- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Merhaba arkadaşlar. Eşimle boşanma yoluna girdik. Eski konularımızı bilenler vardır. Bilmeyenlere kısaca anlatayım. İlk başta eşime aşık evlendim. Gözümde o hep iyiydi. Zamanla gördüm ki eşim arkamdan kardeşiyle beni çekiştiriyor. Kardeşi de fırsat bilip eşime bana kötü davranması yönünde ikazda bulunuyor. Tek sebebi ise benim onla az görüşmem. Ben bunları öğrendikten sona eşime güvenim kalmadı. Artık kardeşi aramızda büyük sorun oldu. Eşim de ondan etkilenip bana evde diken üstünde hissettirir. Sanki aynı evde kaynanayla yaşıyor gibiyim. Bu yemek neden böyle şu az bu fazla ama eline sağlık. Burası neden pis. Bu durumları da gidip ailesine beni kötülemek için anlatmış bana evde yemek temizlik yapmıyor bıktım ondan. Ailesi de çevrem de beni suçlu görüyor. Sen erkekten ii bekleme yuvayı dişi kuş yapar kızsa bağırsa alttan al. Ama eşim ufacık sorunlara evde kavga çıkarır çünkü hep dolar dolar bana patlar. Ben aslında ses etmem genelde sessizimdir. Ama artık eşimin Aşağılama ve eleştirileri canıma tak etti. Boşanma yoluna girdim. En önemlisi ise ona güvenim kalmadı hep bir şeyden etkilenip gelip bana ağır laflar edecek diyorum bu korku hep var içimde. Çevremde eşimin ve benim ailem bu sebepten boşanılmaz diyor. Herkes bana baskı kurarak beni suçlu gibi yansıtıyor. Ben çok yoruldum eşim yaptığım her hatayı gidip ailesine yetiştiriyor ve ailesiyle ilgili en ufacık şeyde bana aşırı soğuk davranır. Böyle hayat geçmez dedim işim de var ama ailem boşanma konusunda bana psikolojik baskı kurup vazgeçirmek istiyor. Ama zaten bir kere ayrılıp barıştık. Sizce ne yapmam lazım lütfen yerime kendinizi koyup yorum yapın.