Bu kadar dalgınlık normal mi

Arkadaşlar dün akşam bu sabah için otobüs bileti aldım (online olarak) tam tersi istikamette başka ile almışım ve bunu acentaya gidene kadar fatketmedim biletim yandı Allahtan neyse ki o saatte istediğim il'e otobüs vardı ona aldım derken şimdi yoldayım ama acentada bilgisayarımı unutmuşum bi sürü iş çıkardım başıma şaka gibi ve böyle şeyleri çok yaşıyorum normal olmayacak kadar dalgınım neden böyle

Son dönemde kan tahlili yaptırdınız mı? Dediğiniz gibi durumları bir hamilelik ve doğum sonrası uykusuz kaldığım dönemde yaşadım bir de haşimato teşhisi koyulmadan önce. Haşimato için düzenli ilaç kullanmaya başlayınca şikayetlerim bitti.

Değerlerle ilgisi çok fazla.Ama bu sosyal medyanın da bizi bu hale getirdiğini düşünüyorum.Zihnimiz oradan oraya savruluyor.Ne kadar çok program,uygulama,sekme açıksa o kadar dağınık bir kafa.

Her B12 vitamini sivilce yapmaz.Ben de yapmadı mesela.

Benim evim Avrupa yakasında ve Atatürk airporta daha yakin.
Bir sabah erkenden uyandım, online check-in yapıp koltuğumu sectim, evden çıktım metrobüse bindim - oradan havaalanına giden otobüse bindim, oradan valizimi vermeye sıraya girdim ki görevli bana dedi ki: hanımefendi,bizim oraya ucuşumuz yok ki:duduk::duduk::duduk:
Dalginlikla Sabiha Gökçen'e gitmişim!
Üstelik gittiğim yerde beni bekleyen vardı, yani önemliydi o saatte inmem...
Sonuç olarak hem biletim yandı, hem son gün olduğu için pahalli bir bilet aldım, hem de sabah değil gece yarısı vardım,bir günüm çöp oldu...
İnsanlık hali^^
Bu sene de başka şehirdeydim. Son 24 saat,online check-in yapmıyorum... Deniyorum deniyorum kabul etmiyor
Meğer 1 hafta sonraya almışım bileti:halay:
Ve daha neler neler...

aaaa neler diyosun böyle senin başına gelenleri okuyunca halime şükrettim yengeç : )

Vitamin eksikligi unutkanligi artirir ama sizinkisi sadece bundan degil karakter olarak da bana biraz umursamaz geldiniz. Ben herhangi bir iş yapinca evden çıkarken, bir yere giderken hatta telefonuma tl yukerken en az üç kere kontrol ederim. Tarihi isimleri tc kimlik numarami filan 6 kez kontrol ettigim olur. Ayni sekilde evden cikmadan kapiyi ocağı... Yani biraz daha temkinli olursaniz unutkanligin pek onemi kalmayacaktir.

Back
X