Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

diyecek söz bulamıyorum pesSSS.

Bak her şeyi geçtim,seven erkek ne yapar eder sevdiğinin istediğini yapar. Düğünse düğün,borçsa borç. Ailesine laf bile söyletmez ben ödeyeceğim,yapacağım,siz karışmayın yoksa beni kaybedersiniz der. Madem çok akıllı ya nişanlınız siz kaçacağınıza kendisi iç güveysi gelsin.hodri meydan deyin. Alacakları her neyse sizde iç güveysiyken ailesi alsın. Teklif edin bakalım bu dediğimi.

Sizin babanıza iftira atan bir aile .. size karşı türlü düzenbazlıklar yapan aile ve nişanlı ...aile ağızlı bir nişanlı ...güvenilecek biri de değil düzenbazlıklara ses çıkartmadığına göre ve siz hala ailemi ikna edin diyorsunuz ?!! Bu nasıl bir mantık ?ailenizin babanızın hiç mi bi değeri yok kendinize de mi değer vermiyorsunuz siz ?

Sen eninde sonunda gidip ailesiyle yaşarsın evlenme uğruna.Hiç boşuna gözüm açıldı falan demene luzum yok yani.

Azıcık gururlu olmanı tavsiye ederim.Gelinlik giycem diye gurursuzlaşılmaz bu kadar.Yazık

Sen daha çoook konu acarsin,
bu kafayla gidersen sen onunla evleneceksin oda sana yapmadığı eziyeti birakmayacak. Ailesi dediğim dedik , sense ezik !! Ömrünü onlarla heba edeceksin.
Bence gel babanı dinle ayrıl sunlardan.

Bu kadar olay varken niye hala bu adamla evlenmeye calisiyorsun ustulik kendi yalanlariyla babani dusman gosterip aileninde seninde hayatini zehir eder birak gitsin evlenmw yahu

Ya konu sahibi neden bu inat neden ya?? Büyü nü yaptılar sana gözün kör mü oldu? Yani babama iftira attılar diyosun yok denemek içim gel kaçır.. pess diyorum başka bişi demiyorum. Asıl sen bu oğlanı kaçırma.

Söylemeden geçemicem nedir bu oğlan annelerindeki beraber oturma merakı onuda anlamış değilim. Iki oğlum var Allah gelinle oturmayı nasip etmesin. Gerekirse 2 oda ev tutim.. Allah kimseye muhtaç etmesin beni. Amin..

Bence siz psikolojik sorunlusunuz zira bu saçma sapan davranışlarınızın başka bir izahı olamaz. Acilen bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim.

Sart degil tabiki. Sadece blof yapiyo ailem evlenme dur omur boyu basimizin ustunde yerin var diyolar

diğer konuya da yazmıştım
ailecek evlilik diye kendinizi kaybetmissiniz
karşı tarafta kullanıyor işte sizi
bence evlenin zaten hevesli siniz hiç olmazsa başka bir kadının başı yanmamis olur

Uayniga bak kac diyo bi de seni kacircak ki hic bi dayanagin kalmasin ailesinin evinde besleme olamaya mecbur ol hic bir sey icin deilse bu sark kurnazligi icin barisacaksan bile burnunu iyice surttur

Barissam nolacak ki bu saatten sonra. Ben bu kdr mucadele ettm onun icin. Cok seviyosa kurar evini gelir alir. Evde gorumce var hic bi ise elini surmez. Bana ise girerim dedi. Dedim bana mi calisiyosun ben de calisiyorum ben de hizmet edicem. Olmaz oyle. Hadi onu gectim babasiyla annesiyle ayni evde rahat edemem. Ve ayri eve niyetleri oldugunu hic sanmiyorum

Her gün herün aynı konuyu açıp duruyorsun. Bir arpa boyu yol alamıyorsun. Konu hiç bir şekilde ilerlemiyor. Sana burada o kadar insan bu şahısla muhattap olma, işi büyüklere bırak dedi. Sen yine gittin buluştun konuştun. Ya adam seni oyalıyor. Ailesi de hiç ciddiye almıyor. Hiç bir ağırlığın yok. Söyle babana, amcana, dayına buluşsunlar erkek erkeğe son olcakları konuşsunlar dedik. Yok inadım inat diyorsun yine bildiğini okuyorsun. Almbir günlük ona yaz ne yazacaksan.

Sart degil tabiki. Sadece blof yapiyo ailem evlenme dur omur boyu basimizin ustunde yerin var diyolar
Yok ya cidden siz burdaki kadinlarla dalga geciyorsunuz. Cidden verdigin cevaplarla insanlarla bi tik daha egleniyor musun? Eminim yazarken ve okurken kahkahalar atiyorsun.

