- Konu Sahibi gerisiyalan
-
daha önceden görüşüyomuş kızla demekki bahane etmiş bence ne yazikki canım. eğer 4 seneyi zaten çöpe atıyosa bi anda ne kadar sana zor gelsede bu unutmak unutmalısın .değmezmiş çünkü.
konu o zaten.daha önce görüşmediğinden yüzde yüz eminim.2 haftada nasıl olur ne olur.Aldatılma kızgınlığı insana böyle şeyler yaptırır mı,fikriniz var mı?
Kimse öncesi olmadan bir anda ayrılmaz ki.
Tabii ki planlamış ve senden vazgeçmeyi göze almış.
Bunu yapan erkek doğal olarak yeni biriyle beraber olabilir.
Senden ayrılmayı göze alabilen birinden nasıl acı çekmesini beklersin, nasıl unutmamasını umarsın anlamadım. :44:
Toparlanamayacak olsa ayrılmazdı zaten.
Biraz mantıklı düşünmeye çalışırsan fark edersin.
[/SIZE][/COLOR]
Yani aldattın mı anlayamadım.
Neden aldatıldığını düşünüyor ?
Bence önceden kafasına koymuş ayrılmayı o kadar zeki sanıyor galiba kendini suç senin üzerinde kalsın kısaca vicdanını rahatlatıcak aldattın bahanesiyle ilişkiyi bitirmiş işte... Böyle birine üzülme bile bence... 2 haftalık mesele değil aldatan kendiymiş
Acı çekmesini beklemiyorum ki.Biz ayrıldıktan sonra acı çekse bana ne faydası olabilir onun acılarıyla ego tatmini yapmak istemiyorum .Ama tahmin edebileceğiniz üzere insan merak ediyor,kendi kendine sorular soruyor.Telefonumu kontrol etmek istedi ısrarla hayır cevabı verdim,aldatıldığını düşündü sonra olay büyüdü.Bahane değil mi bu?
Herkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
İşin özü sizi sevmemiş bence.
Gerisi boş.
Benim anladığım,
Siz beraberken sevgiliniz hayatına başka birini almış...ve sizi terk etmek için de"beni aldatıyorsun" bahanesini öne sürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?