bu işleri ben mi beceremiyorum yoksa o mu çok ilgisiz :(

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
herkese selam kızlar,
ne zaman kafam karışsa içinden çıkamadığım bi konu olsa buraya koşuyorum. sizlerle konuşmak iyi geliyor :)
bir aydır biriyle birlikteyim. buraya konu açmıştım hatta, boşanma durumunu nasıl söylemeliyim diye. şu an gündemimde başka şeyler var :)
çok hoşlanıyorum ondan o da aynı şekilde ama bana göre biraz rahat biri. tabi ki insanlar birbirinden çok farklı, aynı karakterde olmamız mümkğn değil biliyorum ama bazen bu durum üzüyor beni. ilk tanıştığım günden beri bunun farkındayım yani sonradan değişseydi daha kötü olurdu tabi.
tipik bi koç burcu. bazen sadece kendini düşünüyor önemsiyor.
bir haftdır hastaydı yemekten zehirlendi midesi kötüydü ve ben 10 günlüğüne şehir dışına gidecektim son gün akşam buluşamadık. sonradan söyledi sürekli wc ye çıkıyomuş baya sıkıntılıymış. aslında buluşamadığımz için bozuldum biraz ama hasta olduğunuda biliyodum o yüzden çok uzatmadım anlayışsızlık yapmamak için.
dün akşamdan başladı aslında sorun, bi arkadaşıyla karşılaşmış, eskiden beri arkadaş oldgu ama bayadır görüşmediği bi kız arkadaş bu, ayaküstü konuşurken bayadır görüşmedik bi ara bi kahve içelim demiş kıza. başkası dese bunu burda sorun çıkartırdım ama çok arkadaşı var ve kız erkek ayrımı çok yapmadan samimi olduğu arkadaşları var anlatmıştı önceden. neyse kız da bu akşam oturalım yeni işe girdim anlatırım ben de sana demiş.
bana yazdı gitsem ne düşünğyosun falan diye ben başta sorun yaptım sonra için rahat etmeyevekse istemiyosan bi bahane bulurum gitmem kahve içmeye dedi. ben de sanki birini kısıtlauan güvenmeyen bi imaj çizmemek için hayr iptal etme git dedim.
en fazla 1 saat otururum dedi ve msj da yazdı kızla görüştüğünde. senden konuştuk yeni biriyle tanıştığımı anlattım o da yeni işini anlattı dedi. ben de uzatmamak adına sorun yapmadım yani devam ettirmedim. dün akşam iyi hissediyodu kendini midesi de düzelmişti yoksa zaten kabul edilir bişey olmazdı.
çok güzel konuştuk yattık uyuduk.
sabah önemli bi sınavım vardı biliyodu, zaten o yüzden şehirdışındayım, günaydın yazmadı öğleye doğru 11 gibi yazdı bugün çok yoğun yeni oturabildim diye. bu arada bu yoğunluk son bir haftadır var. işi sahada yapılan bir iş yani ofiste olmayabiliyor her saat.
bu sefer artık dayanamadım trip attım.umursamadığını önemsemediğini kastettim. özür diledi gerçekten yoğun oldugunu akşam rahat konuşuruz diye düşündüm dedi. sınavımı o sormadan ben yazdım öğle saatlerinde, saol sordugun için diye. izin vermedin ki sınavını sormama dedi.
evli arkadaşları var onlar çağırmış bu akşam için, oraya gidicem dedi. bütün gün zaten görüşememişiz umursamamış akşam konuşurız diye düşünen adam arkadaşlarının evine gidiyor.
buraya kadar anlattığım daha doğrusu anlatabildiğim şeyler çok mu anormal? yoksa ben mi abartıyorum? niye böyle davranıyosun diye şaşırıyo bide, çok sinir oldum belli de edemiyorum fazla, sürekli sorun çıkartan her şeye trip atan biri izlenimi vermek istemiyorum. daha çok yeniyiz ama bu tarz tavırları çok rahatsız edici.şımarık sürekli ilgi bekleyen biri değilim gerçekten ama bugün en azından ilgilenmesi gerekirdi.
dediğim gibi bana göre daha rahat, böyle şeyleri takmamam lazım ona göre, çünkü bu önemsememek olmuyo.
şu an konuşmuyoruz, bir sürü şey yazdım, sürekli her şeyi telafi etme çabasında onu da görebiliyorum ama bu çabaya girmeden beni bu kadar yükseltmese daha iyi.
trip atan kızlar çok itici gelir bana demişti ilk günlerde. ama her şeyr tamam dersem ilerde çoook daha rahat davranmasından korkuyorum.
sizin gözünüzle görmek istedim bir de. lütfen bi fikir verir misiniz

