- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.381
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi tatillerde kendileri de tatil yapıyorken yni işe gitmiyorken o çocuk bendeyse asla günlük fiyattan bakmam.Arada bir ödeme varsa arkadaşlık,tanıdıklık biter.Çocuğa hastayken de bakmak zorunda değilsiniz ailesi izin alıp bakabilir.1200 tl de çok az ayrıca o ne öyle yaHerkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
imkansız değil ama o kadar zorkiSizi saf bulmuş sömürüyor. Resti çekin, gitsin aynı koşullarda başka güveneceği birini bulsun sıkıysa.
baştan şartları konuşmalıydınız. benim eski bakıcım en başta şart koymuştu sizin tatillerinide ücretim kesilmesin ben kendim izin alırsam kesin demişti. biz anlaşmıştık.
rahatsızsanız konuşmayı deneyin. ama insanları bir anda yüzüstü bırakmayın. burda para az diyenlerede takılmayın sonuçta kocaman çocuk bu ve siz en baştan buna razı olmuşsunuz. doşduruşa gelmeyin burda
Dolduruşla ne alakası var insanlar burda gerçekleri söylüyor.baştan şartları konuşmalıydınız. benim eski bakıcım en başta şart koymuştu sizin tatillerinide ücretim kesilmesin ben kendim izin alırsam kesin demişti. biz anlaşmıştık.
rahatsızsanız konuşmayı deneyin. ama insanları bir anda yüzüstü bırakmayın. burda para az diyenlerede takılmayın sonuçta kocaman çocuk bu ve siz en baştan buna razı olmuşsunuz. doşduruşa gelmeyin burda
kesinlikle öyle yapınTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende kesmemeli zaten ucuza bakıyorum diye düşünüyorum birde bizi hic tanımayan silzerin ne düşündüğü idi merak ettiğim yani bende doğru düşünüyormuşum. Okul kapanınca yani ayın 17sinden sonra babannesine götürecek ve 3 ay onda kalacak sanırım planı okul kapanınca 1 aylık 1200 vermekdi. Ama seneye tekrar bana söylerse bakmamı kabul etmem yada şartları konusurum fiyatıda normal bir fiyat yaparım
Artı konu sahibi servis görevini de yerine getiriyor , gidip çocuğu okuldan alıyor.baştan şartları konuşmalıydınız. benim eski bakıcım en başta şart koymuştu sizin tatillerinide ücretim kesilmesin ben kendim izin alırsam kesin demişti. biz anlaşmıştık.
rahatsızsanız konuşmayı deneyin. ama insanları bir anda yüzüstü bırakmayın. burda para az diyenlerede takılmayın sonuçta kocaman çocuk bu ve siz en baştan buna razı olmuşsunuz. dolduruşa gelmeyin burda
Dolduruşla ne alakası var insanlar burda gerçekleri söylüyor.
Bu çocuğun yemesi içmesi de konu sahibine ait, en basitinden meyvenin kilosu kaç para haberiniz var mı ?
iyide kadın daha 7 aydır bakıyor o zamanda herşey pahlıydı. o şekilde kabul etmiş işe başlamış. normal şartlarda zam yılda 1 yapılır şu anda zam istemesi mantıklı mı gerçekten????Dolduruşla ne alakası var insanlar burda gerçekleri söylüyor.
Bu çocuğun yemesi içmesi de konu sahibine ait, en basitinden meyvenin kilosu kaç para haberiniz var mı ?
siz iş yerinde işe başladıktan 7 ay sonra zam istiyor musunuz? işvereniniz tabiki efendim mi diyor gerçektenÇocuk konu sahibinin evinde yiyip içiyormuş ne dolduruşundan bahsediyorsunuz siz?
siz iş yerinde işe başladıktan 7 ay sonra zam istiyor musunuz? işvereniniz tabiki efendim mi diyor gerçekten
Herkese merhabalar. Ben yaklaşık 7 aydır arkadaşımın ilkokula giden çocuğuna bakıyorum. Anne babası çalışıyor. Öğleden sonra okuldan alıyorum akşam 7 bazen 8e kadar bende. Ayda 1200 tl veriyor bana. Ama son iki aydır paramı vermedi bende sorunca bayramda 10 gün köydeydiler ve 7 gün ara tatili olduğunu bir ay tam olunca vereceğini söyledi. Benim size sorum şu bayram vs. kesiliyor mu çocuk bakanlar bilir. Ama bazen hasta oluyor ve okula gitmiyor yada resmi tatil tam gün bende ben sorun etmedim ama böyle günü gününe hesaplaması bana normal gelmedi. Çocuk bakan yada baktıranlar böyle kesmesi normal mi kafama takılıyor beni bilgilendirin lütfen.
Zam istesin demedim ki ben en azından bayramda seyranda kesmesin parasını diyorum.iyide kadın daha 7 aydır bakıyor o zamanda herşey pahlıydı. o şekilde kabul etmiş işe başlamış. normal şartlarda zam yılda 1 yapılır şu anda zam istemesi mantıklı mı gerçekten????
Bir de hersey o kadar pahalandı ki okul servis ücretleri bile ara zam yaptı kaç kere.iyide kadın daha 7 aydır bakıyor o zamanda herşey pahlıydı. o şekilde kabul etmiş işe başlamış. normal şartlarda zam yılda 1 yapılır şu anda zam istemesi mantıklı mı gerçekten????
Bakın benim arkadaşımın da bakıcısı vardı.Ya aslında yedği icdiği inanki gözümde değil helali hoş olsun çocuğun bu konuda ne suçu var yani. Ama bazen fazla kaldığı günler olmuşken böyle yapması garibime geldi bir bilene sormalı dedim işin içinden çıkamadım.
Şimdi ben ev hanımıyım benimde ilkokula giden 2 çocuğum var onun bana bu teklifi iyi geldi ama 7 ay önce yani kasımda bu kadar fiyat artışı yoktu simdi aldığım paranın hic değeri kalmadı. Tamam başda kendi belirledi fiyatı bende evde ek is yapacağıma bakarım dedim iyi geldi bana çünkü evde ek is yapıyordm ve onu bıraktım. Eğer ben olsaydım onun yerinde kesmez acaba hak geçermi diye korkar hep sorardım.