• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin oluru var mıdır sizce?

Evli falan değil yeni gelmiş derken geleli 7 ay oldu hepimizden daha yeni biz kıdemliyiz yanında isim veremediğim için yeni diye tabir ettim yani nasıl biri olduğunu az çok biliyorlar hayatında birisi de yok bunu da biliyorlar durup dururken atlamadık çocuğun üzerine yani gayet kendi halinde efendi bir insan 7 aydır bizimle çalışıyor kalabalık olduğumuz için ben denk gelmedim arkadaşlarım her zaman denk geldikleri için tanıdılar hobilerimizin hayata bakış açımızın çok benzer olduğunu karakterimizin çok benzer olduğunu ve efendi bir insan olduğunu düşündükleri için uygun olabilirsiniz dediler
Zaten oluru da yok benim için düşündüm taşındım buradaki insanlar böyle düşünüyorsa işyerindekiler de aynısını düşünür kapattım konuyu arkadaşlarıma söyledim oluru olmadığını bu işin bu sabah.
Peki iş yerinizdeki bu kişi de olmasa , başka çalışma arkadaşlarınızda şansınızı deneyecek misiniz?
Bence siz de o potansiyel var.🙄

O iki kişi birbiri ile görüşmese olabilir derim ama mecbur değilsiniz aynı işyerinden biriyle görüşmeye

İki kişi samimi falan olursa diğeri sizden intikam almak için kötü şeyler yapacaktır
Veya kötü konuşacaktır

Birini yeniden tanımaya çalışmayın
olacaksa akışta olur

Peki iş yerinizdeki bu kişi de olmasa , başka çalışma arkadaşlarınızda şansınızı deneyecek misiniz?
Bence siz de o potansiyel var.🙄
7 senelik meslek hayatımda ilk defa iş yerimden biriyle görüştüm diğerini de arkadaşlarım önerdi bir adım bile atmadım olurunu düşündüm sadece ben kendim bulmadım çok terbiyesiz bir insansınız zihniyetiniz böyle demek ki beni yaftaladığınıza göre

rica edeceğim vasat altı şekilde burada size cevap yazan hanımlara laf sokmaya çalışmaktan vazgeçin. bunu kaçıncı kez yapıyorsunuz. bunu yaptığınızda haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz ya da zeki mi olduğunuzu sandınız? gerçekten ayıp ve acınası bir tablo bu.
verdiğiniz tüm yanıtlara baktım ve anladığım kadarıyla bizden destek bekliyordunuz. aradığınız destek gelmeyince de durumu pisleştiriyorsunuz. madem bu kadar meraklısınız adama, bizim onayımızı beklemeden atlayın üstüne. sizi tutan yok sonuçta.

rica edeceğim vasat altı şekilde burada size cevap yazan hanımlara laf sokmaya çalışmaktan vazgeçin. bunu kaçıncı kez yapıyorsunuz. bunu yaptığınızda haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz ya da zeki mi olduğunuzu sandınız? gerçekten ayıp ve acınası bir tablo bu.
verdiğiniz tüm yanıtlara baktım ve anladığım kadarıyla bizden destek bekliyordunuz. aradığınız destek gelmeyince de durumu pisleştiriyorsunuz. madem bu kadar meraklısınız adama, bizim onayımızı beklemeden atlayın üstüne. sizi tutan yok sonuçta.
Hakaret ediyorlar resmen sessiz mi kalayım vasatın kim olduğunu görüyoruz sanki dünyanın en ahlaksız şeyini düşünüyormuşum gibi davranıyorlar
Destek beklediğim yok saygılı bir şekilde olumsuz yorum yapanlara verdiğim cevaplar da belli destek beklesem arkadaşlarım ısrarla destekliyorlar zaten niye buraya yazayım ki
Komedi gibi bir platform
Her türlü ahlaksızlığın desteklenip benim sadece düşüncede kalan ve ahlaken engel bulunmayan bir durumuma bu şekilde aşağılıkça yorum yapılması çok iğrenç asıl

