bu işin sonu boşanma mı

Abla kendini kabullendirmek zorunda değilsin zaten ilişkide 1. Sırasında değilsem evlilik evlilik değildir bence güzel bir mesleğiniz varmış çocuk yok. Ki olsa da fark etmezdi okuduğumda içimden biraz sıkmış bile dedim. O kadar vahim durum sen düşün kendini seviyorsan ki bence önceliğin kendin olsun kendini sevmeyen hayatı sevemez kaç kurtul su heriften anasıyla ve evde kalmış lardesleriyle mutsuz bir hayat yaşasın.

Bu adam seni yeterince sevmiyor.

Çekilmez böylesi çocuk yokken bence iyice düşünün yani

Merhaba aynı sorunlar bende de var demişsiniz ya dört duvar içinde söküp gideceğimi hissediyorum diye, durum benim için de öyle ve artık buna katlanamıyorum.
Eşimin ailesiyle hiçbir problemim yok, problem kendisi
Dinlemeyen anlamayan istemeyen bir adama dönüştü. Hiç bir şey yapmak istemiyor evde otursun yatsın başka da bir isteği yok. İşten geliyor hep yorgun hep halsiz hafta sonu da öyle. Kendi işinin patronu istese her imkanı var ama biz evden çıkamıyoruz 3 yıldır evliyiz iki kere balayı dahil 3 kere tatile gittik bunlardan ikisi zaten kısa süreli kış tatili. Onu bırak hafta içi hafta sonu hep aynı. Ben çalışmıyorum (bu da ayrı bir sorun konusu ya neyse) boğuluyorum bunalıyorum.
Eğitimi iyi bir insanın kariyerimde evlenmeden önce iyiydi. Evlenmeden önce eşimde iyiydi sosyal ve kültürlü biri olarak tanıdım onu ama şimdi demişsiniz ya konuşmak bile istemiyorum diye ben de ! Sığ cevaplar, cevap bile vermiyor ki, fikri yok bilgisi yok, ilgilisi yon hiçbir konuya
3 yıldır evliyiz bir yıldır çocuk istiyor bir şekilde geçiştirdim zaten çocuk olması şok zor adamın cinsel isteği yok. Hep böyleydi benim libidom yüksekti evliliğin başlarında benim sayemde oluyordu şimdi bende de arzu kalmadı haftada bir ya oluyor ya olmuyor böyle çocuk mu olur?
Çocuk konusunda kafam çok karışık ben anne olmak istiyorum belki bencillik ama artık çok istiyorum zaten doğal yolla olmaz aşılama ya da tüp olur bizim ama korkularım da var daha kötü olacak evliliğim çocuktan sonra biliyorum. Çocuğum olursa ona ben tek başıma da bakarım yeterim ama bunu çocuğa yaşatmaya hakkım var mı ? İşin diğer yani boşanmaya da cesaret edemiyorum, düzeleceğini de sanmıyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…