Bu işte birşey var :(

Buna benzer bi güncel konu daha var,o arkadasinki biraz olmus ayrilali ama cok benziyor olaylar birbirine...yada ben cok dert okumaktan kafayimi yedim neeee?? Herneyse...Bak güzelim kiz daha önce onu aldatmis ayrilmislar,simdide o seni aldatti ve onlar birlikte...eeee baksana abacik ortada ikiside karaktersiz...bunlar habire birbirlerini aldatirlar artik...bosverrr sen kurtuldum diye sevinmelisin bile, evet acin daha cok taze seni anlaya biliyorum ama olumlu düsün,ya evlendikten sonra olsaydi...böyle bi karaktersizle yollarin ayrildigi icin allaha sükür etmelisin...olurda geri dönerse amannnn haaaa ne kadar yalvarsada affetme,bu kadar adilik yapan bi insan degismez emin ol....Yüzügü cöpe attigini ona yazdigini söylemissin...gercekten attinmi? Atmadiysan bi sekilde ona ulastir derim,cünkü bu sekil hala seni cepte saniyodur,senin cok sevdigini bildigi icin tabiii....Tabii üzüleceksin bi batacan bi cikacan ama bunu kimseye gösterme,sen gögsünü gere gere gez onlar utansin...yakin güvendigin arkadasin varsa onunla dertles,ama laf cikmiycana eminsen,yada burda yaz yaz icini dök ama onlara yikildigini göstme....Gerisi? Gerisi cok güzel olacak inan,zamanla afifliycek acin,yeni asklara yelken acicaksin,birak onlar ne yasiyorsalar yasasinlar,sen uzak olsunlarda...Allaha havale et,sen hayatina devam et...Hersey gönlünce olsun....

sevgilin iyice saçmalamış..
bi de hala soruyo "bigün dönersem kabul edermisin diye...
çok yüz vermişsin, seni cepte sanıyo aklınca...
herşeyin bi sonu olduğunu kabul et bence..
evlenincede gitse birinin peşinden sana "bekle" dese beklermisin..
alt tarafı pastane sözüymüş zaten çoook derin anlamlar yükleme o yüzüklere...
hatta bana kalırsa unut gitsin..
mutluluklar...

o kız onu ıyıkı boynuzlamıs
sana aynı seyı sana yaptıgına gore haketmıs demekkı
bırak kendı pıslıklerınde bogulsunlar

Son düzenleme:
Şimdi asıl mesele,senin şokun sinirin geçince,o da sana dönse kabul edip etmeyeceğin.Edersen zaten kendi kişiliğini kaybetmiş olursun.Bir gecede değişti diyorsun da,onun eveliyatı vardır.Kızla konuş,al davete götür.... neymiş helallikmiş.Neyin helalliği ya.O götürdüğü yerde,arkadaşların gördüğünde snin onurunu kırılacak gururunu düşünmemiş mi?Hatayı sen başta yapmışsın.Duyduğun an defedecektin.Sana zaman demiş,bekle demiş.Üstüne bir de sen aramışsın.
Canımboşver ya,Allah aşkına okulunu bitir.Hayatını kişiliği oturmamış biri için harcama.Daha kaybettiğin birşey yok.

Yüzüğü çöpe attığımı söyledim ama atmadım evde bir köşeye attım nerede olduğunu dahi hatırlamıyorum. Zaten yakın çevreme güvenmediğimden dolayı herşeyi buraya yazdım tanımadığım insanlarla knuşmak gerçekten çok iyi geliyor bana. Bugün 9. günüm eskisi kadar ağlamıyorum acım biraz olsun hafiflemiş durumda yakında hattımıda değiştireceğim facedende ulaşamaz zaten bana yüzüğü gidip verip yada yollayıp onu tekrar aklıma sokmak istemiyorum birşekilde konu ondan açılacak ve dediklerini yine düşüneceğim yüzüğü verdiğinde ne dedi sen ne dedin nasıldı ne yaptı diyerekten birde buna kafa yoracağım böyle sessiz kalmak daha iyi diye düşünüyorum acım elbette geçmedi ama en azından ona benim aşkımdan ne hale geldi dedittirmeyeceğim.

