Kızlar
Merhabalar, aklımı kurcalayan bir konu hakkında size danışmak istedim. İş yerinde beraber çalıştığım yakın arkadaşlarım, bizim iş yerimize sonradan gelen başka bir çalışma arkadaşımızı bana yakıştırıyorlar. Onun çok iyi bir insan olduğunu, bana çok yakıştığını söylüyorlar. Normalde bu çocuk hakkında hiçbir fikrim yoktu ve onun da farkına zaten arkadaşlarım bahsettikten sonra vardım. ve çocuğu da bir kere gördüm. Tipini de beğendim. Tam da kendi kendime hayal ettiğim ve istediğim gibi bir tiplemeydi açıkçası dış görünüşü. ve bazı hobilerimiz, bazı özelliklerimiz de gerçekten benziyordu. Birazcık araştırma yaptım hakkında ve bunları gördüm.
Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki Ben daha önce aynı iş yerinden başka biriyle evlilik niyetiyle görüştüm. Yani flört etmiştim ve bu yaklaşık iki üç ay falan sürdü ve onun dengesiz davranışları, hayat tarzımıza uygun olmaması, ayrıyeten hiçbir şekilde benimle ciddi düşünmemesi hayatını düzene koymaya istekli olmaması sebebiyle mantıksız geldi ve bu ilişkiyi bitirdim. Ancak bu kişi bana bir süre takıntılı kaldı. Zaten bitirirken de çok zorladı beni. Bitirdikten sonra arada işte bana ulaşmaya çalıştığı zamanlar oldu. Ama ben hiçbir şekilde tepki vermedim. Zaten ki ona karşı herhangi bir duygum da kalmamıştı bitirirken.Bana ulaşabileceği her yerden engelledim.Normalde bu ilişki biterse birim değiştireceğini söylemişti değiştirmedi de .Aynı iş yerinde çalışıyoruz mecburen arada bir görmek durumunda kalıyorum.Ama herhangi bir bakış bile atmıyorum kesinlikle uzak duruyorum muhattap olmuyorum.
Bu bitişin üzerinden üç ay geçti .Ama geçen gün iş yerinde ortak kullandığımız odada bu yeni çocukla eski flörtümü sohbet ederken gördüm. Sanırım da bazen iş yerine aynı arabayla gidip geliyorlar.
Arkadaşlarım ısrar ediyor. Hatta bu çocuğa başka biri aracılığıyla haber göndermek istiyorlar bizi tanıştırmaları için. Böyle bir durumda sizce bu çocuğun tavrı ne olur? Bu yanlış bir karar mı? Yanlış bir düşünce mi? Hiç baştan bu işe girilmemeli mi?Arkadaşlarım önemli olmadığını söylüyor ama bence erkekler böyle durumları önemsiyorlar.Ve bu eski flört kişisi bu konuda sıkıntı çıkarır diye endişeleniyorum.Çünkü hiç olgun birisi değil tam bir ergen.Boşu boşuna iş yerinde dedikodu malzemesi olmak da istemiyorum açıkcası.