Haklisin canim zaten evlenmek icin ailesinin eline bakan erkekleri anlamak mumkun degil tamam ailesi yardim etse iyi olur ama etmiyor diye de onlara bagimli kalmak cok sacma isteyen erkek her turlu yuvasini kurar sevdigini ve onu seveni kaybetmez.Umarim hakkinda hayirlisi olur

Ben saf bi insanim fazla iyi niyet. Bana buyuk kotuluk et yuzume bi gul hemen affederim. Kendmi bildgim icin kac gundur bisur kisiyle istisare yapiyorum :) hatta oyle sıkıştm ki aklma kotu kotu seyler geldi. O kdr sevdim ki o kdr beni herseye yeniden inandirdi ki.

Yok ya cidden siz burdaki kadinlarla dalga geciyorsunuz. Cidden verdigin cevaplarla insanlarla bi tik daha egleniyor musun? Eminim yazarken ve okurken kahkahalar atiyorsun.

Alakasi yok. Yarim saatte insan cozerdim ben. Ne tahmn edersem cikardi. Ama bunda bi nutkum tutuldu saglkli.dusunemiyorm. yardm istedm

Böyle mükemmel aileyi ve böyle mükemmel koca adayını asla bulamazsın.
Bence hemen kaç hiç durma.
Yok kaçmam diyorsan da 38 yıl beklemeye devam et çünkü allah muhafaza kaçmasın böyle damat adayı.
O 38 yılda da buraya ayda 3 kere konu acarsin ohh mis gibi .

Size ve ailenize saygısızlık diz boyu. Gelip ailenizi bir sene daha bekletmeye ikna etseler, işler düzelecek mi zannediyorsunuz? Bu karakterde bir aile 2 sene sonra, 5 sene sonra yine aynı olacak. Aslında olacakların hepsini siz şimdiden görmüşsünüz. Buna rağmen evliliği düşünüyorsanız, zaten üzülmek gereksiz. Siz bile bile lades diyorsunuz olacaklara. Karakterde sıkıntı varsa sevgi bitecek. Çünkü hayallerde değil, gerçeklerde yaşayacaksınız ve nişanlınız ve ailesi hep sıkıntı çıkaracak size.

Gül bahçesinden yazmıyoruz biz de. Ailem eşimle evlenmemi istemiyordu. Biz sevdik. Eşim ailemin karşısına çıktı, ben istiyorum, onun için her şeyi yaparım dedi. Ailesini gönderdi, babamlar kovdu, yine geldiler, kız evi naz evidir diyerek. Düğünde dernekte her şeyi kendileri yaptılar.

Ve evlendikten sonra pek çok maddi sıkıntısı oldu. Ailem zaten maddiyat sebebiyle istemiyordu. 5 kuruşsuz yaşadığımız oldu. Yurt dışına git diyenler oldu eşime, ben sess le onu gurbetlerde süründürmek için evlenmedim dedi, sıkıntımızı da beraber geçiririz dedi. Bana annenin evine dön diyenler oldu, ben de aynı şeyi söyledim. Hiç kimseye muhtaç etmedi beni. Ailesinin benim üzerimde baskı kurmaya çalıştığı bir iki fırsatta direk karşılarında durdu, önlerini kesti.

Demek istediğim şu, ne parasızlık, ne beklenen arsalar bu kadar yüzgöz olmak için, bu oyunlar için sebep değil. Bunlar ailenin ve nişanlınızın gerçek karakterini görebileceğiniz bahaneler.

Çok ince düşünün. Şu anda alcağınız kararlar, bütün ömrünüzü belirleyecek. Siz eve arsaya değil, karaktere bakın. Ailenize danışın.

Ben danışmadım, bu da benden değil, annemden kaynaklıydı. Kardeşimin her şeyi uygun evliliğinde bile, parmağını kıpırdatmadı, her şeyi ben yaptım, tırnakalrımla kazıdığım iş hayatımı bırakmak zorunda kalarak. Yani mesele sen çöyle yaptın da böyle oldu değil, yapmayan hiç yapmaz. 30 yaşında anlayabildim bunu. Sıkıntıda yanında olan senindir, gidiyorsa bırak gitsin, zaten senin değildir.

Burada senin yanında duran ailen. Onları dinle, güven vermeyen bir adama güveneceğim diye hayatını heba etme.

Gelmicegni biliyorum ailesinin :) ailemi suclayarak bitirmesine musade etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…