bu işleri ben mi beceremiyorum yoksa o mu çok ilgisiz :(

Nişanlanıp ayrılan biri ile birlikteysen biraz daha temkinli gitmek lazım, en azından tanıyana kadar.
Ben böyle de kabul eder severim dersen pek problem yok gibi.
ben de boşandım ama, o da bu kıza daha temkinli yaklaşmalıyım diye düşünüyomudur yoksa? bana nişandan ayrılmış olması pek bişey ifade etmedi, geçmişte kalmış sonuçta diye düşündüm.

ilgi beklediğiniz zamanlarda güzel şekilde nasıl anlattınız yani msjlaşırken diyorumki bak trip atacak şekilde anlatma kendine hakim ol sakince konuş diyorum ama yok o sakinliğini görünce istemeden tribe giriyo tavrım. yoksa ne kadar bozulduğumu ona hissettiremeyecekmişim gibi geliyo :)))

Sizde
" nyse sen meşglsn glba , snra grşz "
yazan liseli kız gördüm
Relax :)
Daha yolun başında bu ne :)
İlişkinizde başarılar Mrs. Trip :)

Sizde
" nyse sen meşglsn glba , snra grşz "
yazan liseli kız gördüm
Relax :)
Daha yolun başında bu ne :)
İlişkinizde başarılar Mrs. Trip :)
beni gömmüşünüz ama çok güldürdünüz ne yalan söyleyim
neyse ben biraz frene basıyım gaaayet cool şekilde bugünün üstünü de kapatıyım

Niye üstulüne düşüyorsun kiz boşver.O yazmadan asla yazma arama sorma bak bakalim adamda bi değişme var mi olmaz gerci ama 1 ay da çok kısa sure bu kadar onemseme onu üzülürsün

Bi kere mesajla hiç anlatmadım :)) Mesaj dediğimiz şey bence yanlış anlamaya çok mahal veren gereksiz bir icat. Mesela adamın bu tavrından rahatsızsınız ya, görüşene kadar ben olsam bir şey demezdim. Görüşünce de derdim ki “Sevgili x’ciğim, ben bazen sen şunu şunu şunu yaptığında bunu yanlış yorumlayabiliyorum, ya da şunu yapmadığında bana değer vermediğini hissediyor ve mutsuz oluyorum. Acaba bu konuda ne yapabiliriz ha minnoşum?” (Minnoşum demeyin gene de ) Yani “Sen zaten hiç ilgilenmiyorsun, sormuyorsun, nys sn mşgulsn glibaa” gibi suçlayıcı ifadeler yerine “Senin ilgini yeterince belli etmemen bana mutsuz hissettiriyor” şeklinde duyguları anlatmak karşı tarafı otomatikman kendini savunmak yerine durup bir düşünmeye itiyor. Zaten size gerçekten değer veriyorsa ondan güzelce rica ettiğiniz şeyleri yapmaya çalışacaktır. Hiç değişme olmazsa da yolunuza bakarsınız.

ne güzel yazmışsınııız bunu hemen uygulamaya koyucam bundan sonraa ama ben çok unutkanım yaa o kadar şeyi yüzyüze gelesiye kadar unutursam neyse olmadı biyere not alırım

kaç yaşında olduğunuzu merak ettim

merhaba.Ben dekoç burcuyum beyefendiyi az az anlıyorum.Mesela öyle sabah günaydın aksam iyi geceler cıt cıt cıt mesajlarını hiç sevmem Bir durum var ise arayarak konusmak isterim.Benden size tavsiye asla trip atmayın ama asla her aradıgında yada her mesaj attıgında cevap vermeyin.Birden değil ama çekin kendinizi ve bir sorun var bılmem ne dediğinde gülerek tatlı tatlı konusun.Yada bulusmak istediğinde hemen buluşmayın.Koç burçları av değil avcıdır.Yani sizin peşinizde koşmak ister.Eğer onunla olmak istiyorsanız trip atıp ilgi beklemek yerıne kacmalısınız.Onu hayatınızın merkezine asla koyayıp onun haricinde zaten harika bir hayatınız oldugunu fark ettırmelısınız.Bir de burcunuzu merak ettim:)

Temkinli yaklaşmak derken bunu kötü anlamda söylemiyorum, sadece önceki ilişkide fazla yıprandıkları için daha hassas oluyorlar, herşeyi kaldıramayabiliyorlar tahammülleri az oluyor.

ben yengeç burcuyum, sanırım çok tersiz burç uyumu konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…