eşinin banyo yapmaya üşendiği için istemediği anlatılıyordu önceden.
Zaman zaman mevsimsel insanın metabolizması değişebilir. Yedikleri falan da çok etkiliyor. Ama yorgunluk bambaşka bir şey. Kadın çalışmıyorsa sabah işe yorgun gitmenin ne kadar azap verici olduğunu bilmen zor olabilir.
İşin içine saç girdiği için evet,kadın için daha zor. Ben her sabah 6 en geç 6.30 da evden çıkmalıyım,ikimizde aynı saatte çıkıyoruz,ev hanımı değilim. Nasıl olacak bilmiyorum galiba susmak en iyisi

İşin içine saç girdiği için evet,kadın için daha zor. Ben her sabah 6 en geç 6.30 da evden çıkmalıyım,ikimizde aynı saatte çıkıyoruz,ev hanımı değilim. Nasıl olacak bilmiyorum galiba susmak en iyisi
Bu giderek seyrekleşiyorsa susmak değil de renk katmak lazım belki.
Belki farklı farklı çıkmalısın karşına..

Aslında yazmıştım, her zaman böyle değil... Ara sıra oluyor yazdıklarım,mesela geçen hafta olmuş ki konu açma gereksinimi duymuşum :KK48:
Sık değilse hoş gör canım sende :21:

Yok ama sorun neyki? o_O
Esiniz neyi gecistiriyor?
Ayıplı demiştim,aslında neyi geçiştirdiği belli değil mi? o_O
Sorun, bazı zamanlar ben isterken mantıklı bahaneler üretip sonraya ertelemesi

Ayıplı demiştim,aslında neyi geçiştirdiği belli değil mi? o_O
Sorun, bazı zamanlar ben isterken mantıklı bahaneler üretip sonraya ertelemesi
Haaaaaa :KK45:

Belki cok yorgundur... Belkide sizin bilmediginiz fantezileri vardir :KK45:
Konusmak lazim bence :)) ama cözülmücek bir konu degil :))

Şaka dimi:) Yani normal cinsel hayat var ama ben bazen zamansız istiyorum ve olumsuz olunca da gidip şap mı vereyim adama :KK53:
Şaka yapıyorum tabiki :KK45: Şap istek azaltmak için kullanilmiyormuydu ya ben mi yanlış biliyorum :KK45:

Bu ara bendede bi isteksizlik var ama esim oyle bi dolaniyo kiii :)) beve isteksiz gorunmek erkekleri istekli ediyo :D :KK53:

Evde cocuk olduğu icin mecburen bi mantık oluşturmak zorunda kalıyoruz ama mekan farketmiyor :)

Bi de ben öyle basım agrıyor yarın yapalım zırvalarına inananlardan değilim istiyorsam olacak :)

İstesen de istemiyorum moduna gir o yaklaşıcak sana. Kaçan kovalanır :D

Evde cocuk olduğu icin mecburen bi mantık oluşturmak zorunda kalıyoruz ama mekan farketmiyor :)

Bi de ben öyle basım agrıyor yarın yapalım zırvalarına inananlardan değilim istiyorsam olacak :)
İşte sen de benim kafamdansın, önemli olan yapılması değil. İstek geldiği zaman yapılması:KK22:

Back
X