Bu kadar da olmaz diyorsun ya oluyor...

makaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
414
0
46
İstanbul
Merhaba Hanımlar,ben geçen ay kürtaj oldum.Eşim çocuğumuz ufak olduğu için annesinden yardım istedi,tabi onlara ufak bir ameliyat geçirdiğimi söyledi kistten.Eltimin çocuklarına baktığı için bize sıra gelmedi. iki kızı birisi dengesizin ötesl eşim bile tartışmış onla ben yokken ameliyat olduğumu bildiği halde kardeşlerinin hatrına aramadılar bile eşime akıl vermeye gelince doldurmaya ilk sıradalar ama kötü zamanda yoklar.Yeni işe geçti eşim babasından kartlar için yardım istedi kaynımla birlikte oturdukları ve onlara ev aldıkları için yine geri çevirdiler.Tek bahaneleri uzakta uzaksınız elimizden bişey gelmiyor diplerinde olucaz illa analık babalık yapmaları için.Şimdi ben bunların hepsine laflarımı sokmak istiyorum.Ne işe yarıyacak kendimi rahatlatacak belki bir yandanda Allaha havale et hiç önemseme diyorum.Ne yapayım bilmiyorum...

Merhaba Hanımlar,ben geçen ay kürtaj oldum.Eşim çocuğumuz ufak olduğu için annesinden yardım istedi,tabi onlara ufak bir ameliyat geçirdiğimi söyledi kistten.Eltimin çocuklarına baktığı için bize sıra gelmedi. iki kızı birisi dengesizin ötesl eşim bile tartışmış onla ben yokken ameliyat olduğumu bildiği halde kardeşlerinin hatrına aramadılar bile eşime akıl vermeye gelince doldurmaya ilk sıradalar ama kötü zamanda yoklar.Yeni işe geçti eşim babasından kartlar için yardım istedi kaynımla birlikte oturdukları ve onlara ev aldıkları için yine geri çevirdiler.Tek bahaneleri uzakta uzaksınız elimizden bişey gelmiyor diplerinde olucaz illa analık babalık yapmaları için.Şimdi ben bunların hepsine laflarımı sokmak istiyorum.Ne işe yarıyacak kendimi rahatlatacak belki bir yandanda Allaha havale et hiç önemseme diyorum.Ne yapayım bilmiyorum...

neden kızgın olduğunu anlamadım, kaynanan sana bakmaya gelmedi diye mi

Anlamış değilim şu 3 günlük dünyada niye herkez küser....:26: :50: :19: :19:
Biz böyle mi öğrendik..?Küslük en fazla 3 gün sürer

Son düzenleme:
sanırım kızgın olmanı gerektirecek başka sebebler var.çünkü kürtaj durumunda bakıma muhtaç olmuyorsun ki kürtajdan bi kaç saat sonra işe bile gidenler var.

İçinizde çok biriktirmişsiniz.

Size tavsiye,
bu dünyadan kimseden bir şey beklemeyin,
inanın daha mutlu olursunuz...

seninle ilgisi yok aslında onlar oğullarına değer vermiyorlar.oğlunu düşünmeyen gelinini mi düşünür

Bosversene, iyi olmus borc ne vermedikleri bence, aile icinde hatta keske hic para alip vermeler olmasa, bir tek hediye vereceklerse versinler, borc verince zaten iyice ailede ne huzur kaliyor ne birsey.
Gelmesinler zaten, uzakda olduklarida iyi, Allahta seni cok kötü saglik problemlerinden korusun, kimseye muhtac etmesin, sen sag onlar selamet, ne takiyorsun kafana, degmez gercekten...dileki hep böyle uzak dursunlar, kafan rahat olur....

Öncelikle teşekkürler çok haklısınız.para alıp vermece hiç olmamalı.Sizin de dediğiniz gibl Allahıma hep onlardan uzakta huzurlu yaşamayı diliyorum birde mucize olsa kendi evimiz olsa da benim anneme de muhtaç olmasak
Bosversene, iyi olmus borc ne vermedikleri bence, aile icinde hatta keske hic para alip vermeler olmasa, bir tek hediye vereceklerse versinler, borc verince zaten iyice ailede ne huzur kaliyor ne birsey.
Gelmesinler zaten, uzakda olduklarida iyi, Allahta seni cok kötü saglik problemlerinden korusun, kimseye muhtac etmesin, sen sag onlar selamet, ne takiyorsun kafana, degmez gercekten...dileki hep böyle uzak dursunlar, kafan rahat olur....

