- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
o gümaydın yazmadı, ben yazdım, o saat 11 gibi yazdı. çok yoğunumm yeni ofise oturabildim dedi ben de ardındam sınavımı sordugun için saol dedim. pek fırsat vermedim açıkçası. ama sabah sınav oldgnu biliyodu, yoğunum yazmak yerine sınavı sorabilirdi.Karşılaştığı arkadaşıyla buluşup kahve içmesi benim için normal. Ben de aynısını yapardım, o yüzden ben bunu sorun etmezdim.
Yoğunken insan gerçekten atlayabiliyor günaydın vsyi. Yazsa evet iyi olurmuş ama normalde yazıp bugün atladıysa insanlık hali denebilir.
Sınav konusunu sorması gerekirdi ama konuşmanın akışını bilmiyorum. Gerçekten fırsat vermediniz mi, yoksa günaydın vs yazdığı halde hiç sormadı mı?
Telefonda ne kadar konuşacaktınız akşam? Yani bütün gece konuşacaksanız evet gitmesin ama bir saat konuşup kapatacaksanız bir saat için tüm geceyi iptal etmesi gereksiz. Ama sizinle konuştuktan sonra, geç gidebilirdi.
Abartmışsınız diyemem ama çok gerekli tavır yapmışsınız da diyemem. Dediğiniz gibi yapı meselesi sanırım.
yapı olarak rahat evet, ama ilgiyi de gayet seviyor. ben onunla ilgilenince çok hoşuna gittiğini söylüyor. bunu benim de beklemem normal değil mi? karşılık beklediğim için değil ama insan önemsendiğini görmek istiyor. ilk zamanlarımız ayrıca daha ilgili üstüme düşen biri olması gerekmiyor muOkuuduğum kadarıyla bu adam yapı olarak rahat, sana karşı özellikle ilgisiz davranma gibi bir durumu yok.
Ya böyle kabul edeceksin, ya da ayrılacaksın olay bundan ibaret.
kötü niyetle bişey yaptıgını düşünmüyorum kesinlikle ama bazen çok umursamaz. arkadaşlarına verdiği özeni ilgiyi bana vermiyor gibi geliyor. nerde bişey okusam koçlarla ilgili hepsi olumsuzBilmem ben çok takılmam. Eşim sormaz ben söylerim. Bende sormam o söyler. Ama ilgi sorunumuz yok.
Bende koçum bu arada. Bizim kafalar arada uçuyor. Ve bana bunu herkes söylüyor
Beklemen normal ama yapı olarak umursamaz bir adam, özellikle bu kızı ilgisiz bırakayım düşüncesi yok ama dikkat etmiyor.yapı olarak rahat evet, ama ilgiyi de gayet seviyor. ben onunla ilgilenince çok hoşuna gittiğini söylüyor. bunu benim de beklemem normal değil mi? karşılık beklediğim için değil ama insan önemsendiğini görmek istiyor. ilk zamanlarımız ayrıca daha ilgili üstüme düşen biri olması gerekmiyor mu
yanındayken sevgisini ilgisini çook güzel hissettiriyor. çok seviyorum o hallerini. ama bu telefonda iletişim de bi sorun var. hatta bazen yazdıklarımı yanlış okuyo yanlış anlıyo, ben döktürmüşüm orda destan gibi okumuş okumuş başka şekilde anlamış falan, pek anlatamadım sanırım ama kötü niyetşi değil aslında sanki o da flört olaylarında pek iyi değil gibinet birşey söyleyebilmek için 1 ay çok erken. zamana ihtiyacınız var. anlattıklarınız normal gibi ama öyle yeni bir ilişki heyecanı da yok gibi.beklenti içine girmeyin. fazla didiklemeyin.o rahatsa siz de rahat olun. flörtünüzün tadını çıkartın.
ben anlatıyorum söylüyorum rahatsız oldugım şeyleri,çoğu zaman dikkat ediyor, aramızın bozulmasını istemediğinden eminim çünkü her soruj oldugunda hemen özür diliyor uzatmamak için hemen konu değiştiriyor tamam üzmeyelim birbirimizi diyor ama oraya gelesiye kadar işte..Bana anlattıklarınız anormal gelmedi ama siz rahatsız olduğunuz şeyleri açık açık söylemek zorundasınız . ‘Beni böyle sanmasın diye sustum‘,
‘Hakkımda şöyle düşünmesin diye bişey demedim’ derseniz illa ki bir gün patlak verir ve ‘değişmekle’ suçlanırsınız . Adam da haklı olur .
evet eski nişanlılığından bahsederken bi ara söylemişti, ilerde bu söylediğini karşısına çıkartacağımı bile düşünmeden anlatmıştıBeklemen normal ama yapı olarak umursamaz bir adam, özellikle bu kızı ilgisiz bırakayım düşüncesi yok ama dikkat etmiyor.
Sormasına siz fırsat vermemişsiniz. Bu konuda haklı.o gümaydın yazmadı, ben yazdım, o saat 11 gibi yazdı. çok yoğunumm yeni ofise oturabildim dedi ben de ardındam sınavımı sordugun için saol dedim. pek fırsat vermedim açıkçası. ama sabah sınav oldgnu biliyodu, yoğunum yazmak yerine sınavı sorabilirdi.
bu akşam telefonda konuşmayacaktık zaten, yani gün içinde telefonu elime alamadım akşam rahatça msj yazarım diye düşündğm dedi.
ben de tuvaletede mi gitmedin öğlen yemekte mi yemedin dedim. sonra da bir sürü şey yazdım o sürekli uzatmamak adına güzel şeyler yazdı ama ben bitiremedim bi türlü normale dönemedim.
başka ne özellikleri var pekiii biraz tüyo verseniz ne güzel oluur :)Ayy benim eşim de koç burcuçok rahat çok umursamaz olabiliyor malesef. Bize de tek bişey düşüyor canım
Ya bu deveyi güdecen
Ya bu diyardan gidicen seçim sana kalmış
bence ilişkiye bakışınız farklı. kadınlarla erkekler arasında bu fark olur genelde. siz ciddiyet beklentisi içerisindesiniz. o yüzden daha çok arasın ilgilensein, daha birbirinizin hayatında olun istiyorsunuz. o zamana yaymış. çok acelesi yok gibi.biraz sabırlı olmanız lazım.yanındayken sevgisini ilgisini çook güzel hissettiriyor. çok seviyorum o hallerini. ama bu telefonda iletişim de bi sorun var. hatta bazen yazdıklarımı yanlış okuyo yanlış anlıyo, ben döktürmüşüm orda destan gibi okumuş okumuş başka şekilde anlamış falan, pek anlatamadım sanırım ama kötü niyetşi değil aslında sanki o da flört olaylarında pek iyi değil gibi
Nişanlanıp ayrılan biri ile birlikteysen biraz daha temkinli gitmek lazım, en azından tanıyana kadar.evet eski nişanlılığından bahsederken bi ara söylemişti, ilerde bu söylediğini karşısına çıkartacağımı bile düşünmeden anlatmıştıkızı seviyodum sorunumuz yoktu sevgiliyken ama bana ilgisiz diyodu ama o an ben başka şeyler uğraşıyodum aklım sınavda derslerdeydi falan diye anlatmıştı.
demekki diyorum kız haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?