Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cerenin hatası evli gibi yasaması.. Yanı bi ev bile almıslar düsünün evden önce düsünülecek şeyler çoktu düğün için para biriktirmek gibi vs.. Valla erkeğe nekadar taviz verirsen okadar kullanır adam nie evlensinki zaten alacağını almıs kız güçlü olduğunu göstersin kendine de baksın bence kurtarırmı bilemicem
Arkadaşın sonda yapacağı işleri başta yapmış.
Başta yapılması gereken evlilik sona kalmış.
Reset imkanı da yok.
Az önce arkadaşım Ceren bize geldi. 5 yıllık sevgilisi Hakan'dan ayrılmış. Bana soruyor da hiç cevaplayamıyorum. İlk ve son kez 15 yıl önce bir kişi için düşündüm o da olmayınca vazgeçtim zamanla da zaten gereksiz olduğuna inandım. Sizce bu evlilik teklifi ne zaman yapılmalı? Ceren'in derdi bu ve yorumlarınızı ve deneyimlerinizi birlikte okucaz siz yazdıkça. Gece uzun malum.
Sorun şu; ilişkinin başlarında şartlar olgunlaşmamışken sürekli Ceren'e karım ol diyen Hakan gitti yerine bir Öküz cinsi geldi. 5 yılın son 1 yılında hiçbir şekilde Ceren'e özel günler hariç dışarı çıkmayı bile teklif etmeyen bir Hakan geldi. Ama sorsan Hakan'a hala seviyor Ceren sorun yaratmadıkça ayrılmak istemiyor. Bu süreçte Ceren de değişti. Kendine bakmamaya, bir kalem bile sürmemeye, kilo almaya pantolonlara sığmamaya başladı. İkisi birlikte yatırım amaçlı 6 ay önce bir ev aldılar. Ceren'in ailesi böyle bir işe kalkışıyorsun ama henüz adı konmadan doğru mu sence diye sürekli baskı yaptı ama Ceren bunu imalar dışında Hakan'a yansıtamadı. Hakan da bu arada sürekli kendini düşünmeye başladı. Maddi olarak Ceren'i zorlamaktan çekinmiyordu. Pahalı spor kuluplerine yazılmak harcama yaptıkça yarısını Ceren'den koparmaya çalışmak gibi ufak çirkinlikler yapıyordu. Eskiden Ceren'i mutlu etmek için aldığı yaptığı ıfak sürprizler yerini bunlara bırakmıştı. Ceren ise maddi koşullarını zorlayarak Hakan'ı düşünüyor Hakan için harcamalar yapıyordu. Sorun üçüncü kişiler değil bundan eminiz. Aralarındaki ten uyumu herşeyin üstünde olduğu için Ceren Hakan'ın basiretsizliğine Hakan da Ceren'in çıkardığı arızalı durumlara katlanıyordu.
İkisi de 30 yaş dolaylarında insanlar bu arada. Ceren önceki işindeyken her şeyin muallak olmasını anlıyordu fakat maaşını ikiye katlayan bir iş buldu ve Hakan da kendi işini kurdu. Dolayısıyla maddi engel de yoktu. Komik anlatıyorum biraz idare edin. Ceren de söyleniyor şu an sadede geliyorum artık. Ceren bu sabah ayrılmış Hakandan açık açık söylenip. Beni uzun zamandır ilgisiz bıraktın benimle ilgili geleceğe dair ciddi bir adım atmadın. Sen böyle olduğun sürece ben saçma şeylerden kavga yaratıp seni üzücem içimde kin biriktiriyorsun dolayısıyla çirkinleşmeden bitirelim, demiş.
Ama yine de merak ediyor. "Sizce doğru zaman nedir bu evlilik teklifinde?", "Siz ilişkinin hangi döneminde aldınız?", "Bu gibi bir duruma yorumunuz ne olur?".
Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira ben pek yardımcı olamıyorum.
5 yıldır berabersiniz diye evlilik teklifi beklemek saçma yani öyle mi? Ne bileyim kadınlar beklemiyor mu uzun ilişkide de olsa teklif?
bu öyle bi olay ki..
eğer ilişkinde mutluysan, kafanda soru işaretleri yoksa bir de çok evlilik hayalleri içinde değilsen beklemeyebiliyorsun
geçenlerde bir konuya yazmıştım
eşimin bana evlenme teklif etmediği, evlendikten baya bi sonra dank etti bana
ben hayatımda hiç evlenme hayali kurmadım mesela
27 yaşımda evlenirken de "aaaa bana da mı oluyor, ben nasıl evlendim ya" modundaydım
Ortada mutualist bir yasam degiil, parazitik bir yasam varmis! Ceren iyi yapmis. Geri donmeye kalkmasin! Ortada gercek anlamda seven bir adam degil, aliskanliklarinin ve rahatinin esiri olan biri var! Elin adami icin bu derece yipranmaya degmez, sadece bir hayati var Cerenin!
bence en dogrusunu yapmis 5yildir kiz beklemis beklemis bu karari almisAz önce arkadaşım Ceren bize geldi. 5 yıllık sevgilisi Hakan'dan ayrılmış. Bana soruyor da hiç cevaplayamıyorum. İlk ve son kez 15 yıl önce bir kişi için düşündüm o da olmayınca vazgeçtim zamanla da zaten gereksiz olduğuna inandım. Sizce bu evlilik teklifi ne zaman yapılmalı? Ceren'in derdi bu ve yorumlarınızı ve deneyimlerinizi birlikte okucaz siz yazdıkça. Gece uzun malum.
