• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isler parayla degil sirayla..!

Cok sacma.Ne gerek var ya.Yaziktir .Gunahtir.

aynen ben kardesıme verdım sırayı, napım cocuk lıse askıyla evlencem dedı bız de unıv var master var dıyemedık ıyı dedık evlen yani

Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?
Ne sırası ya eskidenmis o geri kafalilar bence abisini alcak karsisina konuscak sakın masrafları kendileri ustlenmesin sadece ağırlığını koysun

Adam anasina resti cekicek..
Madem oyle suratimi bekle gorursun diyip cikip gidecek..
O abi evlenirken ooo neler neler yapar o geline de sizin arkadasiniz boynu bukuk oturur..
Erkek arkadasi sert cikmazsa bu is olmaz.

Ne sırası ya eskidenmis o geri kafalilar bence abisini alcak karsisina konuscak sakın masrafları kendileri ustlenmesin sadece ağırlığını koysun
Abisi demis ben sirami veriyorum.Evlenmek istiyorsa evlensin demis.Ama annesi inat ediyor.Sebebi de dayisinin kizi evlenmis abisinden once bir suru laf yemisler.Bakar misiniz nedene.Soktayim.Ve bir akrabalari yine bu yuzden 7 yillik iliskisini bitirmis.Kiz gidip baskasiyla evlenmis cocugu olmus.Ama halen cok seviyormus.Cocukta evlenmemis annesiyle konusmuyormus..Artik bu saatten sonra konussa ne konusmasa ne.. Insallah arkadasim da orta yolu bulur.
Adam anasina resti cekicek..
Madem oyle suratimi bekle gorursun diyip cikip gidecek..
O abi evlenirken ooo neler neler yapar o geline de sizin arkadasiniz boynu bukuk oturur..
Erkek arkadasi sert cikmazsa bu is olmaz.
Annesiyle konusmuyormus.Kavga etmis.Onlara gosterecegim onlara ihtiyacim olmadigini demis. Arkadasimda annesine soylemis. annesi cok sasirmis.Arkanizdayim demis sadece.

Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?

kaynana bahane bulmuş gibi.neden acaba yaş iş güç durumları nasıl?

kaynana bahane bulmuş gibi.neden acaba yaş iş güç durumları nasıl?
Arkadasim calisiyor.Maddi durumlari idare eder.Cok cok kotu degil. Erkek arkadasinin ailesinin islettikleri kahve var .Maddi durumlari da cok iyi. 40 yildir Fransada yasayan bir sulale diyeyim. Butun akrabalari burda. Erkek arkadasi insaatta calisiyor.

Şu sıra ile evlenme işini hangi akıllı çıkarmış çok merak ediyorum. Bizde hiç öyle birşey yok.

çok saçma bir bahaneymiş gerçekten belli ki niyetleri yok ondan böyle söylüyorlar

sevgili de istemiyor da topu aileye mi atıyor acaba
Onlarda oyleymis.Akrabalarindan cogu da bu dusundeymis. Kendisi de sacma buluyor ama abisi izin verdigi halde annesi neden diretiyor anlayamadim.Arkadasima soyledim kesin konus zaman ver .Bu zaman icinde de ustune git. eger erkek arkadasin bahane yaratiyorsa yol ver.. belli olur zaten dedim.

Şu sıra ile evlenme işini hangi akıllı çıkarmış çok merak ediyorum. Bizde hiç öyle birşey yok.
Aynen.Evlilik bu ya .Sira mi olur. iki insanin hayatini bir siraya koyuyorlar .Cok acimasizca.

Biz abim, esimin abisi ve ablasi bekarken evlendik, ablasini beklesek hala bekliyor olurduk (10 senelik evliyiz) o yuzden sira baklemekten daha sacma bisey olamaz

Selamlar. Arkadasimin sevgilisinin 2 haftadir aramalari ve mesajlari azalmis.ilgisizlesmis. Hep yorgunum diyormus. Ters konusuyormus. Arkadasim onun facebook sifresini biliyordu. Kendi vermisti.Ama simdi Facebook sifresini de degistirmis. Aramiyor mesajlarina cevap vermiyor. Sizce neden boyle olmus olabilir? Arkadasim bu duruma cok uzuluyor.

Selamlar. Arkadasimin sevgilisinin 2 haftadir aramalari ve mesajlari azalmis.ilgisizlesmis. Hep yorgunum diyormus. Ters konusuyormus. Arkadasim onun facebook sifresini biliyordu. Kendi vermisti.Ama simdi Facebook sifresini de degistirmis. Aramiyor mesajlarina cevap vermiyor. Sizce neden boyle olmus olabilir? Arkadasim bu duruma cok uzuluyor.
başkası var aldatılıyor arkadaşın çok açık

Kızı ailesi de çocuk da istemiyor, kızı beğenmediler kafalarına uymadı, çocuğun pek evlenmeye niyeti yok, daha iyi bir aday buldu ya da.O yüzden de annesini abisinin hala bekar olmasını bahane etti. Yoksa ne yapar eder ailesini ikna ederdi, zaten hiçbir aile de sırf bu sebeple ilişkini bitir demez mantıken.
Konu ilk açıldığında da düşüncem aynıydı şimdi de öyle düşünüyorum.

ama söyle bisey var diger büyük onu saymadan olmaz hadi belki erkek diye sıra verilir
ama kız olsaydı olmazdı ablası dururken kücük kardesi vermek cok ayıp
ablasay saygısızlık bi kere böyle oldugunda kız ya kacar bizde yada bekler
biz esimle kactıgımızda görümcem sözlüydü ve dügün tarihi bellliydi
ama kaynanam abisi varken önce o evlensin dedi önce bizim dügünümüz oldu görümcemin 1 ay sonra oldu

Aile arkadasinizi istemedi ve sira isini bahane etti. Simdi ogullarini da ikna etmisler, olay bu.

Back
X