bu isteme olayı nasıl olacak herşey ortaya çıkacak ne yapılmalı kızlar

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
kızlar yardımınıza ihtiyacımz var benm bir kız arkadaşım var be 2 senedir konuştugu biri vardı 1 bucuk ay sonra istemeye gelecekler ama kız arkadaşım sevinemiyor bile öyle büyük bir sorun varki.. kız arkadaşımın annesi ile babası ayrı babası hiç bir zaman bakmamış bunlara annesi ile evli bir adamla dost hayatı yaşıyormuş imam nikahlı olarak bende bunları yakın zamanda ögrendim apartmanları dahil mahalleleride biliyormuş bu durumu .. ve arkadaşımın 7 teyzesi var bunlardan biride evli oldugu halde bir adamla düşüp kalkıyormuş ne kadar kötü anlatırken bana eridi eridi.. teyzesinide bilenler varmış ama kesinlkle 2 yıldır ne görüşüyorlarmış ne ediyorlarmış anneside öyle çok efendi kibar biri bir görseniz bu kadın mı öyle yapmış dersiniz neyse malsef ki bunları erkek arkadaşı bilmiyor söyleyememiş korkmuş hep 2 sene boyunca saklamış .. ama şimdi herşey çok kötü herşey ortaya çıkacak napacagini bilmiyor malesef çok kötü sevinemiyor bile herşey için çok geç olmuş sanırım şimdi nasıl bir yol izlemeli benimde içim parçalandı ah elimden birşey gelse yardım edin kızlar

yapacağı pek bişey yok er geç ortaya çıkacak

annesiyle babasının ayrı olduğunu uygun bir dille söylesin

diğerlerini bilmesine gerek yok bence

Kötü olmuş.. Ama öte yandan nasıl anlatılır ki, teyzem böyle böyle annem böyle böyle diye mi....
İsteme sırasında ortaya çıkmaz sanıyorum herkes güzel davranmaya çalışıyor ya genelde, istemede kimse pot kırmazsa sonradan söylesin diyeceğim ama...
Ya da şimdi söylesin, istemeden, gizli saklı kalmasın, seven insan sorun yapmaz onu da niye sakladın diyecek?
Daha büyük yalanlar da var mı altında?

Kötü olmuş.. Ama öte yandan nasıl anlatılır ki, teyzem böyle böyle annem böyle böyle diye mi....
İsteme sırasında ortaya çıkmaz sanıyorum herkes güzel davranmaya çalışıyor ya genelde, istemede kimse pot kırmazsa sonradan söylesin diyeceğim ama...
Ya da şimdi söylesin, istemeden, gizli saklı kalmasın, seven insan sorun yapmaz onu da niye sakladın diyecek?
Daha büyük yalanlar da var mı altında?

ama canm çevreden illahi ögrenilmez mi ailesi sorup soruşturduğu zaman

Bence teyzelerinizi ya da başka aile bireylerini karıştırmadan, sadece anne ve babanın ayrı olduğunu belirtmesi yeterli, annesi de başkasıyla evli ya da görüşüyor evlenecek falan dense herhalde sorun olmaz
zaten doğrular er geç çıkar meydana, o zamana kadar da bazı şeyler netleşir eğer evlenme yolunda daha ciddi adımlar atılıyorsa, zaten önce nişanlısıyla paylaşır ona göre bir yol çizerler, ailelerin arasını bulmaya çalışırlar tabii çok zor bir durum net şunu bunu yap gibi birşey söylemek söz konusu olmuyor

canım kimse teyzesinin hayatıyla yargılanamaz ki teyzesini düşünmesin bile,ne alaka
ama annesinin babasının ayrı olduğunu söylesin ayıp birsey yokki bunda,ilk boşananda son bosananda onlar değil
isteme işinde teyzelerini asla karıstırmasın,ama istemeden önce annesini söylesin

ayrıca arkadasın annesiyle konussun
beni istemeye gelicekler,bir zahmet annesi de ya evlensin ya da baska bir insanla nikahsız yasamasın,kızının yüzünü yere düşürmesin bir anne de

zaten seviyorsa kızın sözlüsü diyim artık bunları hoş görmek zorunda annesinin teyzesinin davranısları ile yargılamak insafsızlık olur genc bir kızı

yazık yazık ben burda ailelere okadar çok kızıyodumki şimdi bu kızın günahı ne.Bence bir kız çocuğu annesi evli bir adamla yada nikahsız bir adamla dost hayatı yaşarken ileride çocuğunun şimdi olduğu gibi düşeceği durumu düşünmesi gerekirdi ama işde herkes anne olamıyor o nedenle ben çok kızıyorum böyle sorumsuz annelere.Çocuk doğurdukdan sonra hayat sizin hayatınız olmuyor atacağınız her adım çocuğuma ne getirir ne götürür diye düşünelerek atılmalı bunun sorumluluğunu alamıyorsa insanlar çocuk dünyaya getirmesin

bende çok üzüldm yazık çok korkuyor be canm bu günler en mutlu günleri ama stresten ne hala gelmiş bir görsen saçları döküldü yüzü ne hale geldi ..erkek arkadaşı soruyor ne oldu sana diyemiyor kelimeler agzında düğümleniyor off off yardım etmeye çalışıyorm ama nasıl olacak bilmiyorum

