• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin oluru var mıdır sizce?

Bu sana yakışır adlı insanla umarım tanışırsınız

İyi geceler.
Yardım istediğim ve fikir almak istediğim bir konuda aşağılamaya kalkarsanız cevabınızı alırsınız insan gibi fikir almak istemişim demediğinizi bırakmadığınız dalga geçmeye çalıştınız kendi çapınızda da elinizde patladı
niyetinizle muamele görürsünüz bu böyledir
İyi gecelerrr

Ergen dediginiz eski sevgili ile arkadaş olmaları bu durumu etkiler çünkü sadece sohbet etmiyorlar aynı araba ile gidip geliyorlar yazdınız .Ben siz zor durumda kalmayın diye yazdım genede siz bilirsiniz bence önceden bir şekilde kendiniz tanisaniz yada bekleyip daha iyi gözlemleyip karakterini daha iyi analiz etseniz daha verimli olurdu .Ben olsam zamana kadere şansa bırakırdım o eski sevgili ile mazi iyice gömülsün isterdim.Aksi bir durumda yada ciddiyetsiz bir durumda dedikoduların ana kahramani olmak işyerinde öyle bir isim yapmak hoş olmaz.Bunuda arkadaşlarınız değil bizzat siz yasayacaksiniz.Genedd siz bilirsiniz.
Ben de böyle düşünüyordum arkadaşlarım ısrar ettiği için başka görüşler almak istedim teşekkür ederim 🙏🏻

Yardım istediğim ve fikir almak istediğim bir konuda aşağılamaya kalkarsanız cevabınızı alırsınız insan gibi fikir almak istemişim demediğinizi bırakmadığınız dalga geçmeye çalıştınız kendi çapınızda da elinizde patladı
niyetinizle muamele görürsünüz bu böyledir
İyi gecelerrr

Aşağılama da yapmadım dalga da geçmedim
Gözünü açmalısın bence diye kendi cümlelerimi belirterek bir şeyler yazdım

Sen adama adım atmam deyip birini yollatırsan bu plan da senin elinde patlayabilir ona göre

Ben de böyle düşünüyordum arkadaşlarım ısrar ettiği için başka görüşler almak istedim teşekkür ederim 🙏🏻
Akacak kan damarda durmaz olacağın önüne geçilmez derler nasip kısmet diye birşey de var .O nedenle kendi aklınıza güvenin .Zaten olacağı varsa hayat planında illaki kesişir yollar .Hayırlısı deyip bir adım geriden gözlem yapmak en doğrusu hem sizi gereksiz agizlardan korur isyerinde hemde zaten kısmeti bir şekilde bulur insanı.Belki gerçekten tanımaya değer biri belkide illallah deyip iş degistirmenize kadar gidecek beter biri.O nedenle hiç acele etmeyin sizi acele ettirmelerine de izin vermeyin .O ollmaz bin kat iyisi olur hayırlısı inşallah diyelim.

Aşağılama da yapmadım dalga da geçmedim
Gözünü açmalısın bence diye kendi cümlelerimi belirterek bir şeyler yazdım

Sen adama adım atmam deyip birini yollatırsan bu plan da senin elinde patlayabilir ona göre
dalga geçer gibi bir tavrınız vardı buna sinirlendim iyi bir niyetteyim sonuçta evlenmek istemek kötü bir şey değil
Kendime saygımdan dolayı yalnızım hâlâ zaten
Koca arıyor gibi bir pozisyonda da değilim insan yine de bir yuvası olsun istiyor yalnızlık da zor doğru insanı bulmak da zor arayarak da bulunmuyor tesadüf de denk gelmiyor artık bari çevremdekilerin söylemlerine kulak vereyim dedim o da yanlış bir karar demek ki
tesadüfen aynı iş yerinden denk geldi iki kişi de hayat bu bilemiyorsun
doğru bir karar değil belki de sizin düşündüğünüzü iş yerindekiler de düşünecek ön fikir almış gibi oldum
Teşekkürler yine de

İş yerinde beraber çalıştığım yakın arkadaşlarım, bizim iş yerimize sonradan gelen başka bir çalışma arkadaşımızı bana yakıştırıyorlar. Onun çok iyi bir insan olduğunu, bana çok yakıştığını söylüyorlar.
Fiziksel yakışma hadi neyse de işyerine sonradan gelen birinin çok iyi biri olduğuna nasıl kefil olunuyor? Bir önceki de başta çok iyiymiş ama sonradan yolunuzu değiştirecek noktaya gelmişsiniz. O zevzek ve aklı fikri eşleşme olan iş arkadaşlarınızı dinlememenizi tavsiye ederim. Tanışmak istiyorsanız bunlarla haber falan göndermeyin, fırsat yaratın kendiniz tanışın demek isterdim ama bu konuda olmaz. Takıntılı eski sevgiliyle sohbet edip aynı arabayla işe gidip geliyormuş. Eski sevgili rahat dursa bile bu kişi prensip meselesi diyip sizi red edebilir. Arkadaşımın evlilik niyetiyle görüştüğü biriyle sevgili olmam der ve diyecek.