Sorun şu; ilişkinin başlarında şartlar olgunlaşmamışken sürekli Ceren'e karım ol diyen Hakan gitti yerine bir Öküz cinsi geldi. 5 yılın son 1 yılında hiçbir şekilde Ceren'e özel günler hariç dışarı çıkmayı bile teklif etmeyen bir Hakan geldi. Ama sorsan Hakan'a hala seviyor Ceren sorun yaratmadıkça ayrılmak istemiyor. Bu süreçte Ceren de değişti. Kendine bakmamaya, bir kalem bile sürmemeye, kilo almaya pantolonlara sığmamaya başladı. İkisi birlikte yatırım amaçlı 6 ay önce bir ev aldılar. Ceren'in ailesi böyle bir işe kalkışıyorsun ama henüz adı konmadan doğru mu sence diye sürekli baskı yaptı ama Ceren bunu imalar dışında Hakan'a yansıtamadı. Hakan da bu arada sürekli kendini düşünmeye başladı. Maddi olarak Ceren'i zorlamaktan çekinmiyordu. Pahalı spor kuluplerine yazılmak harcama yaptıkça yarısını Ceren'den koparmaya çalışmak gibi ufak çirkinlikler yapıyordu. Eskiden Ceren'i mutlu etmek için aldığı yaptığı ıfak sürprizler yerini bunlara bırakmıştı. Ceren ise maddi koşullarını zorlayarak Hakan'ı düşünüyor Hakan için harcamalar yapıyordu. Sorun üçüncü kişiler değil bundan eminiz. Aralarındaki ten uyumu herşeyin üstünde olduğu için Ceren Hakan'ın basiretsizliğine Hakan da Ceren'in çıkardığı arızalı durumlara katlanıyordu.
İkisi de 30 yaş dolaylarında insanlar bu arada. Ceren önceki işindeyken her şeyin muallak olmasını anlıyordu fakat maaşını ikiye katlayan bir iş buldu ve Hakan da kendi işini kurdu. Dolayısıyla maddi engel de yoktu. Komik anlatıyorum biraz idare edin. Ceren de söyleniyor şu an sadede geliyorum artık. Ceren bu sabah ayrılmış Hakandan açık açık söylenip. Beni uzun zamandır ilgisiz bıraktın benimle ilgili geleceğe dair ciddi bir adım atmadın. Sen böyle olduğun sürece ben saçma şeylerden kavga yaratıp seni üzücem içimde kin biriktiriyorsun dolayısıyla çirkinleşmeden bitirelim, demiş.
Ama yine de merak ediyor. "Sizce doğru zaman nedir bu evlilik teklifinde?", "Siz ilişkinin hangi döneminde aldınız?", "Bu gibi bir duruma yorumunuz ne olur?".
Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Zira ben pek yardımcı olamıyorum.
bence en dogrusunu yapmis 5yildir kiz beklemis beklemis bu karari almis
Ceren bu kararini dile getirdiginde hala Hakan bi hamle atmadiysa en guzel karari almis
Cerene soyle bunu bi tecrube olarak kabul etsin (kotu tecrube yoktur) 1-2 ay bilemedin 3ay aci cekecek, ama olsun bu onu olgunlastiracak
Arkandayiz Ceren pes etme basin dik yuru :)
evli arkadaşlarım da bile özel gün harici eşlerinde birşeyler yapalım hissi varken sevgili olanlarda olmaması garip geldi
ceren daha fazla aptallık yapmasın evi arada kaynatmasına izin vermesin
birde 5 yıldır gelmeyen evlilik teklifine rağmen ev alınması çok saçma
bana göre en fazla 2 yıl flört sürmeli
çünkü
10 yılda sürse öküz öküzdür
Hakan tırt bir herif. Ev işi kötü bir plan olmuş. Kendimden örnek vereyim. Evlilik hayalleri olmayan biriydim. Uzun süreli ilişkinin 4 yılında teklif yokken evlilik yoluna girdim. Sonra fark ettim. Formaliteden teklif oldu ama oldu. Bence hakan evlilik düşünmüyor. Ev olayıda birikim amacıyla girilmiş bir yol. Daha iyisini bulamaz. Maddi olarak cerene sırtını dayamasından belli. Ceren evi halledin arkana bakmadan kaç bu adamdan. Dert sahibi olma durduk yere
ayriligin ilk baslarinda oyle olur ustelik 5 yil emek vermis ve ev alip yatirim yapmisAyakta duramio su an ironik yani. Yok oglan bi de ustune s....r git demis.
ayriligin ilk baslarinda oyle olur ustelik 5 yil emek vermis ve ev alip yatirim yapmis
arkadasini anliyorum, acisinida anlayabilirim
ay ben cok guzel teselli ederim ya bana gonder
genelde arkadaslarim sevgilisinden ayrilinca bana gelirler salya sumuk
Cerene soyle aglasin uzulsun ici cikana kadar bir iki uc gun ama sonra otursun neden yapiyorum bunu desin kim icin ne icin
hayat bunu yapmaya degermi ???
Bi de soyle bisey var. Bu kadar elalemin agzini actirmisken bu saatten sonra teklif etse nolcakti?
Kemal sunalin korkusuz korkak filminde öleceğini ogrenince piyango çıkması gibi. Bütün parayla umumi hela aciyodu. Gazeteci röportajda bu kadar parayla daha iyi bi yatirim niye yapmadiniz? diye soruyor
"Ben zamansız gelen paranın icine s.carim,buyrun siz de s.cin" diyor
O hesap :)