ömür boyu saklayamıycakya en başında sölemelıymiş olmazsada olmaz sırf bu yuzden sorun çıkarırsa ailesı kımbilir ilerde nelerden sorun çıkarırlar babasının böyle olması kızın suçu değilki bunu anlamıycak insanlarsa varsın olmasın baştan bıtsın

Durum çok kötü ya çok üzüldüm bu kızcağın ne suçu var ki ?

Eninde sonunda ortaya çıkacaktır bu gün olmaz ise yarın en güzeli erkek arkadaşına bir bir anlatsın seven insan yanında olur destek olur olmuyorsa sevgi saygı yokmuş demek ki. Aile yapısı çok bozuk ama olan arkadaşına oluyor.

buna benzer bir olay bizde yaşadık.. geçen yıl kız arkadaşım evlendi. onunda anne baba ayrıydı. çok afedersiniz ama annesi 3 çocuklu bir adamla dost hayatı yaşıyordu. evlenmeden bir ay önce kız dayanamadı artık ve evlenceği adama anlattı. çok anlayışla karşıladı annen bir hata yapmış yanlış yolu tercih etmiş sende öyle olacaksın diye bir kural yok allah anneni affetsin demiş bu kadar. şimdi çok mutlular. umarım arkadaşınızda çok mutlu olur...

Ayrı olduklarını biliyorsa gerisini bilmesine gerek yok aslında.

Erkek arkadaşına durumu anlatıp onlar beni ilgilendirmiyor senide ilgilendirmemesi lazım. Benim ne olduğumu biliyorsan gerisi önemli olmamalı senin için diyebilir.

Zaten gerçekten seviyorsa erkek arkadaş bunlara çok takılmaz. Karısı olunca herkesle mesafeyi koydurur eşine

Son düzenleme:
İmam nikahı ile dost hayatı nasıl yaşanıyor biri beni aydınlatabilir mi? Duası yapılmış, Allah kelamı ile evet diyen çiftlere nasıl dost hayatı yaşıyor dersiniz? resmi nikah kıydırmayı düşünmemişler, onların sorunu... bir de bundan utanıyormuş da, annesi de ne kadar hanfendiymiş de bunu nasıl yaparmış? kadın napmış evlenmiş. sorun ne ben onu anlamadım kadına hayat kadını muamelesi yaptınız iki dakkada ya!

sadece anne ve babasının ayrı olduğunu söylesin....!!!!!
diğerlerini bilmelerine gerek yok ki.... söylemesinde kesinlikle, inkar etsin....

İmam nikahı ile dost hayatı nasıl yaşanıyor biri beni aydınlatabilir mi? Duası yapılmış, Allah kelamı ile evet diyen çiftlere nasıl dost hayatı yaşıyor dersiniz? resmi nikah kıydırmayı düşünmemişler, onların sorunu... bir de bundan utanıyormuş da, annesi de ne kadar hanfendiymiş de bunu nasıl yaparmış? kadın napmış evlenmiş. sorun ne ben onu anlamadım kadına hayat kadını muamelesi yaptınız iki dakkada ya!

İmam nikahının kuralları vardır bunları gerçekleştirmişse amenna ama illa sorarlar madem öyle niye evlenmiyorlar. Ve ben bile diyorum bu kadar çok seviyorlar madem resmi nikahı da kıysınlar bir çatı altında yaşasınlar ne güzel. Kızı gözünden bak olaya birde zoruna gitmez mi annen böyle teyzen böyle genel çevresinde bilenlerden neler duymuştur kulağına gelmiştir.

Kesinlik ile söyleme diyen arkadaşlar var ama yarın öbürgün ortaya çıkar ise peki ?

En güzeli kendini ezdirmeden güçlü bir şekilde olayı anlatmalı seven insan zaten onların yaşam biçimi olduğunu bilip sevdiğine sahip çıkmalı çıkmıyor ise zaten sevgi yoktur saygı yoktur.

Back
X