• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin oluru var mıdır sizce?

Yo ben eşimi internetten aldım 😂
Birisi şu sana yakışıyor demedi hiç , deseydi niye böyle diyor ki diye düşünürdüm açıkçası benim içimi bazen ben zor biliyorum kim nereden biliyor kim bana yakışacak .

Aynı dünyadayız da siz hangi dünyalardasınız

Neyse sizin düşünceniz tabi .
Kendi ilişki biçiminiz size sağlıklı geldi de benimkini mi eleştirdiniz bi de 😄

Ortak arkadaşınız varsa sizi bir araya getirsinler, iş çıkışı cafe vs olabilir. İlgisini çekerseniz sizinle iletişimi sürdürür. Haber göndermek nedir? Bir de dalga geçmişsiniz hangi gezegendesiniz diye. Siz hangi devirdesiniz asıl, yok güvercinin bacağına mektup bağlayın

Bence arkadaşlarınız araya girip sacmalayacaklarina siz onu gördüğünüz yerde bakış mi olur gülüş mü olur bir şekilde belli etseniz zaten anlar .Arkadaşlarınız ise yeni giren adamı ne kadar tanıyorki ne samimiyetleri varda böyle çöpçatan gibi araya giriyorlar.Ben olsam yanii ya sizden geldiğini net anlardım yada sizi baya özgüven siz bulurdum.Bu ikisinden biri olurdu aaa tamam şuna alıcı gözle bakayım demezdim .Ondan diyorum çok açık olmadan çok da karıştırmadan sizi bir araya getirecek ortamı ayarlasinlar öyle saçma sapan cümleler yerine genede siz bilirsiniz .Ben olsam öyle dedirtmen.Fikir kötü ve demode afedersiniz ama .

Yok ben asla adım atmayacağım zaten sadece arkadaşlarım başka biri aracılığıyla ağız aramak istediler.Çocuğu yarın istemeye gitmeyeceğiz sndnffmf
Ya bende istemeye gideceksiniz demiyorum ki ne alaka .

Ortak arkadaşınız varsa sizi bir araya getirsinler, iş çıkışı cafe vs olabilir. İlgisini çekerseniz sizinle iletişimi sürdürür. Haber göndermek nedir? Bir de dalga geçmişsiniz hangi gezegendesiniz diye. Siz hangi devirdesiniz asıl, yok güvercinin bacağına mektup bağlayın

Benim kocayı internetten bulmamı sağlıklı bulmadı hanımefendi 😆

İyi bir niyet sonuçta illaki ilk adım erkeklerden mi gelmeli ve görücü usulü de bazen güzel sonuçlanabiliyor ,bana da onların bizi seçmesi aşağılayıcı geliyor ben neden beğendiğim insanla tanışmak isteyemiyorum ki kadın olarak hakkım yok mu
Neyse siz çok yanlış anlıyorsunuz hem asla adımı atmam yazdiniz .Hem şimdi bunu yazdınız .Neyse iyi forumlar hayırlı geceler

Rezil etmeye çalışsalar ilkiyle olsun diye ısrar ederlerdi zaten.Tamamen iyi niyetle benim mutlu olmamı isteyerek öneriyorlar.Daldan dal atlayan bir tip de değilim çok kişiyi reddettim vaktimizin çoğu iş yerinde geçtiği için mecburen teklifler de çoğunlukla o taraflardan geliyor.Bu çocukla çok ortak yönümüz var olduğu için ısrar ettiler.Bi tane kendini bilmez dengesizi sırf tanıdın diye hayatın boyunca mutlu olabileceğin birini kaçırma diyorlar dertleri bu yani.
Sen bilirsin.