Siz bu arkadaşlarım dediklerinizin gazına gelip kendinizi ortaya atma niyetindesiniz, yapmayın. Aynı işyerinde ikinci flört hoş karşılanmaz.

Evet olası ihtimal.Neden anlamıyorum çünkü daha önce bu şekilde bana önerilen insanlar oldu ondan yana bir şey yok ama ben yakıştırdım düşünür müsün dedikleri kişiler oldu bu yüzden de olabilitesi varmış gibi gelmişti sadece 😄 ben inanmıştım açıkcası çünkü önerilen kişiler hiç tanımadığım insanlardı yani bana yalan söyleseler ne olur söylemeseler ne olur haberi var yok diye
Arkadaşlara katılıyorum. Hiç tanımadığınız biri olsa arkadaşınızın arkadaşı gibi uygun görüp tanıştırabilir bunda sorun yok. Aynı iş yerindesiniz daha yeni başlamış olacağı varsa zaten olur, arada bir etkileşim olur farkedersiniz. Birinin söylemesine gerek kalmaz.

Arkadaşlarınız söylerse bak benden hoşlanmış haber gönderdi diye havalara girer. Eski erkek arkadaşınız da olumsuz konuşabilir terkedilmenin acısıyla. O iş yerinde çalışmaya devam edecek olan sizsiniz, böyle şeyleri takmam diyorsanız kabul edin.

dalga geçer gibi bir tavrınız vardı buna sinirlendim iyi bir niyetteyim sonuçta evlenmek istemek kötü bir şey değil
Koca arıyor gibi bir pozisyonda da değilim insan yine de bir yuvası olsun istiyor yalnızlık da zor doğru insanı bulmak da zor arayarak da bulunmuyor tesadüf de denk gelmiyor artık bari çevremdekilerin söylemlerine kulak vereyim dedim o da yanlış bir karar demek ki
doğru bir karar değil belki de sizin düşündüğünüzü iş yerindekiler de düşünecek ön fikir almış gibi oldum
Teşekkürler yine de

Hayat sen plan yapmadan plan yapandır ☺️
En iyilerine denk gel umarım
Sadece o da seni farkedebilir bu ihtimali de unutma

Çok eskiden trendyol'da çalışıyordum. Aynı bu şekilde bir arkadaş gurubu kıza başka bölümünden bir çocuğu yakıştırıp kız için aracı birini gönderdiler. Ben tabii konu dışındayım ama mevzudan haberim var. O yakıştırılan çocuk bu kıza geldi tanışmak istemişsiniz falan diye bunlar konuştular ettiler neyse sonunda evlendiler. Bu şekilde de olabilir ama bana kalırsa siz sosyal medyadan bulun ekleyin ya da o çocukla ortak buluşacak yer ortam ayarlayın. Arkadaşlara katılıyorum

