- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi gerisiyalan
-
Peki siz eşinizin veya sevgilinizin mesajlarınıza,harcama detayınıza bakmasına izin verir miydiniz?Veya böyle şeyler sizce normal mi?
Biraz önce konuştuk kızlar.Sen hem beni aldattın hem devam etmek istiyorsun öyle bir dünya yok diyor. Daha kimseye ayrıldığımızı söylememiş kolay değilmiş beni aldattı demek,kızla öylesine konuşuyormuş falanlaar filanlaar işte.Kızlar ben onun amiri konumundayım acaba o yüzden böyle yaparak egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor?
İşin özü sizi sevmemiş bence.
Gerisi boş.
acı çekmesini beklemiyorum ki.biz ayrıldıktan sonra acı çekse bana ne faydası olabilir onun acılarıyla ego tatmini yapmak istemiyorum .ama tahmin edebileceğiniz üzere insan merak ediyor,kendi kendine sorular soruyor.telefonumu kontrol etmek istedi ısrarla hayır cevabı verdim,aldatıldığını düşündü sonra olay büyüdü.bahane değil mi bu?
demekki adam aldatıldığını düşünmekte haklıydı
izin neden vermedin telefonunu karıştırmasına bıraksaydın baksaydı gocunduğun bişi vardı demekki
ben olsaydım evet çok kızar kırılırdım ama haklılığımı ispat için izin verirdim sonrada haklı çıktığımda ben onu ezerdim haklılığımla
bu durumda 4 senelikte olsa 14 senelikte olsa yediremez kendine bitirir ilişkiyi çöpe atar seni ve senle yaşadıklarını ve yoluna devam eder sonra hemen yeni aşka kucak açar yeni birini hayatına alır
iki haftayı geç,iki günde bile yaparbenzeri başıma geldi. hem de ayrıldıktan bikaç gün sonra. benim de 2,5 yıldı. önce yeri göğü inlettim. ona bağırdım, kendime kızdım. ağladım. sonraaa dedim ki sallaaa kızımmm 4 yıl emek ver hemen başkasını bulsun. bi insanın mayası bozuksa ona müdahale edemiyosun işte. benim de konum var bana demişlerdi ki evlenmeden gerçek yüzünü gördün. sen de görmüş oldun canım sakın arayıp sorma nasıl yaparsın falan deme. ben arayıp hesap sordum ama şimdi olsa onu bile yapmazdım. yüzlerine tükürsen ona bile değmez.
Benim telefonuma kafasına göre kimse bakamaz hanımefendi.Gocunduğum bir şey yok.Sakladığım şeyler elbette olacak ben adli amirim bir takım özel bilgileri telefonuma kaydediyor olabilirim.Telefon dökümündeki numaraları kim diye soracak ben kim olduğunu söylemek için olaydan bahsedicem nerede kaldı meslek etiği? Benim hayatım sevgilimin ekseninde dönmüyor,güvenmiyorsa kendi bilir.İnsanları suçlamak ne kadar kolay değil mi?
İyi de siz bu bilgileri en başta yazmamışsınız ki insanları suçluyorsunz şimdi, zaten böyle bir göreviniz varsa ve sevgilinizde bunu bile bile illa soruyorsa o onun ayıbıdır yani, o zaman yukardaki arkadaşlar direk haklı çıkar ayrılmak için bahane yaratmış resmen, 4 senedir bilmiyor muydu mesleğinizi?? 4 senedir yeni mi aklına gelmiş telefon kurcaamak??? çok saçma..
4 yıllık ilişkide böyle bir talebi olması çok saçma.. İyi ki göstermemişsin. Arkadaşlarımla mesajlaşmalarımı okumaısna asla izin veremem. Özeli bir şey konuşabilirim. Onunla ilgili bir sıkıntını bir arkadaşına anlatmış olabilirsin mesajda.
Harcama detayına bakıp ne görmeyi umuyomuş anlamadım. Başka sevgiline aldıgın hediyeleri falan mı :)
Görevi ne olursa olsun bakamaaaaaaz. Ben arkadaşlarımla gizli bir şey konuşamaz mıyım?
Yahu bakarsa baksın, bakamazsın demek çok yanlış benm fikrim bu, her konuşmayı okusun demedm ki benn..o da konuşabilir ben de ama istediğinde eline alıp bakamıycaksa ya da ben bakamıycaksam ben o adamla nası hayatımı birleştireyim yahu, yani akla en ufak şüphe girse huzursuzluk olur ne gerek var ki..
