Adi herif kesin cinsellik arttırıcı tarzı falan hap kullanıyor uyku ilacı öldürür falan da kizin başı yanar diye korktum açıkçası yoksa aklıma geldi benim deŞerefsiz herifi yaa.. bence uyku ilacı verin o daldiktan sonra telefonu saklayın uyanincada haberiniz yokmuş gibi davranın inandırıcı olun fazlasıyla ardindan da telefondan tüm geçmişi çıkarın benim halamin kızı yapmıştı dizilerden görmedim yaniama onun kocası bu kadarda şerefsiz değildi
Eczaneye sorun derimAdi herif kesin cinsellik arttırıcı tarzı falan hap kullanıyor uyku ilacı öldürür falan da kizin başı yanar diye korktum açıkçası yoksa aklıma geldi benim de
Twitter a swinger yazın o zaman bak neler görüceksiniz dahaBen inanmadim
Karisiyla iliskisini internette paylasmaya cesaret edemez hicbi erkek..bilmiyorum abarti geldi
Bazı arkadaşlar derdi nafaka mi yada o adam ile hala ayni evde yaşıyor nafaka tazminat düşünüyor diye yazmış ama herkesin hayati aynı ölçüde adil değil malesef . Bu kız çocukları için ölen biri ve nafaka tazminatı da onlar için istiyor. Üvey anne elinde büyümüş gidecek kapısı yok abisi yarin bir gün evlenecek ve o zamn kız tek başına kalacak tabii düşünmesi gerekiyor tazminatı nafakayı . Zaten şuana kadar adi herif alacağı foto videoyu alıp yüklediyse çoktan yaptı bu saatten sonra arkadasimin soğukkanlı olup bunları da ortaya çıkartmaya çalışması lazim bunları nasıl yapabilir tarzında konu açtım ben buraya. Yoksa güle oynaya kalmıyor o evde nefret ediyor tiksiniyor adamdan .
Evet bundan ablamda bahsetmisti hatta anlatmisti yine innaamadinlm galiba insanlara fazla gyvenmisimTwitter a swinger yazın o zaman bak neler görüceksiniz daha
O zaman hiç bakmayın şok olursunuz neler var nelerEvet bundan ablamda bahsetmisti hatta anlatmisti yine innaamadinlm galiba insanlara fazla gyvenmisim
Wimdi okudum konuyu inanin woktayim ve agliyorum onun haline Allah yardAbisi çocukları kabul etmiyormuş arkadaşıma da en fazla 1 yıl kalırsın ilk gelene veririm seni demiş kocandan iyisimi gelecek sanki demiş. Arkadaşım eşinin yazıştığı kıza ve babasına mesaj atmış kızın babasına resimleri göstermiş adam seni savcılığa veririm tacizden demiş eşi de hiç bişey olmamış gibi başıma iş açma millete mesaj atma demiş kız bu sefer kayınvalidesine anlatmış kadında tepki yok yani mezhepleri geniş. Çocukları ile bir süre kalabilecekleri sığınma evi varmı onu araştıracağım neler yapılır hiç bilmiyorum kızın psikolojisi mahvolmuş durumda ne yapacağını nasıl bu kapandan çıkacağını bilmiyor. Neler yapılabilir?
wimdi okufum konunu inanin woklardayim ve agliyorum Allah arkadawinizin yardimcisi olsun abisi durumdan haberdar oldugu haldemi cocuklari istemiyor yoksa sadece anlawamayip ayrilik falanmi zann ediyor?Abisi çocukları kabul etmiyormuş arkadaşıma da en fazla 1 yıl kalırsın ilk gelene veririm seni demiş kocandan iyisimi gelecek sanki demiş. Arkadaşım eşinin yazıştığı kıza ve babasına mesaj atmış kızın babasına resimleri göstermiş adam seni savcılığa veririm tacizden demiş eşi de hiç bişey olmamış gibi başıma iş açma millete mesaj atma demiş kız bu sefer kayınvalidesine anlatmış kadında tepki yok yani mezhepleri geniş. Çocukları ile bir süre kalabilecekleri sığınma evi varmı onu araştıracağım neler yapılır hiç bilmiyorum kızın psikolojisi mahvolmuş durumda ne yapacağını nasıl bu kapandan çıkacağını bilmiyor. Neler yapılabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?