- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
garip bir aile oldukları kesin.Merhaba arkadaşlar, yine işin içinden çıkamadığım bir derdim var.
Daha önce de konu açmıştım, eski erkek arkadaşımla ilgili. Olayın devamı niteliğinde olduğunu düşünmüyorum bu yüzden yeni konu açtım. Eski konumda onu özlediğimden bahsetmiş ve aramızda olanları, neden ayrıldığımızı yazmıştım. Sizlerin de sözünü dinleyip geri aramadım tekrar. Konu böylece kapandı, nedir ne değildir diyenleri buraya alabilirim :) --> https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-erkek-arkadasimi-cok-ozledim-ama.974956/
Aradan 2 ay geçti, bu sabah erkek arkadaşımdan bir mesaj geldi. Yıllardır Alzheimer olan ve yatağa bağlı bir dedesi vardı ve dedesiyle beraber yaşıyordu bakıp ilgileniyordu. Dedesi vefat etmiş. Dededen ziyade bir baba gibi görürdü onu. Ben mesajı biraz geç gördüm ama hemen yanına gittim. Bugün defnetmemişler, evlerine gittim taziyeye. O kadar mesaj atan erkek arkadaşım soğuk karşıladı beni, acısı var anlıyorum oturup da hoş beş muhabbet edecek değil. Ailesi de bir garip karşıladılar. Babaannesi başta iyi karşıladı, elimi tuttu biraz ağladı. Sonra börek ve helva ikram ettiler, ben helvayı yedim böreği yiyemedim. Her şey bitti, böreği yiyememem olay oldu. Herkesin suratı asıldı "Niye yemedin, yesene" falan. Yemek isterdim ama ben de grip gibiyim pek iştahım yok şu aralar. Dedenin ruhuna gitsin diye helvayı yedim sadece. Ondan sonra bir soğuk tavırlar, "Ayy neyse kaldırın" falan filan.
Arkadaşlar, bu konuda bir yanlış mı yaptım ben? Çok büyük bir saygısızlık mı anlamadım. Benim bildiğim helva ikram edilir o yenir de ne bileyim börek yemedi diye surat asılır mı anlamadım. Bir de eski sevgilim dedesinin ölümünü ilk bana haber verdiğini söyledi, "Yine geleceksin değil mi?" falan dedi. Bu iki konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben ne yapayım arkadaşlar? Okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım. :)
uzak durmanı tavsiye ederim.
eskinin hatrına başsağlığına gitmişsin burnundan getirmişler.