Kızlar
Merhabalar, aklımı kurcalayan bir konu hakkında size danışmak istedim. İş yerinde beraber çalıştığım yakın arkadaşlarım, bizim iş yerimize sonradan gelen başka bir çalışma arkadaşımızı bana yakıştırıyorlar. Onun çok iyi bir insan olduğunu, bana çok yakıştığını söylüyorlar. Normalde bu çocuk hakkında hiçbir fikrim yoktu ve onun da farkına zaten arkadaşlarım bahsettikten sonra vardım. ve çocuğu da bir kere gördüm. Tipini de beğendim. Tam da kendi kendime hayal ettiğim ve istediğim gibi bir tiplemeydi açıkçası dış görünüşü. ve bazı hobilerimiz, bazı özelliklerimiz de gerçekten benziyordu. Birazcık araştırma yaptım hakkında ve bunları gördüm.
Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki Ben daha önce aynı iş yerinden başka biriyle evlilik niyetiyle görüştüm. Yani flört etmiştim ve bu yaklaşık iki üç ay falan sürdü ve onun dengesiz davranışları, hayat tarzımıza uygun olmaması, ayrıyeten hiçbir şekilde benimle ciddi düşünmemesi hayatını düzene koymaya istekli olmaması sebebiyle mantıksız geldi ve bu ilişkiyi bitirdim. Ancak bu kişi bana bir süre takıntılı kaldı. Zaten bitirirken de çok zorladı beni. Bitirdikten sonra arada işte bana ulaşmaya çalıştığı zamanlar oldu. Ama ben hiçbir şekilde tepki vermedim. Zaten ki ona karşı herhangi bir duygum da kalmamıştı bitirirken.Bana ulaşabileceği her yerden engelledim.Normalde bu ilişki biterse birim değiştireceğini söylemişti değiştirmedi de .Aynı iş yerinde çalışıyoruz mecburen arada bir görmek durumunda kalıyorum.Ama herhangi bir bakış bile atmıyorum kesinlikle uzak duruyorum muhattap olmuyorum.
Bu bitişin üzerinden üç ay geçti .Ama geçen gün iş yerinde ortak kullandığımız odada bu yeni çocukla eski flörtümü sohbet ederken gördüm. Sanırım da bazen iş yerine aynı arabayla gidip geliyorlar.
Arkadaşlarım ısrar ediyor. Hatta bu çocuğa başka biri aracılığıyla haber göndermek istiyorlar bizi tanıştırmaları için. Böyle bir durumda sizce bu çocuğun tavrı ne olur? Bu yanlış bir karar mı? Yanlış bir düşünce mi? Hiç baştan bu işe girilmemeli mi?Arkadaşlarım önemli olmadığını söylüyor ama bence erkekler böyle durumları önemsiyorlar.Ve bu eski flört kişisi bu konuda sıkıntı çıkarır diye endişeleniyorum.Çünkü hiç olgun birisi değil tam bir ergen.Boşu boşuna iş yerinde dedikodu malzemesi olmak da istemiyorum açıkcası.
Size takıntılı olan kişi ile bir diyaloğu olmasaydı olabilirdi belki ama o kişi biraz can sıkıcı olabilir. Baa göre bu işin oluru yok. Gönlünüzden geçenin olması dileğiyle.
Ama az önce yukarıda üyenin birine eşinin yanında uyuyor olurdun gibi bir cümle kullanmışsın okurken sizin adınıza üzüldüm. Sinirlendiğinizde hemen nasıl da can yakıcı olabiliyormuşsunuz..

biriyle denemişsiniz olmamış, 3 ay sonra yeni gelen, daha evli mi bekar mı ilişki durumu ne bilmediğin insana tanışmayı düşünür mü diye haber göndermeyi düşünüyorsunuz, hiç bir muhabbetiniz iletişiminiz yokken çok iyi biri olduğundan da eminsiniz? ve bu kişi eski flörtünle arkadaş?
evliyim derse, ya da ilişkisi varsa aynı ortamda kalmaya devam edecek misiniz? ben çok utanırdım şahsen ya. ya da gidip sağda solda upsydaisy benimle tanışmak istemiş diye anlatırsa?
bu arada işe her gireni birilerine yakıştırmaya çalışan mahalle dedikoducusu arkadaşlarınızı da bir sorgulayın

Şöyle düşünün; işyerinde sohbet ettiğiniz, bazen de işe beraber gidip geldiğiniz kadın arkadaşınızın eski sevgilisi size haber yolluyor. Arkadaşınızla evlenme niyetiyle görüşmüşler ama anlaşamayıp ayrılmışlar ve adam şansını sizde denemek istiyor. Siz kabul edip görüşür müydünüz, sevgili olur muydunuz?

Teşekkürler yine de
Hem eski flört hem bu yeni arkadaşa ithafen, iş yerinden henüz huyunu suyunu bilmediğiniz biriyle direkt evlilik düşünüyorum diye olaya girmeyin bence. Tanıştıktan sonra gerçek yüzünü görünce ilki gibi oluyor. Ayrıca burası iş yeri, maalesef normal hayatta tanıştığınız gibi olmayacak hiçbiri, bir sürü dedikodu, asılsız haber çıkma riski var. Bunları iyice düşünün. Ben iş yerimden biriyle evliyim ve hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen saçma sapan insanlardan neler duyduk bilseniz, inanın kolay bir süreç olmuyor. Üstelik takıntılı bir eski flört varken kim bilir neler olur. Yine de siz bilirsiniz, aynı işten biriyle olmaz mı, çok da güzel olur ama adım atmadan önce birbirinizi çok yakından tanıyın. Nasıl bir düşüncede olduğunu öğrenin her şeyi açık etmeden önce. Ben eşim bana çok net geldiği halde aylarca düşündüm olmazsa aynı iş yerinde nasıl yaparız diye. Adamın hayatında, aklında biri var mı onu bile bilmiyorsunuz, arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. Çok hoşlandıysanız dediğim gibi sizi ortak ortamlara sokabilirler. Önce tanıyın sonra düşünürsünüz.

