- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
kızlar çok sinirliyim şu an!! kayınvalidemleri yemeğe davet ettim3 saat uğraşıp yemek hazırladım.uğraştırıcı yemekler.geldiler sofra hazır.hadi buyrun sofraya dedim..eeee biz tokuz!!

dışarıda poğaça falan almışlar!o an var ya o tencereyi çöpe dökesim geldi yani!!ya ben sizi yemeğe çağırmışım bunu biliyorlar.özene bezene sofra hazırlamışım.bir de sizi beklemişiz o saate kadar.ayıp değil mi??ne demek tok gelmek!!!hayır yemeklerimi de çok severler.çokk kötü yapıyorum desem bu konuda ne annem ne kayınvalidem benle yarışabilir o kadar yani!!boynuz kulağı geçti!!işte ben bozulunca eşim de kızınca utandık misali üç beş çatal aldılar!!neyse yemek bize kaldı bugün
benim kayınvalide iyi iyi diyordum da bu kadar da iyisi olmaz ama.ben yorulmayayım diye tok gelmişler!!iyi de davet ettik sizi.madem öyle önceden desene yapma biz yedik diye!
neyse eşime de bir şey söyleyemedim.içimde kalmıştı.oh rahatladım

dışarıda poğaça falan almışlar!o an var ya o tencereyi çöpe dökesim geldi yani!!ya ben sizi yemeğe çağırmışım bunu biliyorlar.özene bezene sofra hazırlamışım.bir de sizi beklemişiz o saate kadar.ayıp değil mi??ne demek tok gelmek!!!hayır yemeklerimi de çok severler.çokk kötü yapıyorum desem bu konuda ne annem ne kayınvalidem benle yarışabilir o kadar yani!!boynuz kulağı geçti!!işte ben bozulunca eşim de kızınca utandık misali üç beş çatal aldılar!!neyse yemek bize kaldı bugün

neyse eşime de bir şey söyleyemedim.içimde kalmıştı.oh rahatladım