- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
musmihittin duydugumda soklardaydım :):)2 hafta sonra cinsiyet belli olacak ama biz şimdiden isim bakıyoruz...Sizde bu ismi hiç duymamıştım dediğiniz isimler oldu mu hiçD
Soruyu yanlış sorduğumu farkettimDDD Ama iyi ki de sormuşum çünkü gülmekten karnıma ağrılar saplandı Hepinize yorumlarınız ayrı ayrı teşekkür ederim bi açıdan iyi oldu aslında gülmüş olduk :))))
ahahaha tobe yarabbı kahkaha attımNebuuuube duymuştum sonradan anladım çok kızı olmuş adamın meğer ne bu be ymiş.
hahaha cok guldumErkek ismi GERÇEK
Kadin ismi DURSİYE
Hayatimda en cok sasirdigim isimler bunlar.. Bir tanesi cok yakin arkadasimin annesinin ismi hikayesi soyle 7 tane evlattan sonra gelen 8.evlat icin artik dursa ya yeter gibi bi anlam yukleyerek koymuslar :)))
Digeride calistigim ortamdaki bir beyefendinin ismi idi onunda hikayesi aile hep erkek cocuk istemis olmamis 5 tane kizdan sonra gelen erkek evlat gorulunce gercekmi bu diyerek pipisine yönelmis herkez sonra evet gercek diyip ismini gercek koymuslar :)))))
Erkek ismi GERÇEK
Kadin ismi DURSİYE
Hayatimda en cok sasirdigim isimler bunlar.. Bir tanesi cok yakin arkadasimin annesinin ismi hikayesi soyle 7 tane evlattan sonra gelen 8.evlat icin artik dursa ya yeter gibi bi anlam yukleyerek koymuslar :)))
Digeride calistigim ortamdaki bir beyefendinin ismi idi onunda hikayesi aile hep erkek cocuk istemis olmamis 5 tane kizdan sonra gelen erkek evlat gorulunce gercekmi bu diyerek pipisine yönelmis herkez sonra evet gercek diyip ismini gercek koymuslar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?