Karşılaştığı arkadaşıyla buluşup kahve içmesi benim için normal. Ben de aynısını yapardım, o yüzden ben bunu sorun etmezdim.

Yoğunken insan gerçekten atlayabiliyor günaydın vsyi. Yazsa evet iyi olurmuş ama normalde yazıp bugün atladıysa insanlık hali denebilir.

Sınav konusunu sorması gerekirdi ama konuşmanın akışını bilmiyorum. Gerçekten fırsat vermediniz mi, yoksa günaydın vs yazdığı halde hiç sormadı mı?

Telefonda ne kadar konuşacaktınız akşam? Yani bütün gece konuşacaksanız evet gitmesin ama bir saat konuşup kapatacaksanız bir saat için tüm geceyi iptal etmesi gereksiz. Ama sizinle konuştuktan sonra, geç gidebilirdi.

Abartmışsınız diyemem ama çok gerekli tavır yapmışsınız da diyemem. Dediğiniz gibi yapı meselesi sanırım.

o gümaydın yazmadı, ben yazdım, o saat 11 gibi yazdı. çok yoğunumm yeni ofise oturabildim dedi ben de ardındam sınavımı sordugun için saol dedim. pek fırsat vermedim açıkçası. ama sabah sınav oldgnu biliyodu, yoğunum yazmak yerine sınavı sorabilirdi.
bu akşam telefonda konuşmayacaktık zaten, yani gün içinde telefonu elime alamadım akşam rahatça msj yazarım diye düşündğm dedi.
ben de tuvaletede mi gitmedin öğlen yemekte mi yemedin dedim. sonra da bir sürü şey yazdım o sürekli uzatmamak adına güzel şeyler yazdı ama ben bitiremedim bi türlü normale dönemedim.

Bilmem ben çok takılmam. Eşim sormaz ben söylerim. Bende sormam o söyler. Ama ilgi sorunumuz yok.
Bende koçum bu arada. Bizim kafalar arada uçuyor. Ve bana bunu herkes söylüyor

Okuuduğum kadarıyla bu adam yapı olarak rahat, sana karşı özellikle ilgisiz davranma gibi bir durumu yok.
Ya böyle kabul edeceksin, ya da ayrılacaksın olay bundan ibaret.
yapı olarak rahat evet, ama ilgiyi de gayet seviyor. ben onunla ilgilenince çok hoşuna gittiğini söylüyor. bunu benim de beklemem normal değil mi? karşılık beklediğim için değil ama insan önemsendiğini görmek istiyor. ilk zamanlarımız ayrıca daha ilgili üstüme düşen biri olması gerekmiyor mu

net birşey söyleyebilmek için 1 ay çok erken. zamana ihtiyacınız var. anlattıklarınız normal gibi ama öyle yeni bir ilişki heyecanı da yok gibi.beklenti içine girmeyin. fazla didiklemeyin.o rahatsa siz de rahat olun. flörtünüzün tadını çıkartın.

Bilmem ben çok takılmam. Eşim sormaz ben söylerim. Bende sormam o söyler. Ama ilgi sorunumuz yok.
Bende koçum bu arada. Bizim kafalar arada uçuyor. Ve bana bunu herkes söylüyor
kötü niyetle bişey yaptıgını düşünmüyorum kesinlikle ama bazen çok umursamaz. arkadaşlarına verdiği özeni ilgiyi bana vermiyor gibi geliyor. nerde bişey okusam koçlarla ilgili hepsi olumsuz

Bana anlattıklarınız anormal gelmedi ama siz rahatsız olduğunuz şeyleri açık açık söylemek zorundasınız . ‘Beni böyle sanmasın diye sustum‘,
‘Hakkımda şöyle düşünmesin diye bişey demedim’ derseniz illa ki bir gün patlak verir ve ‘değişmekle’ suçlanırsınız . Adam da haklı olur .