biriyle denemişsiniz olmamış, 3 ay sonra yeni gelen, daha evli mi bekar mı ilişki durumu ne bilmediğin insana tanışmayı düşünür mü diye haber göndermeyi düşünüyorsunuz, hiç bir muhabbetiniz iletişiminiz yokken çok iyi biri olduğundan da eminsiniz? ve bu kişi eski flörtünle arkadaş?
evliyim derse, ya da ilişkisi varsa aynı ortamda kalmaya devam edecek misiniz? ben çok utanırdım şahsen ya. ya da gidip sağda solda upsydaisy benimle tanışmak istemiş diye anlatırsa?
bu arada işe her gireni birilerine yakıştırmaya çalışan mahalle dedikoducusu arkadaşlarınızı da bir sorgulayın
Evli falan değil yeni gelmiş derken geleli 7 ay oldu hepimizden daha yeni biz kıdemliyiz yanında isim veremediğim için yeni diye tabir ettim yani nasıl biri olduğunu az çok biliyorlar hayatında birisi de yok bunu da biliyorlar durup dururken atlamadık çocuğun üzerine yani gayet kendi halinde efendi bir insan 7 aydır bizimle çalışıyor kalabalık olduğumuz için ben denk gelmedim arkadaşlarım her zaman denk geldikleri için tanıdılar hobilerimizin hayata bakış açımızın çok benzer olduğunu karakterimizin çok benzer olduğunu ve efendi bir insan olduğunu düşündükleri için uygun olabilirsiniz dediler
Zaten oluru da yok benim için düşündüm taşındım buradaki insanlar böyle düşünüyorsa işyerindekiler de aynısını düşünür kapattım konuyu arkadaşlarıma söyledim oluru olmadığını bu işin bu sabah.

Hem eski flört hem bu yeni arkadaşa ithafen, iş yerinden henüz huyunu suyunu bilmediğiniz biriyle direkt evlilik düşünüyorum diye olaya girmeyin bence. Tanıştıktan sonra gerçek yüzünü görünce ilki gibi oluyor. Ayrıca burası iş yeri, maalesef normal hayatta tanıştığınız gibi olmayacak hiçbiri, bir sürü dedikodu, asılsız haber çıkma riski var. Bunları iyice düşünün. Ben iş yerimden biriyle evliyim ve hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen saçma sapan insanlardan neler duyduk bilseniz, inanın kolay bir süreç olmuyor. Üstelik takıntılı bir eski flört varken kim bilir neler olur. Yine de siz bilirsiniz, aynı işten biriyle olmaz mı, çok da güzel olur ama adım atmadan önce birbirinizi çok yakından tanıyın. Nasıl bir düşüncede olduğunu öğrenin her şeyi açık etmeden önce. Ben eşim bana çok net geldiği halde aylarca düşündüm olmazsa aynı iş yerinde nasıl yaparız diye. Adamın hayatında, aklında biri var mı onu bile bilmiyorsunuz, arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. Çok hoşlandıysanız dediğim gibi sizi ortak ortamlara sokabilirler. Önce tanıyın sonra düşünürsünüz.
Yok oluru yok zaten teşekkür ederim 🙏🏻

Şöyle düşünün; işyerinde sohbet ettiğiniz, bazen de işe beraber gidip geldiğiniz kadın arkadaşınızın eski sevgilisi size haber yolluyor. Arkadaşınızla evlenme niyetiyle görüşmüşler ama anlaşamayıp ayrılmışlar ve adam şansını sizde denemek istiyor. Siz kabul edip görüşür müydünüz, sevgili olur muydunuz?
Sevgili falan değildik flörtten öteye geçmedi 3 ayda ne sevgililiği. zaten doğru düzgün buluşamadık bile hep mesajlaşmak üzerine iletişimiz vardı.Böyle bir durum olsa çok beğendiğim birisi olsa ve yakın arkadaşım değilse kabul ederdim niye etmiyim bunda bir yanlış yok adamla evlenip üç tane de çocuk yapmadım sonuçta
Haber gönderen de ben değilim arkadaşlarım ısrarla söylemek istiyorlar yakışırsınız diye aynı bana dedikleri gibi
Oluru olmadığını söyledim bu sabah mesela hala ısrar ediyorlar
Kapandı konu zaten istemiyorum bu düşüncelerle uğraşmam

Size takıntılı olan kişi ile bir diyaloğu olmasaydı olabilirdi belki ama o kişi biraz can sıkıcı olabilir. Baa göre bu işin oluru yok. Gönlünüzden geçenin olması dileğiyle.
Ama az önce yukarıda üyenin birine eşinin yanında uyuyor olurdun gibi bir cümle kullanmışsın okurken sizin adınıza üzüldüm. Sinirlendiğinizde hemen nasıl da can yakıcı olabiliyormuşsunuz..
Teşekkür ederim evet canım yandığında can yakıcı olabiliyorum doğrudur 🙏🏻

Back
X