Hayır evleneli 4yıl oldu evlat ayırımını bariz yapmasından dolayı,tek o değil bütün kardeşleri babası kocam küçük erkek mantıklarına göre diplerinden ayrılmayacak,karısı çocugu 2.planda olucak v.s maddi,manevi ayrımcılık yapılıyor işte.
neden kızgın olduğunu anlamadım, kaynanan sana bakmaya gelmedi diye mi

hiçkimseden birşey beklememek en güzeli kendi ailemden biliyorum babamda zamanında ne sıkıntılar çekti diğer oğluna evi verdi , amcam evde bir süre oturdu sonra kirasını kullandı her yardımında koşuldu, diğer oğluna bedelli askerlikler vs paralar döküldü babam ufak bir istekte bulundu kıyametler koptu tabi yıllar önce yaşandı bunlar hala içindedir babamın o yüzden en güzeli kimseden yardım istememek yeri geliyor 7 kat el en yakınından daha yakın oluyor

sanırım kızgın olmanı gerektirecek başka sebebler var.çünkü kürtaj durumunda bakıma muhtaç olmuyorsun ki kürtajdan bi kaç saat sonra işe bile gidenler var.
Evet yapılan haksızlıklar,maddi manevi ayrımcılıklar.Üstüne eşimi küçük görümcemin bile yönetme arzuları,Özellikle,annesinin ve görümcelerimin alttan alta doldurma mesajları anan baban kardeşin önemli onlar kötü zamanda kalırmış karın çocuğun lklncl plan tabi paraya gelince çil yavruları.ya ameliyat oldugumu sanıyorlar diyorum ınsan dusmanını arar daha ne dıyım bılmıyorum

Şundan yanındaki oğlunun iki çocuğuna bakar,onlara yaratır bulur buluşturur.Kocam borç içindeyken oralı olmaz kendiside her şeyi bekler.ve daha bir çok şey..

mokoko eltinler taşınınca sen de git kaynananla otur.çocuklarına baksın:34:

birlikte yaşıyorlar elbette onlara daha farklı olacak:34:

Evet en güzeli,kendi başının çaresine bakmak maalesef her ailede bir paşa,bir de kurban oluyor allah ayrımcılık yapanların er geç cezasını verir elbet.Allaha havale ettim

hiçkimseden birşey beklememek en güzeli kendi ailemden biliyorum babamda zamanında ne sıkıntılar çekti diğer oğluna evi verdi , amcam evde bir süre oturdu sonra kirasını kullandı her yardımında koşuldu, diğer oğluna bedelli askerlikler vs paralar döküldü babam ufak bir istekte bulundu kıyametler koptu tabi yıllar önce yaşandı bunlar hala içindedir babamın o yüzden en güzeli kimseden yardım istememek yeri geliyor 7 kat el en yakınından daha yakın oluyor

ama onlar kistten dolayı ameliyat diye bildikleri halde geçmiş olsun bile denilmemiş.kasık var.muhabbet yok.insanlık yok.kardeş sevgisi yok.

Egemcim hiç bir zaman büyük konuşmak istemiyorum,ne konuştuysam başıma geldi,kürtaj da dahil.Allah muhtaç etmesin diyorum,bu gördüklerimden sonra hiç Allahtan gelsin hayrımız hep allahtan
mokoko eltinler taşınınca sen de git kaynananla otur.çocuklarına baksın:34:

birlikte yaşıyorlar elbette onlara daha farklı olacak:34:

Egemcim hiç bir zaman büyük konuşmak istemiyorum,ne konuştuysam başıma geldi,kürtaj da dahil.Allah muhtaç etmesin diyorum,bu gördüklerimden sonra hiç Allahtan gelsin hayrımız hep allahtan

anlamadım,birlikte oturma konusunda mı büyük konuşmak istemiyorsun:44:

onlar birlikte oturuyorlarmış haliyle herşeyleri birlikte..
para pul çocuk bakımı vs. hayatları ortak..
sizin uzaktaymışsınız ..tamamen ayrı hayatlarınız var..

bence birarada yaşayan insanların, uzakta yaşayanlara göre farklılıkları olacak tabi..

Yani siz de kayınvalidenizden birşeyler umarak borç yapmayın..Size durduk yere niye para versinler ki? çok mu zenginler?
kaynıma yapıyorlar diyorsun onları karıştırma dediğim gibi, eltin de belki kayınvalidenin işini görüyordur, senin ne yardımın oluyor kayınvalideye??
Hiç çünkü uzaktasın ..nasıl olsun değil mi?

Ama bir telefon açıp geçmiş olsun dememesinde haklısın..

birara ara..anne ameliyat oldum haberiniz olmadı mı? aramadınız da merak ettim ..de kibarca...ben olsam derim bunu mutlaka..

Evet tamda o konuda büyük konuşmak istemiyorum.Size göre ben haksızım galiba ama sağlık konusunda bile bu kadar duyarsızlık arayıp geçmiş olsun bile demedi iki görümcem kendileri her şeyi laf etmelerine rağmen bir geçmiş olsundan söz ediyoruz
anlamadım,birlikte oturma konusunda mı büyük konuşmak istemiyorsun:44:

Back
X