• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu işler zormuş

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Merhaba kızlar
Size bir konuda fikir danisacagim.

Ekim ayında nisanlandim. Nisanlim üniversiteyi geçen sene bitirdi. O dönem iş bulması konusunda çok fazla baskı yaptım. O güvenlik olmak istediğini söyledi. Sertifika aldi.

Su an is ariyoruz.

ama bir türlü bulamıyoruz.
Çalıştığım hastaneye güvenlik sekreterlik şoförlük hepsine başvuru yaptik bişey çıkmadı.
Iskur a başvurduk ona uygun bir is olmadığını söylediler.
Bir kaç yere daha başvuru yaptik. Gene ses yok.

Bu arada nisanlim
Lise de makine bölümü okudu okul 1. Olarak bitirdi sertikasi filan var.
Üniversite de kamu yönetimi okudu.
Güvenlik sertifikası
B ve A2 ehliyeti var.
Başka nerelere başvuru yapabiliriz sizce beynim durdu sanki.
Nisanlanali 6 ay oldu artık sorun olmaya başladı Bir yerde çalışmaması.

Teşekkür ederim kızlar

Uşak

Anladim.istanbul olsaydi 1 kac firma ismi verebilirdim.guvenlik sirketi var kardesimin oradan bildigim kadar ile bireysel basvuru yapiyorlar.
Ozel guvenlik firmalarina basvursun.
Ozelikle ihalelere giren buyuk yerlerin guvenligini alan firmalara direk basvurular yapsin.
Insallah kisa zamanda bulur.

Merhaba kızlar
Size bir konuda fikir danisacagim.

Ekim ayında nisanlandim. Nisanlim üniversiteyi geçen sene bitirdi. O dönem iş bulması konusunda çok fazla baskı yaptım. O güvenlik olmak istediğini söyledi. Sertifika aldi.

Su an is ariyoruz.

ama bir türlü bulamıyoruz.
Çalıştığım hastaneye güvenlik sekreterlik şoförlük hepsine başvuru yaptik bişey çıkmadı.
Iskur a başvurduk ona uygun bir is olmadığını söylediler.
Bir kaç yere daha başvuru yaptik. Gene ses yok.

Bu arada nisanlim
Lise de makine bölümü okudu okul 1. Olarak bitirdi sertikasi filan var.
Üniversite de kamu yönetimi okudu.
Güvenlik sertifikası
B ve A2 ehliyeti var.
Başka nerelere başvuru yapabiliriz sizce beynim durdu sanki.
Nisanlanali 6 ay oldu artık sorun olmaya başladı Bir yerde çalışmaması.

Teşekkür ederim kızlar
su an iş bulması cok zor ama her iş kolunu deneyin...

Ne aci unv mezunu kamu yonetimi mezunu ve kendi kapasiteosnin altindaki islere bile kabul edilmiyor.
Insallah bulur kendine uygun is ama garip bir surkulasyon var..bir cok universite mezunu ya issiz ya aldigi egitimle alakasi olmayan herhangi bir iste allah yardimciniz olsun

Uşak'ta biraz zor olabilir. Çevre illerde denese şansını mesela İzmir'de?

Ptt basvurusu vardi dun bitti ama galiba.En iyisi seneye memurluga calissin cok sıki bi sekilde.Gardiyanlik basvurularini da takip edin

bence unutsuzluga kapılmayın evet isaiz ama adamcagız ugrasmıyor degil üni mezunu ve güvenlikci olamak için bile cabalıyor buda tr gercegi .

Makine bolumunu bitirmis birinin issiz kalmasi mumkun degil. Biraz deneyim kazansa bosta kalmazdi. Keske guvenlikle hoc ugrasmasaydi cunku onune gelen guvenlik oluyor bu gunlerde.

Uşak'ta biraz zor olabilir. Çevre illerde denese şansını mesela İzmir'de?
Ben usak ta çalışıyorum oda Usak da okudu. Uşak yaşanabilecek bir şehir ve bildiğimiz bir yer vede memleketimze yakın olduğu için ilk olarak burdan bakalim diye düşündük. Şimdi mayıs da kpss ye girecek ağustosta askere dönem kısa dönem gelince artık manisa izmir bakacağız Allah büyük

Makine bolumunu bitirmis birinin issiz kalmasi mumkun degil. Biraz deneyim kazansa bosta kalmazdi. Keske guvenlikle hoc ugrasmasaydi cunku onune gelen guvenlik oluyor bu gunlerde.
Iste 4 yıl üniversite okudu bir yerde calismadi makineyle alakalı sonra is aramaya başladı . en son ihtimal fabrikalara başvuru yapacağız . işin açığı gururuna yediremiyor o kadar okuduktan sonra fabrikada çalışmayı

Ptt basvurusu vardi dun bitti ama galiba.En iyisi seneye memurluga calissin cok sıki bi sekilde.Gardiyanlik basvurularini da takip edin
Şartları uymuyordu baktık ona malesef :-(
Mayıs da kpss ye girecek bakalım inşallah dua edin

Ben usak ta çalışıyorum oda Usak da okudu. Uşak yaşanabilecek bir şehir ve bildiğimiz bir yer vede memleketimze yakın olduğu için ilk olarak burdan bakalim diye düşündük. Şimdi mayıs da kpss ye girecek ağustosta askere dönem kısa dönem gelince artık manisa izmir bakacağız Allah büyük
Uşak da festva avm ye baktınız mı ?

Ne aci unv mezunu kamu yonetimi mezunu ve kendi kapasiteosnin altindaki islere bile kabul edilmiyor.
Insallah bulur kendine uygun is ama garip bir surkulasyon var..bir cok universite mezunu ya issiz ya aldigi egitimle alakasi olmayan herhangi bir iste allah yardimciniz olsun
Evet haklısınız heryerde torpil dönüyor zaten. Su An ne is olsa yapacak pozisyonda zaten.. Psikolojik açıdan da kötü zorunda gidiyor ailesinden para istemek bu yaşta sonuçta.
Teşekkür ederim

Aslında küçük şehirde işsiz kalmak zordur. Çünkü akraba, eş dost tanıdık illa ki birşey bulur, herkes de birbirinden haberdar olduğu için... Bilemedim şimdi :110:

Iste 4 yıl üniversite okudu bir yerde calismadi makineyle alakalı sonra is aramaya başladı . en son ihtimal fabrikalara başvuru yapacağız . işin açığı gururuna yediremiyor o kadar okuduktan sonra fabrikada çalışmayı

Makine okuyan biri en az teknik ressam olur. O da bilgisayar başında. Ama kendini geliştirmeyle alakalı. Kendini geliştirmeyen biri için gurur yapması çok komik. Ayrıca fabrikada diğer çalışan insanlar belki ondan daha zeki, daha akıllı ama imkanı olmadığı için okuyamadı ve belki mecburen fabrikada çalışıyor. Onların gururu yok mu?

Makine okuyan biri en az teknik ressam olur. O da bilgisayar başında. Ama kendini geliştirmeyle alakalı. Kendini geliştirmeyen biri için gurur yapması çok komik. Ayrıca fabrikada diğer çalışan insanlar belki ondan daha zeki, daha akıllı ama imkanı olmadığı için okuyamadı ve belki mecburen fabrikada çalışıyor. Onların gururu yok mu?
Öyle tabiki estağfurullah ben öyle bişey demek istemedim

Back
X