Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam tam bir okuz kiz zavalli hala bekliyor.madem ev alma gibi biseye girisilmis bunun arkasindan evlilik teklifi gelmeliydi.adam kizi 5 yil yipratmakla kalmayip kendine yatirim yapiyor çaktırmadan. Yarin bigun ayrildiklarinda ortak aldik evi diyip parayi kirisicak bu arada kizida somuruyor.bence cerene soyle hakan dan ona ne köy olur nede kasaba fazla ümit baglayip yillarinidahada heba ettirmesin derhal ayrilsin .
Alınan ev kimin üzerine alındı?
Ceren mi Hakan mi
Kusura bakmasin. Alisitirmis evlenincede farkli olmayacak tabi kullanip ayrilmazsa adam . Oh bulmus yagli kapi neden ayrilsin. Evin parasinin cogunuda arkadasin odeyexek durum onu gosteriyor sonra ilerse sahiplenecek. Cok yanlis seyler yapiyor arkadasinm aklini basina toplamali yoksa daha burda coook topik acarsin arkadasinin adina.
Sorarmisin Ceren'e neden bu adamla evlenmek istiyor?
Bu adam hep ilgisiz olmaya devam edicek ozaman.
Ceren için cekiciliği nerde ?
Ceren Kendi için adım atıp bakımlı olmakla sporla başlayabilir.
Bu kan emiciden de kurtulmuş olur.
Mesaja cevap olarak ne yazı onu merak ettim![]()
E ayrılmış zaten
Evi de satip bolussunler
Ayrılık mesajını diyorsan s.....r git yazmış :)
Ortaklaşa ödüyorlardı her şeyi işte. Onun verdiği yüzle bana göre tırtıklıyor o sevdiği için kondurmuyordu tabi.
Ceren ve Hakan'ın ilişkisi çok uzun zaman önce ölmüş ve gömmeyi unutmuşlar :)Az önce arkadaşım Ceren bize geldi. 5 yıllık sevgilisi Hakan'dan ayrılmış. Bana soruyor da hiç cevaplayamıyorum. İlk ve son kez 15 yıl önce bir kişi için düşündüm o da olmayınca vazgeçtim zamanla da zaten gereksiz olduğuna inandım. Sizce bu evlilik teklifi ne zaman yapılmalı? Ceren'in derdi bu ve yorumlarınızı ve deneyimlerinizi birlikte okucaz siz yazdıkça. Gece uzun malum.
Sorun şu; ilişkinin başlarında şartlar olgunlaşmamışken sürekli Ceren'e karım ol diyen Hakan gitti yerine bir Öküz cinsi geldi. 5 yılın son 1 yılında hiçbir şekilde Ceren'e özel günler hariç dışarı çıkmayı bile teklif etmeyen bir Hakan geldi. Ama sorsan Hakan'a hala seviyor Ceren sorun yaratmadıkça ayrılmak istemiyor. Bu süreçte Ceren de değişti. Kendine bakmamaya, bir kalem bile sürmemeye, kilo almaya pantolonlara sığmamaya başladı. İkisi birlikte yatırım amaçlı 6 ay önce bir ev aldılar. Ceren'in ailesi böyle bir işe kalkışıyorsun ama henüz adı konmadan doğru mu sence diye sürekli baskı yaptı ama Ceren bunu imalar dışında Hakan'a yansıtamadı. Hakan da bu arada sürekli kendini düşünmeye başladı. Maddi olarak Ceren'i zorlamaktan çekinmiyordu. Pahalı spor kuluplerine yazılmak harcama yaptıkça yarısını Ceren'den koparmaya çalışmak gibi ufak çirkinlikler yapıyordu. Eskiden Ceren'i mutlu etmek için aldığı yaptığı ıfak sürprizler yerini bunlara bırakmıştı. Ceren ise maddi koşullarını zorlayarak Hakan'ı düşünüyor Hakan için harcamalar yapıyordu. Sorun üçüncü kişiler değil bundan eminiz. Aralarındaki ten uyumu herşeyin üstünde olduğu için Ceren Hakan'ın basiretsizliğine Hakan da Ceren'in çıkardığı arızalı durumlara katlanıyordu.
İkisi de 30 yaş dolaylarında insanlar bu arada. Ceren önceki işindeyken her şeyin muallak olmasını anlıyordu fakat maaşını ikiye katlayan bir iş buldu ve Hakan da kendi işini kurdu. Dolayısıyla maddi engel de yoktu. Komik anlatıyorum biraz idare edin. Ceren de söyleniyor şu an sadede geliyorum artık. Ceren bu sabah ayrılmış Hakandan açık açık söylenip. Beni uzun zamandır ilgisiz bıraktın benimle ilgili geleceğe dair ciddi bir adım atmadın. Sen böyle olduğun sürece ben saçma şeylerden kavga yaratıp seni üzücem içimde kin biriktiriyorsun dolayısıyla çirkinleşmeden bitirelim, demiş.
Ama yine de merak ediyor. "Sizce doğru zaman nedir bu evlilik teklifinde?", "Siz ilişkinin hangi döneminde aldınız?", "Bu gibi bir duruma yorumunuz ne olur?".
Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira ben pek yardımcı olamıyorum.
Yoo ona kalsa hemen evlenecektik.Ben iliskimiz yeni oldugu icin hizli davranmak istemedim.Evlilik fikrine de alisamadim birden.Bi alti ayi da nisanliydik oyle iki yili buldu.Bes yil evlilige yanasmamis olsa ben eger evlenme niyetindeysem hayatta beklemezdim.Evlilik teklifiyle evlilik arasında iki yıl olması da garip değil mi ya. Paran yoksa ne diye ettin derim ben olsam. Yine bi hır gür çıkar yani.
ne alaka ya hem ayrılmak istediğini söylemiş, peşine de evlenme teklifi eder mi diyor, bu ceren biraz kafadan kontak galiba![]()
dedim ya konu tamamen uyduruk dalga için yazılmış hikaye