- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
kızlar yardımınıza ihtiyacımz var benm bir kız arkadaşım var be 2 senedir konuştugu biri vardı 1 bucuk ay sonra istemeye gelecekler ama kız arkadaşım sevinemiyor bile öyle büyük bir sorun varki.. kız arkadaşımın annesi ile babası ayrı babası hiç bir zaman bakmamış bunlara annesi ile evli bir adamla dost hayatı yaşıyormuş imam nikahlı olarak bende bunları yakın zamanda ögrendim apartmanları dahil mahalleleride biliyormuş bu durumu .. ve arkadaşımın 7 teyzesi var bunlardan biride evli oldugu halde bir adamla düşüp kalkıyormuş ne kadar kötü anlatırken bana eridi eridi.. teyzesinide bilenler varmış ama kesinlkle 2 yıldır ne görüşüyorlarmış ne ediyorlarmış anneside öyle çok efendi kibar biri bir görseniz bu kadın mı öyle yapmış dersiniz neyse malsef ki bunları erkek arkadaşı bilmiyor söyleyememiş korkmuş hep 2 sene boyunca saklamış .. ama şimdi herşey çok kötü herşey ortaya çıkacak napacagini bilmiyor malesef çok kötü sevinemiyor bile herşey için çok geç olmuş sanırım şimdi nasıl bir yol izlemeli benimde içim parçalandı ah elimden birşey gelse yardım edin kızlar