Beklemen normal ama yapı olarak umursamaz bir adam, özellikle bu kızı ilgisiz bırakayım düşüncesi yok ama dikkat etmiyor.

yanındayken sevgisini ilgisini çook güzel hissettiriyor. çok seviyorum o hallerini. ama bu telefonda iletişim de bi sorun var. hatta bazen yazdıklarımı yanlış okuyo yanlış anlıyo, ben döktürmüşüm orda destan gibi okumuş okumuş başka şekilde anlamış falan, pek anlatamadım sanırım ama kötü niyetşi değil aslında sanki o da flört olaylarında pek iyi değil gibi

ben anlatıyorum söylüyorum rahatsız oldugım şeyleri,çoğu zaman dikkat ediyor, aramızın bozulmasını istemediğinden eminim çünkü her soruj oldugunda hemen özür diliyor uzatmamak için hemen konu değiştiriyor tamam üzmeyelim birbirimizi diyor ama oraya gelesiye kadar işte..

Ayy benim eşim de koç burcu çok rahat çok umursamaz olabiliyor malesef. Bize de tek bişey düşüyor canım
Ya bu deveyi güdecen
Ya bu diyardan gidicen seçim sana kalmış

Beklemen normal ama yapı olarak umursamaz bir adam, özellikle bu kızı ilgisiz bırakayım düşüncesi yok ama dikkat etmiyor.
evet eski nişanlılığından bahsederken bi ara söylemişti, ilerde bu söylediğini karşısına çıkartacağımı bile düşünmeden anlatmıştı kızı seviyodum sorunumuz yoktu sevgiliyken ama bana ilgisiz diyodu ama o an ben başka şeyler uğraşıyodum aklım sınavda derslerdeydi falan diye anlatmıştı.
demekki diyorum kız haklı.

Sormasına siz fırsat vermemişsiniz. Bu konuda haklı.
Sınavı sormadan önce çok yoğunum yazması normal çünkü sizin günaydın mesajınıza cevap vermemiş. Önce açıklama yapmış size. Siz direkt triple yanıt vermişsiniz.

Dediğim gibi yapılarınız farklı olduğu için ilgi gösterme tarzınız da farklı olabilir, bu normal. Hoşunuza gitmeyen şeyleri söylemeniz de çok doğal bir şey. Ama "tuvalete de mi gitmedin, yemek de mi yemedin" ve sonrasında bir sürü şey yazmanız usandırıcı oluyor. İnsan bazen gerçekten hiç müsait olmayabiliyor ama karşısında durmadan trip atıp yazıp duran biri olması yıldırabiliyor.

Ayy benim eşim de koç burcu çok rahat çok umursamaz olabiliyor malesef. Bize de tek bişey düşüyor canım
Ya bu deveyi güdecen
Ya bu diyardan gidicen seçim sana kalmış
başka ne özellikleri var pekiii biraz tüyo verseniz ne güzel oluur :)

bence ilişkiye bakışınız farklı. kadınlarla erkekler arasında bu fark olur genelde. siz ciddiyet beklentisi içerisindesiniz. o yüzden daha çok arasın ilgilensein, daha birbirinizin hayatında olun istiyorsunuz. o zamana yaymış. çok acelesi yok gibi.biraz sabırlı olmanız lazım.

Nişanlanıp ayrılan biri ile birlikteysen biraz daha temkinli gitmek lazım, en azından tanıyana kadar.
Ben böyle de kabul eder severim dersen pek problem yok gibi.

yalnız şunu söyliyim yok çok meşguldüm mesajını görmedim cevap yazamadım falan bana inandırıcı gelmiyor. sabah kalkar kalkmaz yatakta bir günaydın yazılabilir. gün içinde de oyle. hepimiz telefonla yapışık gezmiyor muyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…