- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
canım bende 1 aylık nişanlıyım onun öncesinde 3-3.5 yıllık bi birlikteliğimiz var ve ailelerde tanışalı 1-1.5 yıl oldu
benim nişanlımın ailesi ne tanışmaya gelirken ne istemeye gelirken ne de isteme olduktan sonra biz yemeğe aldık o zaman ellerine bir şey alıp gelmediler
biz de bir yere yemeğe gidilirken yada ilk defa ziyarete gidilirken el boş gidilmez ama onlar hep eli boş geldiler
ben hiç takmadım ama annem kaç defa söyledi bunlar hiç mi bi şey bilmiyorlar bu kadar da olamaz diye ama oluyor işte
şimdi bayram geliyor yine bizde de adettir gelin giydirilir ama yine tık yok
annem bayramda da mı bi şey almayacaklar falan diye yine söylenmeye başladı ama ben boşver anne değmez dedim
ben kendim çalışıyorum onların elinde getirecekleri bir tatlıya yada bayramda alacakları çul çaputa ihtiyacım yok ama insan yine de önemsendiğini hissetmek istiyor
seni çok iyi anlıyorum gerçekten
benimle aynı zamanda nişanlanan aynı mahalleden kızlar var dediğin gibi onları çifter çifter giydirmişler bayram için
bende hatırlanmak isterdim zaten onlar alalım dese de ben ihtiyacım yok zahmet etmeye hiç gerek yok derdim
ama en azından bu insanlar bana değer veriyor beni düşünüyor derdim ama yok işte
yani şunu düşündürtmek gerçekten hiç güzel değil. "benim zaten onların alacağı ...ya ihtiyacım yok"
bir geline bu düşündürülmemeli diye düşünüyorum.