Ben zaten onu bekleyerek en büyük gurursuzluğu yaptım kendime biliyorum. Oda düşünmemiş zaten benim onurumu büyük konuşmayayım yine ama artık onunla olmaz kırgınlık belki geçer ama güven yerine kesinlikle gelmez yaptıklarını unutamam bana çektrdiği bu acıyı unutamam

Öyle yapmaktan başka bir çare yok zaten, evet çok yüz verdim hemde fazlasıyla bu yüzden bu duruma düştüm zaten buda bir yandan bana tecrübe oldu fazla değer vermemem ve güvenmemem gerektiğini öğretti bana. Teşekkür ederim

Hayırlısı buymuş benim içinde, zamanla alışıyor insan çok teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için hepinize.

Canim ofken sinirin gecince oda sana don derse sakin sakin sakin ha! Inan donsen bile hicbisey eskisi gibi olmuycak ve baristigina pisman olup tekrar ayrilicaksin onurun gururun bikez daha kirilicak yokyere kendini yipratma gun gelicek aklina bile gelmicek simdi sana bu cok uzak gelebilir ama zaman inan bana canim gecicek unutucaksin ve cok ama cok mutlu olucaksin iyiki cok sukur bitmis diceksin

seni herşeye ragmen yedekte tutmak ıstıyo onunla ıntıkam ıcın bırlıkte oldugunu snamıyorum ama onunla yurutemeyeceğinide biliyor. Herşey bittiğinde geride onu bekleyen birisi oldugunu bılmek ona rahatlık verecek . Bu yuzden onu asla bekleme zaten gercekten hayatına dewam etmek ısteseydı boyle sacma oyunlara gırmezdı .

Kesinlikle beni gerçekten sevseydi zaten intikam filan olmazdı arada. O ona hep ulaşılmaz geldi ben ise her zaman yanında olduğumdan cepte gibi göründüm ona ama artık bitti herşey geri dönüşü olmayacak ciddi bir ilişki yaşamak nedir bunun farkına varamamış biri o

Dönmek isteyeceğinide sanmıyorum gelsede olmaz ztn. Herkese ben gayet iyiyim böyle hakkımızda hayırlısı buymuş o defteri kesin olarak kapattım diyormuş o kızla şuan çok mutlu ama şuan sadece gün olur devran döner elbet. İnş bu günleri çabuk atlatırım ve iyiki bitmiş derim inş

Allahim nedir bu kizlarin okuz erkeklerden cektikleri ya! (affedersin) Nasil bir aci yasatirlar insana, hic gozlerini kirpmadan. Ama biz yapabilirmiyiz? hayir. insanin nasil yuregi el veriyor boyle birsey yapmaya, hicmi insaflari vicdanlari yok bunlarin. Hicmi dusunmezler karsidaki insanin cektigi acilari. bende suan cok kritik durumdayim, ayni buna benzer bir durumu, hatta daha fecisini yasiyorum. Az kalsin bunlarin yuzunden isimden, ailemden olacaktim. Hala tehlikede. Is yapamiyorum evde tum gun kendimi uykuya veriyorum acimdan kalp krizi gecirmemek icin. insan ne kadar aglar? sanki hic bitmeyecekmis gibi. denemedigim yol kalmadi. biz tasdan kayadan degiliz ya, kadiniz. insan seviyor, baglaniyor, hayaller kuruyor - sonra biri okuzluk yapincada, tamam bosver gitsin, amaaan unut gitsin yaa, arkana bakma hic uzulme demekte olmuyor. insan ne yapacagini sasiriyor. olan yine bize oluyor. ne kadar uzuluyoruz. bunlarin icinde hicmi merhamet yok yani? Allah hepimize yardimci olsun, tez bir zamanda toparlanalim... Insallah 1 yil sonra cok daha farkli konumda acisiz yasayabiliriz. Benimkisi bana isgence bile veriyor. Guclu kuvvetli olalim artik napalim...