İyi de siz bu bilgileri en başta yazmamışsınız ki insanları suçluyorsunz şimdi, zaten böyle bir göreviniz varsa ve sevgilinizde bunu bile bile illa soruyorsa o onun ayıbıdır yani, o zaman yukardaki arkadaşlar direk haklı çıkar ayrılmak için bahane yaratmış resmen, 4 senedir bilmiyor muydu mesleğinizi?? 4 senedir yeni mi aklına gelmiş telefon kurcaamak??? çok saçma..
Ha şunu da demiyorum ki telefonuna bakıyorsm tamam içim rahat.. yani yapacak adam başka yollar bulur gene yapar olay o değil, anlatmaya çalışıtığm aradaki o rahatlık sağlanmazsa ben eşimin yanında telefonumu ortada bırakıp gidemiceksem yani nasıl beraber bir hayattan bahsedebilirm ki.. her neyse herkesin görüşü kendine...
evet de telefona bakarken mesajlara girdi bakıyor diyelim. ayy onu geç onu okuma dedim mesela. Bu arkadaşın anlattıgı sevgilisi. O okuma dediği şeyden beni aldatıyosun anlamı çıkarmaya dünden hazırlanmış. Tabiki eline alır. ama watsappta ayşeyle konuşmama girme sakın derim. ve girmemeli. Vay efendim ayşeye begendiğin oglanları mı anlatıyosun sen diye olay çıkarıcaksa sorun var işte... Aynı yere çıkıyoruz aslında. Karşılıklı saygılı olmalıyız. Yoksa ben de eşime derim ki fotograflarına bakıyorum ve bakarım. Ama yurtdışında yaşıyor ve iş arkadaşıyla aynı evi paylaşıyor. Bu yüzden birbirlerini böyle evde yarı çıplakken çekmiş falan olabilirler diye sormadan bakmam bu da bizim özel durumumuzdur. Yani mesele arkadaşın adli memur olması dışında hepimizin gizleyeceği bir şeyler ille vardır meselesi.
Eşin yanında telefonu bırakıp gitmekten bahsetmiyoruz ki burada.Harcama detaylarına bakmaktan,özel olarak mesajların okunmasından bahsediyoruz.Yani şeffaflık nereye kadar?bir sonraki adım karşımızdaki kişinin üzerine kayıtlı hatları araştırmak mı belki üzerine kayıtlı başka hatlar vardır diye.Ben böyle şeylere karşıyım çünkü bunun sonu gelmez.Kişinin mahrem alanları olmalı.Telefon bunlardan biri.
Yahu ben de onu diyorum bence de aynı yere çıkıyoruz yani, özellikle hayır kesnikle bakamazsın denilirse şüphe yaratır sınırlar kendiliğinden oluşmalı kısıtlayarak değil yani, bakın sizin de saygı duydugunuz sınırlar var benmde onun da var..yani bunlar zaten olur ama benm telefonumu eline alır almaz ben sevgilime hayır bakamazsın desem bence şüphe uyandırır bende de uyanırdı yani benm demek istedğim de bu
Telefonu eşinin yanında bırakırsan girer okur ki haliyle nasıl ondan bahsetmiyoruz
Bakınız bn kendi fikrimi söyledim, siz de bu başlığı fikirler edinmek için açmışsınz, ben de tam olarak şunu dedim, bir erkeğe direk telefonuma bakamazsın denilirse haliyle şüphe oluşur ama gizli kalması gereken şeyler muhakkak ki olur en azından saygı duyulması gerkeen şeyler bunlar kendiliğinden yolunu bulur, karşıya güven varsa zaten sorun yoktur yoksa zaten ben de az önce dedm yapcak olan her türlü yapar bunun sınırı yok, üzerine almaz da başkasına kayıtlı hat ullanır ya da ankesörlü kullanır bunun sonu yok ki.. ben sadece bakabilmeli dedim. Ama mesleğinizi söyleidniz ben de zaten kendi saygı duymalıydı dedm farkındaysanız..
Sonuç olarak artık ben de arkadaşlarla hemfikirim, erkek arkadaşınz bahane yaratmış biraz..
Yok yanlış anlamayın fikirleriniz gerçekten çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim :)) umarım nişanlınızla asla böyle sorunlar yaşamadan ömrünüzün sonuna kadar mutlu olursunuz.Erkek arkadaşım konusuna gelince bu kadar kişi yanılıyor olamaz bahane aramış Allah onu bildiği gibi yapsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?