- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
diyecek söz bulamıyorum pesSSS.Yok yok tam aksine :) goze alabilsem kacardim. Ailem blof yaptirtti niyetlerini anlamam icin. Kac kizim valla da affedicez ceyizlerni bile vericez dediler. Buna ragmen kacmam boyle bi aileye ailem karsisinda zafer kazandiramam. Zaten de eminim ailesini alip gelmicek :))
Aileniz alenen kaçın mı dedi?
Ya illa sizi evlendirecekler yani, şart mı ya?
Ben olsam çağırırım eski nişanlımı, al bu taktıklarınız ver sen de ne aldıysak size derim. Yüzüğü de avcunun içine bırakırım, hadi yallah.
İşte nişan böyle atılır, öyle telefondan konuşarak, hadi gel diyerek olmaz.
Uayniga bak kac diyo bi de seni kacircak ki hic bi dayanagin kalmasin ailesinin evinde besleme olamaya mecbur ol hic bir sey icin deilse bu sark kurnazligi icin barisacaksan bile burnunu iyice surttur
Yok ya cidden siz burdaki kadinlarla dalga geciyorsunuz. Cidden verdigin cevaplarla insanlarla bi tik daha egleniyor musun? Eminim yazarken ve okurken kahkahalar atiyorsun.Sart degil tabiki. Sadece blof yapiyo ailemevlenme dur omur boyu basimizin ustunde yerin var diyolar
Haklisin canim zaten evlenmek icin ailesinin eline bakan erkekleri anlamak mumkun degil tamam ailesi yardim etse iyi olur ama etmiyor diye de onlara bagimli kalmak cok sacma isteyen erkek her turlu yuvasini kurar sevdigini ve onu seveni kaybetmez.Umarim hakkinda hayirlisi olurBarissam nolacak ki bu saatten sonra. Ben bu kdr mucadele ettm onun icin. Cok seviyosa kurar evini gelir alir. Evde gorumce var hic bi ise elini surmez. Bana ise girerim dedi. Dedim bana mi calisiyosunben de calisiyorum ben de hizmet edicem. Olmaz oyle. Hadi onu gectim babasiyla annesiyle ayni evde rahat edemem. Ve ayri eve niyetleri oldugunu hic sanmiyorum
Canım sen saf misin kör aşık misin kara sevda misin empati yap sen kızını böyle birine verir misin?yat kalk babana dua et o kizmasa ne mal olduklarını anlayamayacaktin. Böyle düzenbaz bir aileyle onur boyu çekeceğine bekar mal valla kafan daha rahat olur
Yok ya cidden siz burdaki kadinlarla dalga geciyorsunuz. Cidden verdigin cevaplarla insanlarla bi tik daha egleniyor musun? Eminim yazarken ve okurken kahkahalar atiyorsun.
Yani sen arkandan bunca dolap ceviren yalanlar söyleyen seni kandiran biriyle devam mi ediyorsun.
Aileni al gel ailemi ikna edin ne demek. Insallah yanlis anlamisimdir. Dogru anladiysamda sen ne yasarsan kendim ettim kendim buldum olacak. Gözüm acildi demissin iyi ki acilmis acilmasa naparlar sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?