Bu kadar da olmaz diyorsun ya oluyor...

laf sokmakla haklıyken haksız duruma düşersin boş yere...
sinirlisin şimdi anlıyorum ama sinir anında söylenenler genelde sonradan pişmanlık yaratır....
onlar aile sonuçta söylerler söylerler sonra iyi olurlar bu sefer sen kötü olursun arada...
allaha havale et bi hesabın varsa...

Evet tamda o konuda büyük konuşmak istemiyorum.Size göre ben haksızım galiba ama sağlık konusunda bile bu kadar duyarsızlık arayıp geçmiş olsun bile demedi iki görümcem kendileri her şeyi laf etmelerine rağmen bir geçmiş olsundan söz ediyoruz

haklılık yada haksızlık olarak düşünmüyorum ben,peki sen onların herhangi bir sağlık sorunlarında aradın mı onları:34:

benim bir yakınım kendisi aramaz ama hep karşıdan aranmak ister bu gibi durumlarda:50:

canım ya hayatta birilerinden bişeyler beklersek mutlu olmalıyızki beklenti içinde olmamak lazım ha yapsa iyi olurmuydu vet ama yapmadıysada o onun vicdanını ilgilendirir ....
bence şu durumda bişe yapmana gerek yok oda senden istediğinde yapmazsın tamam işte

haklılık yada haksızlık olarak düşünmüyorum ben,peki sen onların herhangi bir sağlık sorunlarında aradın mı onları:34:

benim bir yakınım kendisi aramaz ama hep karşıdan aranmak ister bu gibi durumlarda:50:

Ben lohusaydım 40 uçurmak için hiç sevmediğim görümcem ameliyat olmuştu onun yanına biz gitmiştik.Kayınvalidem de bizdeydi o zaman onların baskısıyla iki görümcemde aynı tarafta oturur bu arada onlara gitmiştim.Sırf içimden Büyük görümcemden de pek haz etmem 40 yaşına gelmiş bir bebeği olamıyor diye onun ayağına da ben gitmek istemiştim ikisinede gittim.Aramaya gelince öyle arayıp sormam,mesafeli olmayı tercih ederim ama bir hastalık hali,ameliyat farklı öyle değil mi?Büyük görümcemin Allah bağışlasın bir bebeği oldu yazın,pek arayıp sormadım yazlıktaydım ama gelir gelmezde fazlasıyla hediyeler alıp o yokluk zamanında yanına gitmiştik eşimle..

laf sokmakla haklıyken haksız duruma düşersin boş yere...
sinirlisin şimdi anlıyorum ama sinir anında söylenenler genelde sonradan pişmanlık yaratır....
onlar aile sonuçta söylerler söylerler sonra iyi olurlar bu sefer sen kötü olursun arada...
allaha havale et bi hesabın varsa...

:41:Teşekkürler öncelikle,evet aslında laf sokmaya bile değmediklerini düşünürüm çoğu zaman ve tarzımda değil böyle şeyler ama gerçekten anladıkları dille konuşmak lazım,bir şey elde etmesemde kendim rahatlarım.İyice düşman olucaklar ne olurlarsa olsunlar diyorum.Şaşırdım kaldım..

canım ya hayatta birilerinden bişeyler beklersek mutlu olmalıyızki beklenti içinde olmamak lazım ha yapsa iyi olurmuydu vet ama yapmadıysada o onun vicdanını ilgilendirir ....
bence şu durumda bişe yapmana gerek yok oda senden istediğinde yapmazsın tamam işte

Yok bir şeyler beklemek değil de en azından bu oğullarını,bu kardeşlerini de eşimden söz ediyorum insan yerine koymaları lazım evin küçük oğlu diye her şeyi hak görüyorlar bize,kendileri uyanık biz salak yerine koyuluyoruz resmen..

onlar birlikte oturuyorlarmış haliyle herşeyleri birlikte..
para pul çocuk bakımı vs. hayatları ortak..
sizin uzaktaymışsınız ..tamamen ayrı hayatlarınız var..

bence birarada yaşayan insanların, uzakta yaşayanlara göre farklılıkları olacak tabi..

Yani siz de kayınvalidenizden birşeyler umarak borç yapmayın..Size durduk yere niye para versinler ki? çok mu zenginler?
kaynıma yapıyorlar diyorsun onları karıştırma dediğim gibi, eltin de belki kayınvalidenin işini görüyordur, senin ne yardımın oluyor kayınvalideye??
Hiç çünkü uzaktasın ..nasıl olsun değil mi?

