aylık anlaştıysanız kafasına göre vereceği parayı kesemez. günlük anlaşmış olsaydınız neyse. ayrıca çocuk okuldan gelince illa ki önüne yemek koymak gerekir nasıl size çocuğunun yiyeceği yemeği vermez yada ona göre bir poşet alışveriş yapıp bırakmaz çok şaşırdım doğrusu
yeni farkettim çocuk hasta olup okula gitmediğinde de bakıyormuşsunuz tamam 1 aylık ücret alıyorsunuz normal ama normal olmayan ben 1 aylık ücret olarak anlaştıysam tatil günlerini kesmem yok günlük hesaplıyorsam, günlük fiyat belirlenir ona göre para verilir. şimdi 1 ay 30 gün sürüyor 1 ay 31 gün onu hesaba katmıyor ama tatil günlerini düşüp aylık ücret veriyor. arkadaşınız parayı nereden kısacağının şaşırmış artık.
benim de arkadaşım çocuğuma baktı. ben günlük anlaştım yeri geldi kar tatili oldu diğer iki çocuğumu da bıraktım onlarında paralarını verdim. para harici aylık mutfak alışverişinin bir kısmını yaptım. büyük çocuklarımı ekstradan bıraktığım günlerde evden kahvaltılık doldurup gönderdim. arkadaşımın çocuklarına her ay kıyafette aldım, ekstradan para da verdim çünkü çocuğuma daha ilgili olsun, daha içten baksın istedim.