• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isler parayla degil sirayla..!

Tamamen erkeğin halledeceği bir sorun . Kararlı davranıcak başka yolu yok.

Ben de baska birinin oldugunu dusunuyorum. Hic yapmadigi seyleri yapiyormus. Benim adimda Xse sana gosterecegim diyormus.Arkadasim ayrilmak istedigini soyledi.Ayrilmayi da istemedi.Sanki arkadasimdan intikam aliyor.Arkadasimla gorusmuyorlar konusmuyorlar.Cunku cevap vermiyor. Cok uzuluyor sadece gercek sebebini onun agzindan duymak istiyor.

Arkadaslar nedenini soylemis.Ben hayatimda boyle sacma bir sebep gormedim. :KK57: Arkadasim etek giymeyi sever cok kisa degil. Etek giymeyeceksin.Ben boyle kabullenmiyorum demis.Ayrica gittigin yerleri haber vereceksin demis.Kizginligindan yapmis.Facebook sifresinin calindigini soylemis.Degistiremiyorum demis.Ama arkadasim kolaylikla degistirmis.Ama bence baska seyler var.Sogudugunu duusnuyorum.Baskasiyla konusuyordur.Ne yardan geciyor ne serden..Erkek psikolojisini hic cozemedim zaten. :KK64:

Abiden noter tasdikli belge alsın sıramı kardeşime devrediyorum diye.
:KK48:Boyle yaratici dusuncelere bayiliyorum..

yani ikna kabiliyeti olan biri araya sokulabilir..

benim nisanimda esimin tanidigi bi hoca ve camii imami dua etmisti "beni gencler pek bi tutar, boyle hayirli isler icin kapimi calan cok"demisti..aklimdadir hep..bu tarz biri olabilir, aile buyugu vs..

genclere haksizlik bu cunku..

BİR TANIDIĞIM VRDI 2 DEFA İSTEMEYE GİTTİLER VERMEDİLER ÖNÜNDE ABLAN VAR DEMİŞLER ERKEK DEMİŞ Kİ SENİ TANIMADAM SENİ KAÇIRIRM YA DA İSTERİZ YİNE DEMİŞ 1 YAD 2 SENE GEÇMİŞ TABİ KIZ AİLESİNE DEMİŞ Kİ VERMEZSENİZ KAÇARIM SONRA EVLENDİLER

Ailesinin istememesi de bahane oldu. Kadin oglunun sorumluluk alacagina inanmiyordur.Hangi anne gider oglunu başkalarına kotuler? Kadinin 4tane cocugu var.Ama bir cocuguna asiri duskun.Sanki bir tane cocugu var. O da arkadasimin sevgilisinin abisi. Son duruma gelince arkadasim aglaya aglaya beni aradi.Ne ariyormus ne mesaj atiyormus.Arkadasim mesaj atarsa kisa cevaplar veriyormus. Onun arkadaslari da arkadasimi taniyor.Arkadaslari kizin muhabbetini acmis diye aramis gorusmek istemis.Arkadaslarina ben onu seviyorum söylememe gerek yok o bunu cok iyi biliyor diyor.Arkadasim birsey diyememiş onlarin yaninda. Elimden birsey gelmiyor. Sadece sen de uzak kal.Mesaj atma,arama dedim. Umursamaz davran onun gibi dedim. Birsey yok diyor ama bal gibi var.Soguk halen. Erkekler neden dürüst davranmazlar. Arkadasim harap oldu. Ne sevdigi belli ne sevmedigi diyip duruyor.

saçmalardan seçmeler..
sırasımı olurmuş evliliğin?

BİR TANIDIĞIM VRDI 2 DEFA İSTEMEYE GİTTİLER VERMEDİLER ÖNÜNDE ABLAN VAR DEMİŞLER ERKEK DEMİŞ Kİ SENİ TANIMADAM SENİ KAÇIRIRM YA DA İSTERİZ YİNE DEMİŞ 1 YAD 2 SENE GEÇMİŞ TABİ KIZ AİLESİNE DEMİŞ Kİ VERMEZSENİZ KAÇARIM SONRA EVLENDİLER
nerde öyle aile bizde kacında hic konusmuyolar yada 5 sene en az konusmayıp kızada 5 kurus vekacrmiyolar o kız ailesine sükretsin ki

Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?