Hakaret ediyorlar resmen sessiz mi kalayım vasatın kim olduğunu görüyoruz sanki dünyanın en ahlaksız şeyini düşünüyormuşum gibi davranıyorlar
Destek beklediğim yok saygılı bir şekilde olumsuz yorum yapanlara verdiğim cevaplar da belli destek beklesem arkadaşlarım ısrarla destekliyorlar zaten niye buraya yazayım ki
Komedi gibi bir platform
Her türlü ahlaksızlığın desteklenip benim sadece düşüncede kalan ve ahlaken engel bulunmayan bir durumuma bu şekilde aşağılıkça yorum yapılması çok iğrenç asıl

siz dışarıdan kendinize hiç bakmıyorsunuz belli ki.
ayrıca evliliğe meraklı olmadığınızı söylüyorsunuz ama burada hiç öyle görünmüyorsunuz. dahası bir de bu adam için hamle yaparsanız çok çaresiz gözükeceksiniz. ama yine de siz bilirsiniz. neticede burada herkes hür fikrini paylaştı. böyle düşündükleri için insanları cezalandırmaya çalışıyorsunuz ama günün sonunda her ne yaşanacaksa sizin yararınıza ya da zararınıza olacak ve burada da kimse durduk yere tanımadıkları insanın zararı için konuşmuyor. öncelikle yetişkin bir insan gibi düşünüp bunu kavramanız lazımdı.

Takıntı yapan adam kırk ülke uzaktan bulduğuna da burnunu sokar zaten
Ve ben tanımadan nasıl uygun görebilirim tip olarak beğendim hayal ettiğim gibi fiziksel özelliklere sahip içini bilemem
Zaten elinden tutup nikah masasına götürecek halim yok ben de oluru varsa tanışmak isterdim sadece
Bu tanıştırmalar böyle oluyo buralarda siz hangi gezegende yaşıyorsunuz tam algılayamadım 😄
İnsanlar görücü usulu ya da arkadaş önermesiyle de tanışabilir önce fiziksel özelliklerini beğenir beğenirse tanışma yoluna girer ,yolda çarpışıp kitapları düşürmeyi mi bekliyorsunuz hepiniz

Ee siz kararınızı vermişsiniz zaten.. Neyi soruyorsunuz?

Arkadaşlarınıza bir şey denirdi ama yazmayacağım..

İş yerlerinde, sevgililik vs.. Bana avam geliyor Oluru varsa da zamanla suyu çıkar.

Onun dışında siz diğer adamla evlilik yolundan dönmüşsünüz nasıl hiç buluşmadınız? Sizi hiç öpüp koklamadı mı? Aranızda bir şeyler geçtiyse diğer adam bundan mutlaka bahsedecektir.

7 senelik meslek hayatımda ilk defa iş yerimden biriyle görüştüm diğerini de arkadaşlarım önerdi bir adım bile atmadım olurunu düşündüm sadece ben kendim bulmadım çok terbiyesiz bir insansınız zihniyetiniz böyle demek ki beni yaftaladığınıza göre
20 küsur yıllık çalışma hayatımda bırakın aynı iş yerindeki arkadaşımı, çalışan arkadaşlarımın kendilerince uygun gördükleri yakınları- akrabaları, arkadaşları ile dahi görüşmedim. Prensip meselesi tabii siz anlamazsınız.😌

siz dışarıdan kendinize hiç bakmıyorsunuz belli ki.
ayrıca evliliğe meraklı olmadığınızı söylüyorsunuz ama burada hiç öyle görünmüyorsunuz. dahası bir de bu adam için hamle yaparsanız çok çaresiz gözükeceksiniz. ama yine de siz bilirsiniz. neticede burada herkes hür fikrini paylaştı. böyle düşündükleri için insanları cezalandırmaya çalışıyorsunuz ama günün sonunda her ne yaşanacaksa sizin yararınıza ya da zararınıza olacak ve burada da kimse durduk yere tanımadıkları insanın zararı için konuşmuyor. öncelikle yetişkin bir insan gibi düşünüp bunu kavramanız lazımdı.
Yazdığım iki meseleden evliliğe meraklı olduğumu çıkarmak nasıl bir yetişkinlik emaresi??
Evlenmek istesem kırk kez evlenmiştim şimdiye kadar meraklı olmadığımı ben de çevrem de biliyor çevrem çok iyi bildiği için ısrarla iyi birilerini önermeye çalışıyor her şekilde eledim hepsini çünkü ben onlara kendim talep etmiyorum
önerdikleri herkesi de reddettim zaten
Öyle kimsenin üzerine atladığım falan yok
Kendi kârımı zararımı hesaplayabilecek zihniyetteyim zaten
Dışarıdan yorumları merak ettim burası böyle feciyse iş arkadaşlarım daha beter olurlar haklısınız
Zaten ki oluru yok diye kaç kere söylemiş kararımı vermişim ısrarla üstüme gelmenin anlamı ne???
Sanal zorbalık resmen günlük yaşantınızdaki hırslarınızı burada başkasının meselesi üzerinden kusamazsınız
Fikir almak istedim hakarete varan yorumlar aldım harekete geçtiğim yok bu mesele üzerinden ki zaten vazgeçmişim hâlâ niye dert oldum anlamadım