Deli misiniz, divane misiniz ,düşünme yeteneğinizi mi kaybettiniz ben artık cidden anlamıyorum ya adam bırakmış dönmüş eski sevgilisine siz varken hem de ki bu da aldatmaya girer bir de sizi yedekte tutmaya çalışıyor bu kadar da saf olmayın oyuncak eder işte o zaman böyle tiynetsiz şeref yoksunu erkekler kendilerini de bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar sonra.

Kiz 20sinde Cankiri'ya gidecekse buyuk ihtimal sana donecegi tarih de uc asagi bes yukari o aralar.. Sakin duygularina yenileyim deme, kimbilir sana ne palavalar atacak, inanma.. Bu adam karaktersiz, seneye yaza oturup ayni senaryoyu bastan yazar bu.. Iyi ki de evlenmeden basina geldi, dua et.. Bu tip adami nikah dairesinde bir deftere atilan imza degistirmiyor. Evlendikten sonra olacagina simdi olsun, unutmasi daha kolay olur. Eskiden "seni kalbime gomdum" diye bir sarki vardi. 19 yasinda iken benim de sevdigim cocuk bir anda "ben evleniyorum baskasi ile" deyiverince attan dusmus kadar olmustum. O gun aksama kadar aglamistim, sonra da "ben onu unutamam, en iyisi onu kalbime gommek ve onume bakmak" demistim. Oyle de yaptim, bu hissin tarifi zor. Bir daha onu hic aklima getirmedim, yok saydim, kendimce kalbime gommustum. Inanmasi zor ama hic aci cekmedim, hersey bicak gibi kesildi. Baska erkek arkadasim oldu, hatta sevdim, evlendim, cocuklarim oldu. Yillar sonra tekrar aklima getirdim, gomdugum yerden cikarip ne hissettigimi dusundum, hala sevdigimi hissettim, acim depresti ilk gunki gibi, hemen geri gomdum (psikolojik, nasil inanmissam). Gene yillar gecti, gene denedim, sukur ki bu sefer birsey hissetmiyordum artik.. Bende bu yontem ise yaradi yani...Yapabilene tavsiye ederim.

Her zmn bir taraf daha az derler, bu ilişkidede çok seven taraf benmişim demek ki hani bir laf varya birlikte olduğun kişinin adam olup olmadığını beraberken değil, ayrıldığında anlarsın vs diye. Gerçekten çok doğru bir laf. Evet şuan çok mutlu, ben bir ağlarım iki ağlarım ücüncü gün toparlanırım. Ama eminimki o bir süre sonra benim ahımı aldığını ve mutlu olamadığı mesajını atacak ben duyacağım yaptığı yanına kalmayacak. O kızla yaşadığı herşeyde aklına ben geleceğim figen olsaydı söyle yapardı böyle yapardı diyecek. Ben ona ne olursa senden vazgeçmeyeceğim, sensiz yapamam düşüncesini benimsettiğim için şuan çok rahat. 2 gündür düşünüyorum bn ağlıyorum yemek yiyemiyorum düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama o napıyor düşünmüyor bile aksine o kızla gayet mutlu soranlarada ben gayet iyiyim diyormuş ayrılık sebebimizi soranlarada ben şerefsizlik yaptım o kızı yüz üstü bıraktım diyemiyormuş derdinden bıktım beni çok sıktı diyormuş ... Rabbim elbet bilir yapacağını ona benim mutsuzluğum üzerine kurduğu mutluluktan dilerim ki hayır gelmez.

Bana bunları yaşatan bir insanı nasıl affedebilirim ki inanamam artık güven bir daha yerine gelmez biliyorum. Keşke bende sizin gibi olabilsem bir anda silebilsem herşeyi ama yaptığı herşey, dediği sözler bir iğne gibi batıyor kalbime ben bunların hiç birini hakketmedim ki kendide farkında bunun bir anlık dengesizliğime denk geldi demiş ertesi gün. Ama bunu düzeltmek için de birşey yapmadı o kız onu üzdü, okul hayatını mahfetti ben toparladım onu ama o kzı hayatına tekrar sokarak herşeyin faturasını bana kesti

Bende farkındayım bunların, içime atmak istemediğimden çevremede pek güvenmediğimden burda anlatma gereği duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…