Bu İşin Matematiğini Bilen?

Bence evlilik teklifi gunumuz sartlarinda bi surpriz degil.
Uzun iliskilerde zaten sık sık dile gelince hatta isteme gunu belli olunca edilen bir teklif.
Ha 3 aylik iliskide erkek tarafi beklemek istemeyip cat diye yaparsa o zaman surpriz.
5 yillik iliskide eger taraflarin yasi varsa, is okul gibi engelleri yoksa ve evlilik konusu hic konusulmuyorsa teklif beklemek anlamsiz. Adamin niyeti yok belliki.
Ha kaldi ki adamin niyeti olsa bile bu iliski evlilige yurumesin Ceren kacsin canini kurtarsin.

Hiç anlamadım vala. Evlendikten sonra yutmuyor mu o?
Evlenince sexi yutuyo orasi garanti :)) evlilik öncesi teklifi yutmuş...erkek dedigin hep kaçak dövüşür...adamın hayatı imza atmadam da yolunda.niye darlasın kendini...cok klasik ama avcı meselesi...kaçan kovalanir...kız evi nazdan vazgeceli bu teklif edilmedi hikayesine cok rastlanır oldu...biride kizkardesim...nisanli...oda diyor teklif etmedi...eeee adam ana babasini alip geldi istedi...daha napsin ? sizde durum daha farkli tabii...arkadasiniz kendini ihmal etmesin...hicbir erkek icin degmez...kilosunu versin...yesin icsin gezsin...hakan yontulursa özur diler keyfi bilsin...dilemezse yoluna devam etsin...ama naz lanmayi unutmasin.biz yapmadik yormadik .asker arkadasi olduk :)))

Benim de gözlerim epeydir seni arıyordu :)
Ceren'e gelince Hakan 'dan bi cacık olmaz. Teklif etmemesi etmesinden hayırlı.

Canım benim geçen geldim konu açtım başka bölüme taşıdılar ya :D Bunlara dert beğendiremiyoruz bi de. Allahtan bunu kapamadılar senin değil arkadaşınınmış diye. Hakanın üstüne yoğurt döksen iyi cacık olurdu da :p Totosu havalandı iyice. Ceren için ölürdü 4 yıl önce.

Ortak ev almaya kadar okudum cunku orda yeterki kadar sacmalanmis.

Kusura bakmayin ama, ortada hic bir resmiyet yokken ev almalar falan.
Su kizlarin erkeklere gereksiz merhameti ve maddi yardimlari bana okadar cok sacma geliyor ki. Neyine guveniyorsunuz su adamlarin. Neredeyse bazi insanlar adamlarin giydikleri donlarina kadar masraflarini kendileri karsilayacak.
Az yesin az icsin kendine bir usak tutsun.
Sonrada boyle isleri bittimide şutlamak icin bahaneler ararlar.
Sozum genel olarak oyle davrananlara.

sevgılıyle bence ortak iş yapma mal mulk edınme yanlıs onun payına dusen hıssesını alsın

maddı manevı sartlar olustugunda evlenılır

bellı bır ay bellı bır sene kadar beklemeye gerek yok

zaten yasları da ortada okul askerlık gıbı onlerınde engel yokmus

pekıbırlıkte mı yasıyorlar belkı aynı evde yasadıları ıcın erkekler kadınlar gıbı olmadıgından dolayı kendını evlı moduna sokmus

evlılıgı onemsememıs olabılır

pekı ceren ayrıldıktan sonra hakanın tepkısı ne olmus ve barısmak ıcın caba sarfettı mı belkı ıkısınınkıde bırer alıskanlıtan ıbaret

Bence evlilik teklifi gunumuz sartlarinda bi surpriz degil.
Uzun iliskilerde zaten sık sık dile gelince hatta isteme gunu belli olunca edilen bir teklif.
Ha 3 aylik iliskide erkek tarafi beklemek istemeyip cat diye yaparsa o zaman surpriz.
5 yillik iliskide eger taraflarin yasi varsa, is okul gibi engelleri yoksa ve evlilik konusu hic konusulmuyorsa teklif beklemek anlamsiz. Adamin niyeti yok belliki.
Ha kaldi ki adamin niyeti olsa bile bu iliski evlilige yurumesin Ceren kacsin canini kurtarsin.