Yazdığım iki meseleden evliliğe meraklı olduğumu çıkarmak nasıl bir yetişkinlik emaresi??
Evlenmek istesem kırk kez evlenmiştim şimdiye kadar meraklı olmadığımı ben de çevrem de biliyor çevrem çok iyi bildiği için ısrarla iyi birilerini önermeye çalışıyor her şekilde eledim hepsini çünkü ben onlara kendim talep etmiyorum
önerdikleri herkesi de reddettim zaten
Öyle kimsenin üzerine atladığım falan yok
Kendi kârımı zararımı hesaplayabilecek zihniyetteyim zaten
Dışarıdan yorumları merak ettim burası böyle feciyse iş arkadaşlarım daha beter olurlar haklısınız
Zaten ki oluru yok diye kaç kere söylemiş kararımı vermişim ısrarla üstüme gelmenin anlamı ne???
Sanal zorbalık resmen günlük yaşantınızdaki hırslarınızı burada başkasının meselesi üzerinden kusamazsınız
Fikir almak istedim hakarete varan yorumlar aldım harekete geçtiğim yok bu mesele üzerinden ki zaten vazgeçmişim hâlâ niye dert oldum anlamadım

o yüzden hemcinisinize bunu yazdınız, değil mi?

Bu kadar pişman olup millete sataşmazdın en azından kocanın yanında huzurla uyuyor olurdun belki de forumda bana laf yetiştireceğine 😄

resmen evliliği başarı olarak değerlendirip bunun üzerinden kadına had bildirmeye çalışıyorsunuz ayıp. yazdıklarınızın gerisine cevap bile vermeyeceğim. avam bütün bu yaptıklarınız.

20 küsur yıllık çalışma hayatımda bırakın aynı iş yerindeki arkadaşımı, çalışan arkadaşlarımın kendilerince uygun gördükleri yakınları- akrabaları, arkadaşları ile dahi görüşmedim. Prensip meselesi tabii siz anlamazsınız.😌
İş yerindeki arkadaşıyla evlenen en az 20 arkadaşım vardır hepsi prensipsiz insanlar mı yani ahahah kuzen evliliğinden bahsetmiyorum alt tarafı iş arkadaşı yan gözle bakılmaz mı yani ay çok garipsiniz 🫢

o yüzden hemcinisinize bunu yazdınız, değil mi?

resmen evliliği başarı olarak değerlendirip bunun üzerinden kadına had bildirmeye çalışıyorsunuz ayıp. yazdıklarınızın gerisine cevap bile vermeyeceğim. avam bütün bu yaptıklarınız.
Hemcinsim bana ne yazmış düzgün okursan algılayabileceğine umudum var hâlâ

Hemcinsim bana ne yazmış düzgün okursan algılayabileceğine umudum var hâlâ

onun ne yazdığının önemi yok. siz hareketlerinizden sorumlusunuz. bana verdiğiniz cevaptan da siz sorumlu olduğunuz gibi. bu laf sokmalı, avam tavırlı mesaja sizi ben zorlamadım. siz bu olduğunuz için yazdınız. hemcinsiniz de size ne yazarsa yazsın daha düzgün cevap vereblirsiniz ama siz evlilik meraklısı, evliliği başarı olarak gören, verdiği çirkin cevabı kendine yakıştıran bir kadın olduğunuz için bu cebabı verdiniz. yaptığınız şeyin sorumluluğunu başlasına yüklemeye çalışmayın. yemiyoruz.

Bu bekarlara da işyerinden bulma, ordan bulma, burdan bulma diye diye hiçbir yer kalmadı manita bulabilecekleri. Kaç senedir şu sitedeyim aşağı yukarı her yere “ordan sevgili bulunmaz” yazılıyor. İşyerinden birini bulabilirsiniz ama işler yolunda gitmezse sürekli yüz yüze gelmek zorunda olmayı göze alabiliyosanız. Yoksa işyeri birini tanımak için çok uygun bir ortam. Şahsen ben bekar arkadaşlarıma iş ortamında yok mu hoşlandığın biri diyorum. Kendinle aynı statüde insanlarla tanışabileceğin, karakterini görebileceğin bir ortam. Daha ne olsun?

Bu arada neden evliliğe meraklı olmadığınızı kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Evliliğe meraklı olabilirsiniz ayıp bir şey değil bu. Yetişkin bir insansınız.

Ee siz kararınızı vermişsiniz zaten.. Neyi soruyorsunuz?

