Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

Uayniga bak kac diyo bi de seni kacircak ki hic bi dayanagin kalmasin ailesinin evinde besleme olamaya mecbur ol hic bir sey icin deilse bu sark kurnazligi icin barisacaksan bile burnunu iyice surttur

Canım sen saf misin kör aşık misin kara sevda misin empati yap sen kızını böyle birine verir misin?yat kalk babana dua et o kizmasa ne mal olduklarını anlayamayacaktin. Böyle düzenbaz bir aileyle onur boyu çekeceğine bekar mal valla kafan daha rahat olur

Yani sen arkandan bunca dolap ceviren yalanlar söyleyen seni kandiran biriyle devam mi ediyorsun.
Aileni al gel ailemi ikna edin ne demek. Insallah yanlis anlamisimdir. Dogru anladiysamda sen ne yasarsan kendim ettim kendim buldum olacak. Gözüm acildi demissin iyi ki acilmis acilmasa naparlar sana.

Ya hic gururunuz yok mu ? Babaniza iftira atilmis aile evine gelin gtmenjz icin dolaplar donuyo hala kacir beni aileni al gel. Ne meraklisiniz evlenmeye kafanjz mi durdu anlamadimki isin sonu basindan belli

Gözünüz kör mü Allah aşkına hala neden evlenmek için diretiyorsun? Belli ki evlensen bile huzur vermeyecek ailesi ve nisanlin da ailesinden yana olacak.

Sevgi aşk evlenene kadar canım bak benden sana tavsiye. Evlenince işler değişiyor herşey güzel olmayacak bu kadar sorunla evlendiğinde. Geçici duygular için hayatını mahvetme yol yakınken aklını başına al ailenin gönlünü kırma degmeyecek insanlar için, çok pişman olursun..

Biri benim babama ileri geri konuşacak hak etmediği halde üstelik o adamı ne yaparım biliyor musun? Başını yakma canım sonra çok doversin dizini. Kendilerini rezil etmemek adına sizin adınızı başkalarına konusturuyorlar cahillik ve karaktersizlik almış başını gidiyor. Benimde esim tek başına yaptı. herseyini 1kuruslarini bile görmedik. Asla minnet etmedim. Ne kadar zorda biraksalarda asla zorda olduğumu söylemedim. Onları guldurmedim ağızlarına da dusmedim. Esimde allah razi olsun dört dörtlük düğün yaptı. Benim ailemde yardım etti. Çok şükür düze çıkmaya başladık. Onlar bizi boyle mutlu ve eksiksiz herseyimizi aldigimizi görünce sinirlerinden cirkeflestiler. Haklarından öyle bir geldim ki üstelik eşimin yaninda yaptım ne yaptiysam. Bize boyle yapmalarını burunlarindan fitil fitil getirdim. Ne severim ne sevilirim. Biz gelinler her zaman kotuyuzdur.

Nasi hala guvenip o kisiye kacmaktan veya arayi duzeltmekten bahsediyosun anlayabilmis degilm

Ya canım gözünü aç artık sen ailensiz yaşayabilecek misin evlendiğinde seni yollamaz bile kimse vazgeçilmez değildir ki ne gerek var sende ailen de buna mahruz kaldı ki ne gerek var nisnalini derdi sadece seni almak boş yere kaçalım dememiş sana örf adet umrunda değil niye masraf çünkü bence iyi düşün baksana yaptıklarına lutfen

Ailene bir darbe de sen vurma bahar geldi gez oyalan hatta onune gelenle takıl isteesen oyalan ama su adamdan vazgeç yazıktir ya.

nişanı atmışsınız, babanıza iftira da atılmış..
neden hala evlenmek istiyorsunuz, hiç bişi anlamadım.
bitmiş gitmiş işte , aileni al gel bizimkileri ikna et ne demek çok mantıksız..

neden hala bu cocukla evlenmek istediginizi anlamiyorum. attin nisani hediyeleride bir araci ile gonderin. araci da vermeden.donmesin. veya siz cocugun onune koyun..
sizin ki ne sevgi ne ask...bildigin hirsa donusmus...
bir de e hadi kacir demekle cccook buyuk yanlis yapmissiniz.cocugun sacma fikrini yarinlar icin meșrulastirmissin... cok sacma cookkk..

Size adamın gram saygısı yok, gram. Evlendiğiniz zaman sizi insan yerine koymayacaklar, şimdiden sizden taşınabilir eşya gibi bahsediyor. Bu adamla evlenirseniz sizin de ne ailenize ne de kendinize saygınız var demektir.

Muhabbeti daha fazla uzatmanın kimseye faydası yok aksine sana daha da zararı olacak dikkatli ol. Ve bence telefonunu falan da at gitsin.

yani nişanlın ve ailesi sana ve ailene yalan söylüyorlar, size tuzak kuruyorlar, babana iftira atıyorlar ama sen bu adamı defetmek yerine evlenmek için inat ediyorsun.
aklını mı yitirdin, çok mu çirkinsin, evde mi kaldın? niye zorla onlara "beni alın" diye yalvarıyorsun?
hiç gururun yok mu?

Nişanlın babana saygı duyacak mı?
Sen ona ve ailesine güveniyor Musun?
mantıklı gelen neyi var ki illa o çocuk diye ısrar ediyorsun?

ilginç kafalar.

27 yaş olunca evde kalmış kız imajı mı baskın sizin oralarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…