Neyse siz çok yanlış anlıyorsunuz hem asla adımı atmam yazdiniz .Hem şimdi bunu yazdınız .Neyse iyi forumlar hayırlı geceler
Tanışmak isterim ama adım atmam böyle bir durumda olmasaydım da aktif bir adım atmazdım ama beğendiğimi yakın çevreme söylerim yani nesini anlamadınız ki bunun gayet açık aslında

Yaa evet ya birileri bana şu çocuk sana olur deseydi de bende biriyle ona haber yollasaydım düşünsene 🫨
Bu kadar pişman olup millete sataşmazdın en azından kocanın yanında huzurla uyuyor olurdun belki de forumda bana laf yetiştireceğine 😄

Tanışmak isterim ama adım atmam böyle bir durumda olmasaydım da aktif bir adım atmazdım ama beğendiğimi yakın çevreme söylerim yani nesini anlamadınız ki bunun gayet açık aslında
Ben anladım da siz şu netliği anlamıyorsunuz .Adam arkadaşlarınız sizin için bu kızı tanımak istermisin dediklerinde adam salak değilse ortalama bir zekası varsa sizin ağız arattiginizi anlayacak zaten.Anlsmazsa zaten onunla ilişki yürütecek zekaya sahip değildir .Arkadaşlarınıza yok istenem deyip bu kız bana haber yolladı gevşekliğinde bir insansa o zaman ne yapacaksınız.Benim haberim yoktu demenize kim inanır .İnsanın dostu var düşmanı var En başta o eski sevgili abartacak ..Bunun neyini anlamıyorsunuz gayet açık aslında .

Ben anladım da siz şu netliği anlamıyorsunuz .Adam arkadaşlarınız sizin için bu kızı tanımak istermisin dediklerinde adam salak değilse ortalama bir zekası varsa sizin ağız arattiginizi anlayacak zaten.Anlsmazsa zaten onunla ilişki yürütecek zekaya sahip değildir .Arkadaşlarınıza yok istenem deyip bu kız bana haber yolladı gevşekliğinde bir insansa o zaman ne yapacaksınız.Benim haberim yoktu demenize kim inanır .İnsanın dostu var düşmanı var En başta o eski sevgili abartacak ..Bunun neyini anlamıyorsunuz gayet açık aslında .
Evet olası ihtimal.Neden anlamıyorum çünkü daha önce bu şekilde bana önerilen insanlar oldu ondan yana bir şey yok ama ben yakıştırdım düşünür müsün dedikleri kişiler oldu bu yüzden de olabilitesi varmış gibi gelmişti sadece 😄 ben inanmıştım açıkcası çünkü önerilen kişiler hiç tanımadığım insanlardı yani bana yalan söyleseler ne olur söylemeseler ne olur haberi var yok diye

Evet olası ihtimal.Neden anlamıyorum çünkü daha önce bu şekilde bana önerilen insanlar oldu ondan yana bir şey yok ama ben yakıştırdım düşünür müsün dedikleri kişiler oldu bu yüzden de olabilitesi varmış gibi gelmişti sadece 😄 ben inanmıştım açıkcası çünkü önerilen kişiler hiç tanımadığım insanlardı yani bana yalan söyleseler ne olur söylemeseler ne olur haberi var yok diye
Ergen dediginiz eski sevgili ile arkadaş olmaları bu durumu etkiler çünkü sadece sohbet etmiyorlar aynı araba ile gidip geliyorlar yazdınız .Ben siz zor durumda kalmayın diye yazdım genede siz bilirsiniz bence önceden bir şekilde kendiniz tanisaniz yada bekleyip daha iyi gözlemleyip karakterini daha iyi analiz etseniz daha verimli olurdu .Ben olsam zamana kadere şansa bırakırdım o eski sevgili ile mazi iyice gömülsün isterdim.Aksi bir durumda yada ciddiyetsiz bir durumda dedikoduların ana kahramani olmak işyerinde öyle bir isim yapmak hoş olmaz.Bunuda arkadaşlarınız değil bizzat siz yasayacaksiniz.Genedd siz bilirsiniz.

Back
X