Bu kadar da iğrenç olabilir mi bir koca ? Lütfen fikir hanımlar

Adi herif kesin cinsellik arttırıcı tarzı falan hap kullanıyor uyku ilacı öldürür falan da kizin başı yanar diye korktum açıkçası yoksa aklıma geldi benim de

Bazı arkadaşlar derdi nafaka mi yada o adam ile hala ayni evde yaşıyor nafaka tazminat düşünüyor diye yazmış ama herkesin hayati aynı ölçüde adil değil malesef . Bu kız çocukları için ölen biri ve nafaka tazminatı da onlar için istiyor. Üvey anne elinde büyümüş gidecek kapısı yok abisi yarin bir gün evlenecek ve o zamn kız tek başına kalacak tabii düşünmesi gerekiyor tazminatı nafakayı . Zaten şuana kadar adi herif alacağı foto videoyu alıp yüklediyse çoktan yaptı bu saatten sonra arkadasimin soğukkanlı olup bunları da ortaya çıkartmaya çalışması lazim bunları nasıl yapabilir tarzında konu açtım ben buraya. Yoksa güle oynaya kalmıyor o evde nefret ediyor tiksiniyor adamdan .

1 eylüle kadar neden bekliyor. Hemen bir avukata gitsin o yönlendirir. Ayrıca parası yoksa avukatların bazıları aldigim tazminatı 100 bilmem kaçı senin şeklinde de çalışıyor.

Allahım düşman başına vermesin.
Bu nasıl bir adilik bu nasıl bir kepazelik.
Yazık kadına ya.
rabbim kurtarsn

Allah ıslah etsin diyecek söz bulamadım gerçekten üzerine birşey yoksa hiçbirşey alabileceğini sanmıyorum malesef ellerim klavyenin üstünde havada kaldı resmen ...

Canım benim arkadaşların dediği gibi savcılıkta bütün internet ve telefon dokumanları cıkar twitter hesabı ki kapanmış bile olsa bulurlar emin ol cok oyun yapmanıza gerek yok wassap konusmalarını alın ama belkı geri yuklemeyi kapatmıstır ama diğer herşeye ulasırsınız merak etmeyın arkadasının bılgısı dahılınde cekılse bıle goruntu ozel hayatı ıhlalden ondan ızınsız yayınladıgı ıcın yıne ceza alır emın olun nafaka tazmınat alır ama tahsıl edebılır mı bılemem yada ne kadar verırler umarım hayırlısı olur bır an once kurtulur

Konu sahibi eski üye olmasa inanılacak bir konu değil .
Umarim en güzel şekilde bu işten kurtulur arkadaşın ve çocukları . Allah kolaylık versin .

nafaka ve tazminata çok güvenmesin
yani kazanır ama tahsil etmesi zor görünüyor
kendisi is bulamaz mi
ya da evden bir şeyler yapıp satsa

Ankara barosunun bu tarz durumlar için oluşturduğu gelincik hattı varmış avukat arkadasimdan öğrendim ordan gerekli bilgi ve yardımı alıyor şuan arkadaşım aklınızda bulunsun sizlerinde. Dava edilme ve dava sürecini paylaşacağım burdan sizler ile. Hepinize teşekkürler.

Abisi çocukları kabul etmiyormuş arkadaşıma da en fazla 1 yıl kalırsın ilk gelene veririm seni demiş kocandan iyisimi gelecek sanki demiş. Arkadaşım eşinin yazıştığı kıza ve babasına mesaj atmış kızın babasına resimleri göstermiş adam seni savcılığa veririm tacizden demiş eşi de hiç bişey olmamış gibi başıma iş açma millete mesaj atma demiş kız bu sefer kayınvalidesine anlatmış kadında tepki yok yani mezhepleri geniş. Çocukları ile bir süre kalabilecekleri sığınma evi varmı onu araştıracağım neler yapılır hiç bilmiyorum kızın psikolojisi mahvolmuş durumda ne yapacağını nasıl bu kapandan çıkacağını bilmiyor. Neler yapılabilir?

Benim anlayamadigim birsey var adam arkadasinizla cekilmis video da mi gondermis yani arkadasinizin videosu da mi var milletin elinde

Konuyu okurken aklimdaki tek sey cocuk olup olmadığıydı. Sonradan gordum ki varmis ve cok uzuldum. Asla boyle bir pisligin yaninda cocuk birakilmaz. Abisi cocuklari istemiyorsa abisinin yanina da gidemez. En iyisi kadin siginma evine gidip yavas yavas yeni bir hayat kurmak. Evlilik resmen bir kumar.

Wimdi okudum konuyu inanin woktayim ve agliyorum onun haline Allah yard
wimdi okufum konunu inanin woklardayim ve agliyorum Allah arkadawinizin yardimcisi olsun abisi durumdan haberdar oldugu haldemi cocuklari istemiyor yoksa sadece anlawamayip ayrilik falanmi zann ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…