Doğuma Hazırlık Bu ismi hiç duymamıştım..dediğiniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk gorev yaptıgım yerde Satılmış Öküz isimli bir asker vardı. Merkeziye ve Altan Sarkar isimli bir öğrencilerim oldu. Konyada ise Oya Bilir adında bir diş hekimi ile jinekolog kocası Kaya Bilir vardı. Tabelasının fotograflarını çekmiş idim

Geyiğe vurduysak isim konusunda ben de bir kaç örnek vereyim.
Maşallah amcamla perişan yengemin üstüne tanımam. Bu kadar uyumlu bir çift göremezsiniz.
Ürün ve tule diye iki arkadaşım vardı lisede. Ürünün hikayesini bilmiyoruz ama tule turgut ile leylanın kızı.
Geyiği geçip ciddi cevap veriyorum.
Erkek: arın, asil, servan, hazar, tekay, tamay.
Kız: yine arın ve asel. Hiç kız ismi düşünmemişim ya ben.

Güvercin ve Gılgamış'ı duymuştum ben. bir de adıma destan var diye övünüyordu kendisi

musmihittin duydugumda soklardaydım :):)

Topgül annemin kuzeninin adı.Bir de komşumuzun kayınvalidesinin
adı Beyaz soyadı Horoz.

Merhaba isinize yarar mi bilmem ama rufeyde, anisa, meysa ve fehamet isimlerini duyduğumda çok beğenmiştim. Erkek ismi olarak pek değişik bi isme rastlamadım sanırım :)
Belli oldu mu cinsiyeti?

Erkek ismi GERÇEK
Kadin ismi DURSİYE

Hayatimda en cok sasirdigim isimler bunlar.. Bir tanesi cok yakin arkadasimin annesinin ismi hikayesi soyle 7 tane evlattan sonra gelen 8.evlat icin artik dursa ya yeter gibi bi anlam yukleyerek koymuslar :)))
Digeride calistigim ortamdaki bir beyefendinin ismi idi onunda hikayesi aile hep erkek cocuk istemis olmamis 5 tane kizdan sonra gelen erkek evlat gorulunce gercekmi bu diyerek pipisine yönelmis herkez sonra evet gercek diyip ismini gercek koymuslar :)))))

hahaha cok guldum dursıye normal geldı teyzemın kızıda var dursıye dıye ama gercege bayıldım

hahahhah:))) ne insanlar var ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…