Bu işler böyle mi oluyor

Evet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
eeee yok artık yaa bir de yeme içme masrafı var yani
kusura bakmayın ama çok daha iyi şartlarda bakıcılık işi bulursunuz emin olun
3 senedir bakıcısı vardı kızımın, aylık alırlardı asgari ücreti beğenmezlerdi ki artı sigortasıyla

Bence olsam bakmayı bırakmıştım. Verdiği para çocuğun mutfak masrafına anca yetiyordur ve bir de sorumluluk alıyorsunuz o ise günlük ücret hesabı yapıyor afedersiniz ama sizi saf yerine koyuyor tüm gün baktığınızda ek para vermediyse şimdi de kesmemeli.

Yeme içme de sana ait aldığın fiyat çok az

Benim kızımda özelde kreşe gidiyor ama bayramda filan gitmediği günlerin parasını kesiyoruz tam veriyoruz

Günlük anlamadığınız sürece kesmemesi lazım

Ayrıca şartlarını yeniden konuşun bence Fiyat çok az🤦‍♀️

Evet az bi süre degil belki ama bayramdi ve kendi cocugu alıp köye gitti. Yeme icme bana ait bir çikolata koymaz cantasına
Ayda 1.200 lira da çocuğa gidiyordur zaten, sizin kazancınız ne burda?

Canım böyle gün gün, ince hesap yaptığımızı bilmiyordum, sen hesaplayınca bana da mantıklı geldi. Bundan sonra şu kadar lira + x'in atıştırması için gereken şeyler ve bana fazladan bıraktığın günlerin ücretini de ödersen devam edelim, deyin bakalım ne cevap verecek arkadaş(?).

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende kesmemeli zaten ucuza bakıyorum diye düşünüyorum birde bizi hic tanımayan silzerin ne düşündüğü idi merak ettiğim yani bende doğru düşünüyormuşum. Okul kapanınca yani ayın 17sinden sonra babannesine götürecek ve 3 ay onda kalacak sanırım planı okul kapanınca 1 aylık 1200 vermekdi. Ama seneye tekrar bana söylerse bakmamı kabul etmem yada şartları konusurum fiyatıda normal bir fiyat yaparım

Ay çok fena arkadaşınız. Ben de çocuk baktırdım çevremde çocuk baktıran virüstü insan da var. Ama hiç böyle yapanı duymadım. Üstelik verdiği ücret çok komik. Lütfen kendinizi kullandırtmayın

Arkadaşınız da tam şark kurnazıymış.
Hem çocuğun yediği içtiği size ait , hem tatillerde de falan bakıyorsunuz, bir de bayram da bakmadın diye maaşınızdan kesiyor .

Arkadaşınızla konuşun .
Bakmayacagınızı söyleyin bakalım ne yapacak.

Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
Bayramlar kesilmez. Cok kucuk hesaplara girmis arkadasiniz. O zaman siz de ekstra gunlerin parasini isteyin.

Bu aekilde Sorun yasammak icin gunluk anlastim bakicimla cunku on gun az bir sure degil mesela orda hakli ama siz fazla baktiginizda ekstra ucret almalisiniz bu durumda. Ayrica yemesi icmesi sizdeyse bu para cok az. Eger bu paraya cok fazla ihtiyaciniz yoksa ki o size daha cok muhtac duruyor konusun ve bu sekilde olacaksa ekstra gunleri alman gerektigini yada gunluk anlasmak iatediginizi soyleyin ben gunluk 125 veriyorum ama 150 yapmayi dusnuyorum sabh11-5 benim evimde belki size fikir olur diye yazdim yol vs herhangi masrafi olmuyor yemeklerde zaten benim evimde oldugu icin yine herhangi bir masrafi olmuyor kendinizi kullandirtmayin

çok ayıp arkadaşınızın yaptığı.
benim de arkadaşım çocuklarıma baktı, tatil oldu diye hiç kesmedim paradan ince hesaba girmedim.
aynı zamanda aylık market alışverişi, haftalık meyve ve abur cubur alışverişi yapıp fazla fazla götürdüm ki çocuklarım evinde bişey istemesinler ayıp olmasın diye
hem 3 kuruş para ver, hem çocuğum ne yer ne içer düşünme. üstüne ince hesap yapıp paradan kes
seneye başka birinin çocuğuna baksanız çok daha fazla kazanırsınız

Yaptığı çok ayıp. İşi çıkınca rica etmeyi biliyor ama değil mi? Muhtemelen ihtiyacınız var ve bu durumu kullanıyor kendisi. Önümüzdeki sene için başka birini bulun, son ana kadar söylemeyin öyle kalsın ortada

1200 çok az yemeği size ait birde sorumluluk alıyorsunuz
valla arkadaşınızın yaptığı arkadaşlık değil sizi kullanmak kendinizi kullandırmayın ve belli de edin söyleyin direk
1200 artır de bakalım
ortalık da ne arkadaşlık kalır ne de dostluk
hakkınızı yiyor hem az veriyor hem kesiyor hem çocuğunun masraflarını size karşılattırıyor
kendi bayramda haftasonun da işe gitmeyince maaşı kesiliyormuymuş ?
şimdiden söyleyin enayi sanmasın
bu sebepten de bitecekse bitsin arkadaşlığınız
böyle arkadaşlık olmaz zaten

Arkadaşım olması ayrıca üzüyor beni saf yerine mi koyuyor diye evet 1200 az biliyorm ama arkadasimda isinden olmasın dedim ben bi fiyat belirlemedim kendi o şekil verdi.bencede onun bayramda maası kesilmiyor yani benimde kesilmemeli gibi geliyor bana
Sen hayır kurumu musun?

Back
X