Karadenizli filan mı ailesi böyle bir olayı yaşadık çünkü abisi evlenmesi için 5 sene bekleyeni bilirim

Karadenizli filan mı ailesi böyle bir olayı yaşadık çünkü abisi evlenmesi için 5 sene bekleyeni bilirim
Kahramanmaraşlı. Ben hic birşey anlamadım bu durumdan. Şimdi erkek arkadaşı soğuk davranıyor eskisi gibi değil. Aramiyormus mesaj da atmiyormus. Arkadaşım çok üzülüyor ama zamana bıraktı o da artik

Kahramanmaraşlı. Ben hic birşey anlamadım bu durumdan. Şimdi erkek arkadaşı soğuk davranıyor eskisi gibi değil. Aramiyormus mesaj da atmiyormus. Arkadaşım çok üzülüyor ama zamana bıraktı o da artik
TEK BİLDİĞİM BİR GERÇEK VAR SEVEN VE KAYBETMEKTEN KORKAN ADAM NE YAPAR NE EDER ANNESİNİ İKNA EDER O YÜZDEN ARKADASINA TAVSİYE HİÇ UGRASMASIN BIRAKSIN ERKEK ARKADASI BAKALIM NELER YAPACAK

TEK BİLDİĞİM BİR GERÇEK VAR SEVEN VE KAYBETMEKTEN KORKAN ADAM NE YAPAR NE EDER ANNESİNİ İKNA EDER O YÜZDEN ARKADASINA TAVSİYE HİÇ UGRASMASIN BIRAKSIN ERKEK ARKADASI BAKALIM NELER YAPACAK
Aynen oyle yapti.Bekliyor ne yapacagini.Geçen facebookunu kontrol etmiş.Kizlara mesaj atiyormus. Muhabbet açmaya uğraşıyormuş. Arkadaşımın onun facebookuna baktığını bile bile hem de. Arkadasim ayrılsin diye yapıyor diyeceğim ama ayrılmayı teklif etmişti. Kabul etmedi. Ne yapmaya çalışıyor.Ben çok saskinim.Arkadasimi deli gibi seven bir ay içinde bu kadar değişebilir mi? Anlam veremiyorum.

çok saçma bir durum...
belki de hayırlısı böyledir. yol yakınken dönmeleri daha hayırlı olur belki.

Şimdi erkek arkadaşının isteği başka. Bir de eskisi gibi degiller.. Yani sadece arkadasim halen ayni. Ama erkek arkadaşı değişti. Ayrılıyor pisman olup geri dönüyor. Arkadasim da kabul ediyor. Konuştum ama hata yaparsa.. tamam onun hayatı onun secimidir ama bana güvenip söyledi. Haberi var zaten buraya yazdigimdan. Başka görüşler duymak istiyor.

Arkadaşınız saf mı?
Malesef. . Seviyorum diyor.. Bunu çıkış yolu olarak görüyorlar. Arkadasimi birakicak istediğini aldıktan sonra. Söylüyorum ama onu eşim ve çocuklarımin annesi olmanı istiyorum diyip zayıf yerinden vuruyor.

Sakın sakın sakın bu hataya düşmesin, adamın niyeti kötü, iğrenç böyle bir adama nasıl güvenebilir? Arkadaşın kaç yaşında? Aklını başına alsın derhal, uzak dursun bu heriften, ailesinin öyle konuştuğu ne malum üstelik ailesine bağlı biri öyle uzaklara falan kaçamaz, hepsi yalan dolan, herif dengesizin teki senin arkadaşın çocuklarına anne olur ama o adamdan baba olmaz net.

Back
X