Bu kadar çabuk unutabilir mi insan?

ha bencede işte aynı şeyi söylüyorum
arkadaş eksik bilgi yazmış sonra carlamış

üstelik erkek arkadaşın senin adli memur olduğunu 4 senedir biliyordur herhalde
bence telefonunu kurcalaması seni başka bir sebepten rahatsız etmiş belliki sakladığın gocunduğun bişeyler var aferim adama ben eski erkek arkadaşınızı tebrik ediyorum
ayrıca adli memur olmanız işinizle ilgili evrak ve bilgilerin telefonunuzda olmasını gerektirmez hatta bilgi ve evraklar telefonunuzdaysa sakıncalı ne iş çeviriyorsun diye aklıma gelir
ne yani şimdi benim yakın arkadaşım savcı katibi cinayetmi oldu ceset mi bulundu olay yeri ekibi ile birlikte olay yerine gidiyor ceset ve delillere ait çalışma yapılıyor tutanak tutuluyor biliriz bu işlemleri o resimleri kendi cep telefonu ilemi çekiyorlar sanıyorsunuz siz, komik olmayın adli birimde hangi bölümde görevli olursanız olun şahsi mail cep telinde bu evrakların saklı tutulması ayrıca suçtur yasal değildir

+1:13::13::13::13:

Bir durum tespiti daha guzel ifade edilemezdi.. tum terkedilenler icin bana bunu nasıl yapar sorusunun kısa ama net cevabi olms. Gercekten tebrk ederm çünkü aynen böyle malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…