Engelleri yok da adam resmen engel yaratıyor. Gitti yüksek lisansa başladı. Cerenle ben yardım ederiz umuduyla dersleri ona göre alıyor bir de. Ya konuştukça ben sinirleniyorum. Bir yandan kızı da düşünen özverili şeyler yapsa en azından adı konsa aile arasında isterse ilkokula sıfırdan başlasın.

ha bu arada hakan ın o para kacırması hıc hos degıl ısı gucu var kac yıllık hayat arkadası dıyorumm sevgılıden zıyade parasını kacırması hıc hıc yakısmıyor

erkek erkek olacak ya

Ortak ev almaya kadar okudum cunku orda yeterki kadar sacmalanmis.

Kusura bakmayin ama, ortada hic bir resmiyet yokken ev almalar falan.
Su kizlarin erkeklere gereksiz merhameti ve maddi yardimlari bana okadar cok sacma geliyor ki. Neyine guveniyorsunuz su adamlarin. Neredeyse bazi insanlar adamlarin giydikleri donlarina kadar masraflarini kendileri karsilayacak.
Az yesin az icsin kendine bir usak tutsun.
Sonrada boyle isleri bittimide şutlamak icin bahaneler ararlar.
Sozum genel olarak oyle davrananlara.

Neredeyse falan değil bildiğin donunu bile almışlığı vardır :D Ceren öyle bonkördür karşılık beklemeden alır mutlu etmek hoşuna gider kendine alsa o kadar mutlu olmaz ama Hakanın mutlu olmasıyla daha çok mutlu oluodu. Da işin açığı Hakanın özel günler hariç bişey aldığı 2-3 ü geçmez heralde 5 yılda.

Neredeyse falan değil bildiğin donunu bile almışlığı vardır :KK70: Ceren öyle bonkördür karşılık beklemeden alır mutlu etmek hoşuna gider kendine alsa o kadar mutlu olmaz ama Hakanın mutlu olmasıyla daha çok mutlu oluodu. Da işin açığı Hakanın özel günler hariç bişey aldığı 2-3 ü geçmez heralde 5 yılda.
Oha :)))))) valla donunu bile aldiysa diyecek sozum yok. Senin ceren umutsuz vakka maalesef.

Evlenince sexi yutuyo orasi garanti :)) evlilik öncesi teklifi yutmuş...erkek dedigin hep kaçak dövüşür...adamın hayatı imza atmadam da yolunda.niye darlasın kendini...cok klasik ama avcı meselesi...kaçan kovalanir...kız evi nazdan vazgeceli bu teklif edilmedi hikayesine cok rastlanır oldu...biride kizkardesim...nisanli...oda diyor teklif etmedi...eeee adam ana babasini alip geldi istedi...daha napsin ? sizde durum daha farkli tabii...arkadasiniz kendini ihmal etmesin...hicbir erkek icin degmez...kilosunu versin...yesin icsin gezsin...hakan yontulursa özur diler keyfi bilsin...dilemezse yoluna devam etsin...ama naz lanmayi unutmasin.biz yapmadik yormadik .asker arkadasi olduk :)))

Kaybettiğine üzülmüş de değil. İsabet oldu demiş ayrılırken. ASker arkadşı gibi olduklarının farkında bile değil saf çocuk. İyi dedin vala.

