Hem eski flört hem bu yeni arkadaşa ithafen, iş yerinden henüz huyunu suyunu bilmediğiniz biriyle direkt evlilik düşünüyorum diye olaya girmeyin bence. Tanıştıktan sonra gerçek yüzünü görünce ilki gibi oluyor. Ayrıca burası iş yeri, maalesef normal hayatta tanıştığınız gibi olmayacak hiçbiri, bir sürü dedikodu, asılsız haber çıkma riski var. Bunları iyice düşünün. Ben iş yerimden biriyle evliyim ve hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen saçma sapan insanlardan neler duyduk bilseniz, inanın kolay bir süreç olmuyor. Üstelik takıntılı bir eski flört varken kim bilir neler olur. Yine de siz bilirsiniz, aynı işten biriyle olmaz mı, çok da güzel olur ama adım atmadan önce birbirinizi çok yakından tanıyın. Nasıl bir düşüncede olduğunu öğrenin her şeyi açık etmeden önce. Ben eşim bana çok net geldiği halde aylarca düşündüm olmazsa aynı iş yerinde nasıl yaparız diye. Adamın hayatında, aklında biri var mı onu bile bilmiyorsunuz, arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. Çok hoşlandıysanız dediğim gibi sizi ortak ortamlara sokabilirler. Önce tanıyın sonra düşünürsünüz.