- Konu Sahibi gerisiyalan
-
Durumum o kadar vahim desenize :))
Peki siz eşinizin veya sevgilinizin mesajlarınıza,harcama detayınıza bakmasına izin verir miydiniz?Veya böyle şeyler sizce normal mi?
Bana göre önemli olan sizi akrabalarıyla tanıştırmış olması değil.Sevmeyen insan neden son görüştüğümüzde beni akrabalarıyla tanıştırdı?Yanlış anlamayın bana aşık gibi bir şeyi diretmiyorum.Ama 2 hafta ya 2 hafta önce akrabalarıyla tanıştırıp 2 hafta geçince başka birisi nasıl? Böyle mi bu erkekler
Herkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
Senin onu aldattığını nasıl düşünüyor bunu düşündürtecek bir durum mu oldu?
Yani böyle bir durum olduysa hemen birisini bulması belki acısını unutmak için falandır.
Ama eğer öyle değilse aldatılma konusu bahanesidir.
Bir erkek birisini garanti etmeden diğerini bırakmıyor bunu çok yerde gördüm okudum şahit oldum.
O yüzden eğer şüpheleneceği bir durum yoksa aldatma konusu sadece bahane ve yeni sevgilisi de hayatında olmasa bile kafasında çoktan var olan biri. Bu durumda seni unutma gibi bir durum zaten olmuyor,çoktan unutulmuş oluyorsun
Yani şimdi ben olsam ortada aldatılma gibi bir durum varsa bunu nereden çıkardığını sorar üzerine giderdim.
2 tip erkek modeli var gözlemlediğim kadarıyla
birincisi terk ettiğinde/terk edildiğinde herşeyi siler atar, sevgisi varsa bile nefrete dönüşür ve karşısına çıkan ilk kızla dener, ona göre unutmanın en kolay yolu o dur,
diğer tip erkek ise bekler, hep içinde bir umut vardır, taa ki sabırı/ümidi tükeninceye kadar ya da sevdiğini başka birisiyle görüştüğünü öğrenene kadar,
peki aynı durumda sen ondan şüphelenseydin ve o cep tel. geçmişini göstermesydi aldattığını düşünür müydün ya da ayrılır mıydın?
konu o zaten.daha önce görüşmediğinden yüzde yüz eminim.2 haftada nasıl olur ne olur.Aldatılma kızgınlığı insana böyle şeyler yaptırır mı,fikriniz var mı?
sana kim söledi biriyle gorusmeye basladıgını ?
Face hesabında gördüm.Sordum evet dedi.
tabiiki de mümkündürHerkese iyi akşamlar
4 senedir biriyle beraberdik.2 hafta önce yanındaydım her şey çok güzeldi,sonra onu aldattığımdan şüphelendi ve ayrılmak istediğini söyledi.Bugün biriyle görüşmeye başlamış.Kızlar mümkün mü bu kadar çabuk toparlanmak?Daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş mu sizce?Sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.
Peki siz eşinizin veya sevgilinizin mesajlarınıza,harcama detayınıza bakmasına izin verir miydiniz?Veya böyle şeyler sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?