Doğuma Hazırlık Bu ismi hiç duymamıştım..dediğiniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bi gün hastanede sira beklerken benden önce baktim birinin adi ISIM YOK Allah Allah diyorum ne kadar ilginç isimler var. Sonra eve gittim aradan bi kaç gün geçti ablama soyledim, ablam da dedi ki salak isim yok yani gerçek anlamda isim yoktur o, yoksa baskasinin adi soyadi degildir diye hahaha

Bu arada sınav gözetmenliği yapan varsa mutlaka isim listelerine baksın o kadar değişik şeyler var ki

Bir kadının soyadı Kuku idi bir sınavda.

Başka bir sınavda adamın adı Cesur Cömert 'ti.

konu sahibi de takipten vazgeçmiş zaten sorduğu soruya aldığı / alamadığı cevaplardan sonra
evet sanırım hiç cevabı yok

bi de bu değişik isim koyma merakı nedir ya? değişik isim koyacaz derken ortalıkta saçma isimli bi sürü insan dolanıyo. tamam değişik olsun ama en azından bi anlamı olmasına dikkat etmek gerekmez mi? bu çocuklar 50-60 sene sonra dede-nine olcak

Değişik isim derken aslında modern ve çok duyulmamış isim demek istemiştim tabi ki anlamı da önmeli:))))

"Edenbulur" ismini bir haberde görmüştüm.
"Gudbettin" ilkokulda temizlik görevlimizdi.
"Herkül" iş yerindeki kantincinin adı. Bir önceki iş yerimde de "Ejder" diye biri vardı.

Ben de duruşmalarda kimlik tespiti yaparken çok ilginç isimlerle karşılaşıyoum, en komiğime giden de Ördek olmuştu.
Karşımdkaine soruyorum Ahmet ve Ördek'ten olma 1987 doğumlu ... isimli şahıs sis misiniz.
Bir De Börek vardı, kendim gülmemek için aklıma çok acıklı şeyler getirmeye çalışmıştım:)

:))))))) gülmemek elde değil ki ya:))))))

hahaha ne guldum ya benım teyzemde kafiyeli olsun dıye cocuklarına necmettın şemsettın tacettin ısımlerını koymus bi kadındada yosma ismini duymustum bırıne desen cinayet sebebi

Arkadaşlar inanması zor ama Eşek ismi koyan vardı yaa ,nasıl olur aklım almıyor,insanın normal biri olmaması lazım bunu koyması için.

oğlumun okuldan arkadaşının ismi apsuana zeynep.. yabancı olabilirler diye düşünüyorum..

Mucize kuzenimin ilk ismi.. Tam 13 sene sonra anne ve babasının mucizesi olarak dünyaya gelmiş..
Yeşil bey diye bir tanıdıgmz vardı.. :)
Atike, Hediye...:)
Sukeyna, Minteha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…