Geçen gün whatsapp dan video atmis adam arkadasima yine birlikte olurken çekilmiş ve yüzü apaçık görünen bir video belki bunu da paylaştı internette ..
Size sorum arkadaşım eylül 1 inde eşine herşeyi bildiğini söyleyip abisinin yanina gidecek a
Canım adam resmen tel ile yatıyormuş eline geçmiyor kizin sadece resimleri alabilmiş . Ne yapılabilir adi pisliği surundurmek içiniğrenc ya mıdem bulandı bence telefon mesaj dokumanlarınıda cıkartsın tazmınat davası acsın surum sürüm sürümdürsün
Hayır bildiğini bilmiyor canım öylesine zevkine çekip göndermiş güya bizi çektim diye . Bu arada birde homo ile yazışması da varvideoyu arkadaşınıza atmamış mı ?
bildiğini biliyor öyleyse..
Hayır bildiğini bilmiyor canım öylesine zevkine çekip göndermiş güya bizi çektim diye . Bu arada birde homo ile yazışması da var
Ben daha bugün öğrendim o kadar üzüldüm ki . Bakımlı ve o kadar güzel bir kadın ki. Yapacak biseyi yok canım üvey anne var oraya gidemez abisi de sabret bacim 1 inde alicam seni demiş ama abim bilse bunları öldürür onu diyor. Kızında elinden gelen bisey yok en iyisi delil falan toplamak ama ne yapmak lazim iste?yuh.anlamadıgım arkadasınız hala o adamın evındemı.adam aşmış kendini
ne sabırlıymıs arkadasın ..yani kan çıkardı baskası olsa bravo arkaddasınıza
Neyi karışık anlamadım canım ?iyide arkadaşınız kendisiyle sevişirken kameraya çektiğini biliyor öyleyse..
bana biraz karışık geldi tam anlamayadım..
Kesin boşanacak canım orası net. Ama iste 15 gün falan daha sabretmesi lazim o 15 günde neler yapılabilir burda sorarak öğrenmek istedim. Üzerine hic bisey yok is yeride kacak inş nafaka tazminat falan alabilirResmen igrenc sapik arkadasin derhal bosansin bu adam arsizligi iyice ele alip karisinada uygunsuz grup felan teklif eder:/
O kadin neci evlimi?
Pislik karisyla yattigini paylasmis bide sosyal medyada allahim sana geliyorum:/
Neyi karışık anlamadım canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?