• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar art niyet olur mu...

aynı onun yaptıklarını sende ona yap ailesiyle o nasılsa öyle ol ve birşey dersede sen benim aileme artık nasılsan bende senin ailene öyleyim de tabi güzellikle tatlı dille bağırarak değil gayet sakin bir dille söyleyin

inan konuşmakta bi çare olmaz, sen onların beynindeki o saplantılı düşünceyi yok edemezsin,onlar öümrleri boyunca gelinlerin oğullarını ellerin almaya çalıştıgını, oğullarını çaldıklarını düşüncesini değiştiremezsin.o art niyetli düşünce ömür boyu onları kemirecek,

malesef öyle gibi görünüyor, ama insallah öyle olmaz. kocamda konusmuyor son siralar annesiyle ve kiz kardesiyle. "kaynananin büyüsünemi geldin" diye msj atmis görümcem esime, gizli gizli okumustum, esimde cvp vermemis :)
ne garip insanlar var su hayatta. oysa bütün kayinvalideler gelinlerine ogullarini sevdikleri icin iyi davransalar gelinler bunun degerini zaten bilicektir..

hadi sende onun ailene kötü davransan neyse dicem..ama sen oun ailesie gayet saygilisin vede o senin ailene bu kadar soguk.....bu cidden cok ahlaksiz bi davranis.....bosanmaya kadar gitmissiniz adam gene huyundan vazgecmemis....cok zor bi durum...allah yardimcin olsun

ben inanmıyorum artık, oğullarını falan sevdikleri yok, niye çogu erkek evlenince kıymete biniyor, çünkü bu kez rakip olarak gelinleri görüyorlarya oğullarını kendi yanlarına çekme çabası içinde gerektigi zaman yalakalık bile yapıyorlar. biz 1000 km uzaktayız kadın hergün hastalık haberi veriyor, aklı sıra sürekli oğlunun aklında olmak istiyor, coguda uydurmasyon cünkü hastalığı onun psikolojik, şimdide anjıyo olma ihtimali varmış
yahu arkadaşım anjıyo olsan bile nedir oğluna haber veriyosun üzüyosunn, kaldıki ihtimali bile hemen yetiştiriyor eşime.allaha havale ediyorum

aynı onun yaptıklarını sende ona yap ailesiyle o nasılsa öyle ol ve birşey dersede sen benim aileme artık nasılsan bende senin ailene öyleyim de tabi güzellikle tatlı dille bağırarak değil gayet sakin bir dille söyleyin

kesinlikle katılıyorum
o size böyle bir saygısızlık yapıyor ve burnunuzdan getiriyorsa siz de ona aynı şeyleri hissettirin
madem empati kuramıyor,siz kurdurun

eşinle açık açık konuştun mu bu durumu:44:ne kadar rahatsız ve üzgün olduğunu anlattın mı canım.mutlaka eşinle iyilikle konuş ne kadar kırıldığını anlat ama kavgayla değil güzellikle anlat sana ne cevap verecek.eğer konuşmazsan eşinin niye böyle davrandığını bilemezsin ki gerçi bunun bir sebebi de olmaz ama yinede sor bakalım:50:umarım eşin bu huyundan vazgeçer canım:31:

Back
X