Mehaba arkadaşlar. Benim içinden çıkamadığım, asla kafamın basmadığı bir konu var: gönül meseleleri. 25 yaşındayım, çalışıyorum. İş yerinde de bir bey var. Bir süre önce etrafımda görmeye başladım ve ilgimi çekti. İlgilendiği için mi sürekli etrafımdaydı yoksa sürekli etrafımda olduğu için benim mi ilgimi çekti inanın bilmiyorum ama bir şekilde bakışmaya başladık. Neredeyse ağustostan beri sürekli bakışıyoruz. Bu adama sinyal vermek için baktım, güldüm öyle yaptım böyle yaptım ama asla adım atmıyor. Tek otururken yanıma gelecek gibi oldu bir kez ama o sırada da arkadaşlarım yanıma geldi, anlayamadım tam ne yapmak istediğini. Normalde başkası anlatsa derdim ki istese gelir, sosyal medyadan vs ekler yapar yani birşeyler. Ama ben lisede üniversitede bu durumu bir çok kez yaşadım. O yüzden sorun gerçekten bende mi (soğuk suratsız falan mıyım) yoksa o kadar da hoşlanmadıkları için mi bu şekilde sonuçlandı hep anlamıyorum. Bu sefer de bu şekilde olunca çok canım sıkıldı. Ben nerede yanlış yapıyorum, neyi yanlış biliyorum da çok hoşlanınca bunlar başıma geliyor?