sevgılıyle bence ortak iş yapma mal mulk edınme yanlıs onun payına dusen hıssesını alsın

maddı manevı sartlar olustugunda evlenılır

bellı bır ay bellı bır sene kadar beklemeye gerek yok

zaten yasları da ortada okul askerlık gıbı onlerınde engel yokmus

pekıbırlıkte mı yasıyorlar belkı aynı evde yasadıları ıcın erkekler kadınlar gıbı olmadıgından dolayı kendını evlı moduna sokmus

evlılıgı onemsememıs olabılır

pekı ceren ayrıldıktan sonra hakanın tepkısı ne olmus ve barısmak ıcın caba sarfettı mı belkı ıkısınınkıde bırer alıskanlıtan ıbaret

Yok canım ikisi de ailesiyle yaşıyorlar birlikte yaşamadılar anca tatillerde 15-20 gün gibi süreler boyunca birlikte durdular. Kavganın üstüne ayrılmışlar. Ceren gece bizim kızlarlaydı. Daha sonra puba gitmek istemişler bu da Hakanı yoklamış ben de gidiyim diye o da napıyorsan yap diye sallamamış bu da beni nasıl merak etmiyor diye bozulmuş laf saymış çocuk da biliyorum beni zarfladığını ondan yapıyorum demiş. Sen zaten senelerdir önemsemiyorsun beni uzun zamandır adını koycak bişey bile yapmadın yapsan etrafımdaki insanların çenesi kapanırdı demiş. Çünkü nereye gitse harbi sürekli herkes ee evi de aldınız ne zaman olcak sizin iş modunda. Hakan da sürekli sorun çıkarıyorsun huzurumu kaçırıosun nası istersen öyle olsun demiş. Ceren biraz daha ağır konuşunca çocuk s...r git demiş. Öyle vedalaşmışlar :)) En ufak pişmanlık yok çocukta çünkü Ceren her şeyi sorun ediyor modunda. Rahatlamıştır muhtemelen. Bence.

ha bu arada hakan ın o para kacırması hıc hos degıl ısı gucu var kac yıllık hayat arkadası dıyorumm sevgılıden zıyade parasını kacırması hıc hıc yakısmıyor

erkek erkek olacak ya

Mesela fotoğraf makinesi alıyor kendine. Sen de kullanırsın yarısını senden alıyım diyor. İlişikinin başlarında hesap bile ödetmeyen adam...
Beraber yurtdışına gidiyorlar tatile diyelim. Ben daha fazla harcama yaptım şunu da sen öde diyor.
Sinek küçük ama mide bulandırıyor.

ceren acılen o adamı (pardon adam demişim ki hiç degil) unutsun ve yoluna baksın. dunyada baska erkek mi kalmadı

Adam tam bir okuz kiz zavalli hala bekliyor.madem ev alma gibi biseye girisilmis bunun arkasindan evlilik teklifi gelmeliydi.adam kizi 5 yil yipratmakla kalmayip kendine yatirim yapiyor çaktırmadan. Yarin bigun ayrildiklarinda ortak aldik evi diyip parayi kirisicak bu arada kizida somuruyor.bence cerene soyle hakan dan ona ne köy olur nede kasaba fazla ümit baglayip yillarinidahada heba ettirmesin derhal ayrilsin .

Alınan ev kimin üzerine alındı?
Ceren mi Hakan mi

O an neye ihtiyacı olduğunu düşünürse alıyordu işte. Sayıyo şu an mont bot pantolon kazak neye ihtiyacı varsa işte bebeğini giydirir gibi.
Kusura bakmasin. Alisitirmis evlenincede farkli olmayacak tabi kullanip ayrilmazsa adam . Oh bulmus yagli kapi neden ayrilsin. Evin parasinin cogunuda arkadasin odeyexek durum onu gosteriyor sonra ilerse sahiplenecek. Cok yanlis seyler yapiyor arkadasinm aklini basina toplamali yoksa daha burda coook topik acarsin arkadasinin adina.

tek hata ortak eve girilmesi.. hakanında evlenmeye niyeti yok gibi.

Yoluna baksın arkadaşın. Tırtıklamak da nedir yaa

Back
X