Merhaba sayfadaki soruları çok içten yanıtladığınız için bugün bu siteye üye oldum banada aynı içtenlikle yardım edebileceğinizi umaraktan yazıma başlıyorum. Bn üniversite öğrencisiyim 1 yıllık bir ilişkim vardı 10 ay sonra sözlenecektik herşey çok güzeldi ben en çok onda sevildiğimi hissettim yüzük bile taktık aramızda birlikteyken çok mutluyduk deliler gibi eğlenirdir her fırsatta birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu gösterirdik bundanda şüphem yoktu ta ki 2 hafta öncesine kadarYakın i ortak arkadaşımızın doğum günü vardı işte herkez nişanlısını sözlüsünü çağırmış tı bnm işim olduğundan gidemedim sevgilim eski kız arkadaşını getirmiş kız sevgilimi son kez görüp helallik almak istemiş öyle dedi arkadaşlarımızın sevgilileride hemen bana haber verdi gittim yüzüğü verdim eline. O kızda lisedeyken okuluna maal olmuş sevgilim onun için okulundan olmuş okulu bırakıp çalışmaya başlamış ki evlenelim diye kızda bu sürede sevgilimi boynuzlamış biri. Bütün gece kavga ettik sevgilimin kafası zaten çok karışıktı o gece çıkmaya başlamışlar. ertesi gün yanına gittim bana sevgilim şunları dedi "Sadece bana zaman ver, ona bitti dediğimde sana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam ve döndüğümde ailemle gelip gerçek yüzüğü takıcam parmağına" güvendim intikam içindir dedim bekledim. o sürede aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi bir arkadaşım aramış konuşmuş sadece zamanla alışayım diye yalan söylemiş bana o kızı unutamamış yıllar sonra bulmuş ve onunla evlenecekmiş yıkıldım duyunca. Ama bunu ona bir türlü konduramıyorum herkez yapar ama o asla dediğim insan bni uyarmıştı o kıza gidip hiçbirşey deme diye ama olmadı yapamadım kızıda buldum herşeyi anlattım bu işin altında başka birşeyler olabilirmi gerçekten yoksa insan bir gecede evlenmek istediği bütün sülalesine tanıştırdığı kredi çekip ev yaptırdığı öğlen seni asla bırakmam dediği insanı bir gecede silebilir mi napıyım bir akıl lütfen bu acı ne kadar sürede geçer napıyım unutmak için
Dün bu durumumu sizlerle paylaşmıştım eski sevgiliye dönme mevzusu .s 1 haftadır telefonumu açmıyordum dün açtım bir mesaj şöyle yazıyor "Sana tek bir sorum var birgün sana geri dönsem beni kabul edermisin", ve ben ona yüzüğü sana ulaştırıcam diye mesaj atmıştım şunu yazmış " o yüzüğü saklamazsan ömrün boyunca seni affetmem. Gerçekten de bunlar oyun olabilir mi beni cepte sandığı için bu kadar rahat olabilirmi ?
Bu işte bi iş falan yok, icinde kalanları onunla yasadıktan sonra sana geri dönecek. Affet beni dicek. Hepsi bu. Bir gecede olmamıştır muhtemelen, evveliyatı mutlaka vardır.
Sanırım öyle ama çok geç olucak yoksa mantıklı bir açıklaması yok bunun her türlü saçma geliyr bana .s
Çok yıpratıcı bi durum Allahım yardımcın olsun. asla arkana bakma. sil onu tamamen çıkar hayatından. muhtemelen zaten kafası karışıktı bide üzenler incitenler aldatanlr hep daha ulaşılmaz olur ya. boşver ya herkes ettiğini bulur bence kesinlikle dönmemelisin. sana dönmeye çalışırsada kesin bi dille reddetmelisin... kendi değerini bil. hep söylüyorum. hepimiz aşk acısı çektik. ihaneti iyi bilirim. ama hepsi bigün geçiyo. zamanla geçicek şeyler için kendi değerini düşürme o pisliğin gözünde.
sakın bekleme sakın
bu şekilde çok fena kandırırlar onu sevmiyorum seni seviyorum diye yedeklerler
sakkın bak aman ha
bence eski sevgilin hala o kıza aşık unutamamış hiç seni sevmiş ama onun söndüğünü görünce ona gitmiş hemen artık bekleme bence. dönse de hayır gelir mi ondan sana?
Gelmeyecek biliyorum dönsünde istemiyorum artık çok seviyorum ama istemiyorum herşeyden önce gururumla oynadı benim .s Bu acıyı nasıl atlatabilirim nasıl unutabilirim kısa sürede en fazla ne kadar sürer nolur bşy diyin nefes bile alamıyorum
sevgilin bana sadece zaman ver dedi ve sonra hiç görüşmedi mi senle ?eger öyleyse bir de kızı neden buldun görüştün , tamamen ayrılmışmıydınız ki sevgilinizden?
yani ayrılmadan onla mı çıkmaya başlamış sen sonradan mı öğrendin canim, bazı yerler kopuk bağdaştıramadım kusura bakma ? merak ettim :44:
Resmen hevesimi alayım olur da sıkılırsam sadık seni geri bulayım diyor.
Sakın bu gerizekalıya fırsat verme.
Allah korumuş evlenmemişsin yaa.
Ne acılar unutulur. Yeni biri ile her şeyi unutursun.
Sakın diyorum sakın yakma kendini.
İnş öyle yapıcam fakat birşeylerin hesabını sormadan içim rahat etmiyor hep cevaplar arıyorum nedenler arıyorum neden yaptı bana bunu diyorum ama olmuyorKusura bakma ama şu durumda o kız esas kız, sen yedekte olansin.. Kendine yapma böyle birşey. Ardına bakmadan sil çıkar hayatından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?