Arkadaşlarınıza bir şey denirdi ama yazmayacağım..

İş yerlerinde, sevgililik vs.. Bana avam geliyor Oluru varsa da zamanla suyu çıkar.

Onun dışında siz diğer adamla evlilik yolundan dönmüşsünüz nasıl hiç buluşmadınız? Sizi hiç öpüp koklamadı mı? Aranızda bir şeyler geçtiyse diğer adam bundan mutlaka bahsedecekti
üç ayda bunlar niye aramızda geçsin ki benim niyetim her zaman ciddidir takılayım geçeyim insanı değilim
Zaten olmayacak kestirip attım

Bu bekarlara da işyerinden bulma, ordan bulma, burdan bulma diye diye hiçbir yer kalmadı manita bulabilecekleri. Kaç senedir şu sitedeyim aşağı yukarı her yere “ordan sevgili bulunmaz” yazılıyor. İşyerinden birini bulabilirsiniz ama işler yolunda gitmezse sürekli yüz yüze gelmek zorunda olmayı göze alabiliyosanız. Yoksa işyeri birini tanımak için çok uygun bir ortam. Şahsen ben bekar arkadaşlarıma iş ortamında yok mu hoşlandığın biri diyorum. Dışardan birini bulmaktan çok daha mantıklı.

Bu arada neden evliliğe meraklı olmadığınızı kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Evliliğe meraklı olabilirsiniz ayıp bir şey değil bu. Yetişkin bir insansınız.
Bilemiyorum dünyanın en ahlaksız kadını oldum birden bire anlamadım
Benim çevremdeki herkes işyerinde tanışıp evlendi halbuki
Evet riskleri var iyice uzaktan gözlemlemek gerekiyor sonra adım atmak gerekiyor
Teşekkürler 🙏🏻

onun ne yazdığının önemi yok. siz hareketlerinizden sorumlusunuz. bana verdiğiniz cevaptan da siz sorumlu olduğunuz gibi. bu laf sokmalı, avam tavırlı mesaja sizi ben zorlamadım. siz bu olduğunuz için yazdınız. hemcinsiniz de size ne yazarsa yazsın daha düzgün cevap vereblirsiniz ama siz evlilik meraklısı, evliliği başarı olarak gören, verdiği çirkin cevabı kendine yakıştıran bir kadın olduğunuz için bu cebabı verdiniz. yaptığınız şeyin sorumluluğunu başlasına yüklemeye çalışmayın. yemiyoruz.
Yuva kurmak isteyen biriyim
Doğru bir evliliği evt başarı olarak görüyorum
Kötü bir evliliği kötü bir yalnızlığa tercih ederim
Kendi kendinize abuk subuk etiketliyorsunuz size zarar yapmayın sosyal hayatınızı çok zorlaştırır bu durum

Yuva kurmak isteyen biriyim
Doğru bir evliliği evt başarı olarak görüyorum
Kötü bir evliliği kötü bir yalnızlığa tercih ederim
Kendi kendinize abuk subuk etiketliyorsunuz size zarar yapmayın sosyal hayatınızı çok zorlaştırır bu durum

yoo kendi kendime etiketlemiyorum. hemcinsinize verdiğiniz yanıt ile bu kanıyı siz yarattınız ve yine bunun için sorumluluk almamaya çalışıyorsunuz. siz kendi belirlediğiniz kriterler için başkalarını başarız da sayamazsınız. böyle bir dünya yok.
hanım erkek diye çıldırmış ama belki de bile isteye evlenmeye hemcinsini evlenmediği için yargılıyor ve başarı sayıyor. ortamlarda fıkra diye anlat bunu.
sen şu anda terliklerinle git ona. hiçbirimizin daha fazla başı ağrımasın. git ve başarılı ol!

Bilemiyorum dünyanın en ahlaksız kadını oldum birden bire anlamadım
Benim çevremdeki herkes işyerinde tanışıp evlendi halbuki
Evet riskleri var iyice uzaktan gözlemlemek gerekiyor sonra adım atmak gerekiyor
Teşekkürler 🙏🏻
Eğer hoşlandıysanız haber göndermek yerine arkadaş gibi muhabbet kurabilirsiniz. Sonra etkileşim olursa devamına bakılır. Ama sizin sıkıntınız arkadaş olduğu aynı işyerinde başka biriyle kısa süre de olsa bir münasebetiniz olması. O kişi adama karşı sizi kötüleleyebilir. Onun dışında konuda sıkıntılı bir şey yok. İşyerinden ilişki de yapılabilir, evlilik meraklısı da olunabilir. Yaşınız 19 değil hoş.

Back
X