Ama bir telefon açıp geçmiş olsun dememesinde haklısın..

birara ara..anne ameliyat oldum haberiniz olmadı mı? aramadınız da merak ettim ..de kibarca...ben olsam derim bunu mutlaka..

elbette birlikte oturanlar daha avantajlı olur maddi açıdan ama diğer açılardan ne kadar olur tartışılır.Verdikleri mutluluk pozları inandırıcı değil yani..Kayın validem çok zengin değil elbet ama çok cimri bir kadındır biz düğün alışverişini senetle bir yerden almıştık eşim ödiyemedi,annesi yeminlerle parası olmadığını söyledi,ağladı oğulcuğu ev alınca söküldü varını yoğunu bankada meğer varmış birikmişi daha geride çok şeyi olduğuna eminim o cimrilikle ama ne kendine ne bize kısmet olur.Ondan öte ise işin manevi bir çok haksızlık durumu var yaşadığımız..Bir de kızları varki tam anlamıyla hepsi facia,gelinleri hizmetçi olarak kullanmak için can atıyorlar kendi evliliklerinde mutsuzlar burunlarını bizim evliliğimize sokmaya meraklılar.Annelerini de bize karşı dolduranda onlar..Ameliyat meselesine gelince o hafta sonu K.validem,eltim falan geldiler bana küçük görümcem de aradı bahsettiğim aramadılar diye büyük ve ortanca görümcem ortalığı karıştıran çiban başları yani özellikle ortancası tam bir facia düğer konularım da bilenler bilir oğlumun doğum günün mafetmişti,beni ana babama rezil etmişti,ne oturmasını, ne kalkmasını bilen densiz bir kadın.İşte ben de tam bunları yüzlerine vurayım mı diye sizlere danışmak istedim tamda dolmuşken bu amlyt işinden hepsini döküp bir rahatlasam mı?K.valideme söylesem yeterli hepsine ışık hızıyla haber gidiyor ne bilim ya yada hiç oralı olmamak mı doğru olan şaşırdım kaldım..

bence ne istediğini bil ona göre hareket et belliki araya mesafe koymuşsun çok vıcık vıcık ilişki istemiyorsun ama bir yandanda beni niye aramıyorlar niye sormuyorlar diyorsun boş ver aramasınlar üzme kendini bu işler sırayla sende onların birşeyi oldumu gitme arama sorma hem sana koz vermiş oldular değilmi :? arayıp sormayarak kendini boşuna üzme hele eşin arkandaysa çokta tınnnn :33:

bence ne istediğini bil ona göre hareket et belliki araya mesafe koymuşsun çok vıcık vıcık ilişki istemiyorsun ama bir yandanda beni niye aramıyorlar niye sormuyorlar diyorsun boş ver aramasınlar üzme kendini bu işler sırayla sende onların birşeyi oldumu gitme arama sorma hem sana koz vermiş oldular değilmi :? arayıp sormayarak kendini boşuna üzme hele eşin arkandaysa çokta tınnnn :33:
Çok doğru söylüyorsunuz aslında ,onları önemsememek lazım evet laf olursa sırası gelirse iki üç kelam ederim.Eşim şimdi yanımda allaha şükür bugün çağrmışlardı ben gitmem dedim anlayışla karşıladı,ben dedim amlyt oldum diye biliniyorum ama kimse oralı olmadı ablaların aramadı bile,ele güne karşı yemekleri vardı bugün çağırıyorlar gitmem dedim ben ama seni bağlayamam dedim yok dedi gitmedi o da ama zaman zaman dolduruşlarına çok geldi onların biz çok kavga ettik, en son bu sağlık durumunda para isteyince demek ki başımıza bir şey gelince ortada bırakıyorlar bizi öbür oğullarına ev alıyorlar diye çok özürler diledi ama işte yine de kin tutmuyor bir gelmeleri yetiyor:14:

anlamadim
esinizin annesi size bakmak zorunda degil ki
bu öfkeniz neden ?

Elbette k.valıdemın bana bakma zorunlulugu yok ama amelıyatlı olarak bılınıyorum,oglu rıca edıyor sırf annesının de bır yardımı dokunsun ıstıyor fakat yıne abısının cocukları bahanesı oluyor,yıne abısı ondan once gelıyor daha oncede bır cok seyde boyle oldu. Ben cok meraklı degılım ama esım bızım ıcınde bıseylet yapmalarını ıstıyor,heveslenıyor..

Back
X