Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

Tesekkur ederim. Ben aileme bu isi uzatsinlar diye bu yuzden diretiyodum. Ailem su yonde hatali. Borc harc evlen biz de oyle evlendik diyolar. Ama o tarihte evlenseydim evi gecindiremiyorum deyip yine ailesinin yanina goturcekti. Bunu hissettigim icin uzatmaya calisiyorum. Ailem sunu yapmiyo herseyinz hzir olunca kizi veririz demiyolar tam aksine dedgmz tarihte alin yoksa biter diyolar. Ailem bunu yapmasaydi ben daha rahat olcaktim. Evlenecek kadar guvenmiyorum. Ama isini evini hallederse ailesi dedim gerisini hallederim. Cocukla bizim aileler disinda hic bi sorunumuz yoktu cok iyi anlasiyoduk. Ama bu konuda ailesinin yaninda oldugu icin dedgnz gbi gecici duygularma hayatmi yakicam

Cok iyi yapmissiniz ne mutlu esiniz yaninizda olmus. Benim kafami kurcalayan su surecte, cocuk basta yanimdaydi hep. Ailem evlendirmesin alip seni gidicem onra ailemle isim olmicak demisti. Hep basindan beri ailesine dik duruyodu o yzden guvendm dedmki bz de herseymizi yapariz ailesne de minnet etmem. Nolduysa son 1 ayda oldu. O yuzden bu kadar karistim. Daha once bi gorusmemde elektriginden carpildigim cocugu annesi icn bana bi kez bagirdi diye birakmistm. Meydanda agladi da affetmedm ustune kendime iki lahmacun soyledim. Bunda beni sasirtan bi ayda yaptigi cark oldu

Ben ailemi atamam. Saniyolar beni yumusak basli. Ailesinden kopardikmi hallederiz diyolar da ben evin icinde sertimdir. Sonra ailesiyle bi puruz yasadikmi ceker odaya döver bile. Artk anladm bunu

Tabiki gururum var. Nisani da benim istegmle attik bu olaylari ben cikardim ailesini arattim herkesin fikrni ben ortaya cikardm. Su an beni cok seviyo ya hani. Suclu benmisim gibi ailemmis gibi bitirttiriyo. Kendi eksiklgnden bittigni gozune sokucam. Aileler harici bizim aramizda hic bi sorun yoktu cunku. Ailesini dinlemeyen cocuk 1 aydir degisti. Haliyle sudan cikms baliga döndm. Su an basma silah dayasa evlenmek istemiyorm :)

Alakasi yok. Yarim saatte insan cozerdim ben. Ne tahmn edersem cikardi. Ama bunda bi nutkum tutuldu saglkli.dusunemiyorm. yardm istedm
Eee daha ne desin insanlar. Sen ya iradeli olacaksin ya da hayatini kv evinde kocanin donlarini yikarken bulacaksin.

Hayatini yakma sakin. Kimin ne dusunecegini onemseme istersevsizin yuzunuzden bitmis olsun. Onemli olan kurtulmak degil mi

Bu devirde sözünde durmayan ,değer vermeyen ,umursamayan adam olmak varmış !!nasılda vazgeçilmeZ adam vay arkadaş yaa
Siz evliliği ne sanıyorsunuz bu kadar sıkıntı sorun varken mutlu olacağınıza inanıyor musunuz??? Olmuyorsa yürümüyorsa ısrarcı olmak neden? Babanıza resmen iftira atmışlar siz bir de o adamla evlenmek o aileyle aile olmak istiyorsunuz anlayamıyorum gerçekten ...

Yok alakasi yok. Asil.niyetlerini ortaya cikarmaya calistk biz. Cikti da. Kacalm deynce ayni ev deynce acayip neselendi bzmki.
ama hala ailemi ikna et beklerim diyorsun.
at gitsin işte. neden uzatıyorsun?

Bu kadar salaga donmemin tek nedeni bu. Ailesine boyle diyodu aylardir. Yanimda bagirdi. Biz boyle karar verdk diyodu hep. Hep biz vardik. Ailesne ben yapicam dedi. Beyaz esya baktk mobilya baktk birlikte hesapladk herseyi. Takilara borclarmizi kapariz dedik kalirsa ev pesinati veririz dedik. Annesine yanmda dedi biz takilarla ev pesinatina grcez dye. 1 aydir bise oldu. Demekki icraate gelnce yemedi. Lafla peynir gemisi de yurumuyo

Sen eninde sonunda gidip ailesiyle yaşarsın evlenme uğruna.Hiç boşuna gözüm açıldı falan demene luzum yok yani.

Azıcık gururlu olmanı tavsiye ederim.Gelinlik giycem diye gurursuzlaşılmaz bu kadar.Yazık

O kadar da degil. Ben evlenmeyi dusunen bi insan bile degildim. Hic kmseye guvenmezdm. Cok iyi oynadi basndn beri. Bu dedigim olaylar 1 aydir olan seyler. 1.5 senedir ailesine bi kere ezdirmemisti beni

Ben bitirmicek olsam bu kadar cabalamam bastan he der gidip evlenirdim zaten. Hic sorun yasanmazdi bile. Nisanlim ailesinin yanina gectigi anda ortaligi ayaga kaldirdim ben. Ailemi devreye soktum. Sadece su an icimde kalan ne varsa supurmeye calisiyorum

O kadar da degil. Ben evlenmeyi dusunen bi insan bile degildim. Hic kmseye guvenmezdm. Cok iyi oynadi basndn beri. Bu dedigim olaylar 1 aydir olan seyler. 1.5 senedir ailesine bi kere ezdirmemisti beni
Ya allahaşkına bin tane konu açtın onu yaptılar bunu yaptılar diye.Nişanı atmışsın sözle hala adama aileni razı et gel diyosun.1 ay 1 sene bunları yaşadın gururlu davranıp adama tekmeyi basman gerekirken hala peşindesin.Gayette o kadar

Nutkum tutuldu inanin. Normalde beni tanisaniz.. evi olan altnda luks arabasi olan adami yarim saatte konusup def etmisligm var. Bunda nutkum tutuldu. Belki de ilk defa bu kdr sevgi gordm dye. Zaten de eksiklklerini sevgyle tamamladi.belki de. Sevmek evlenmeye yetmicek tabiki.

Bulusmadim ki :) aile buyukleri yazdirdi zaten. Su an muhattap olmuyorum. Hatta kandilde ailesni bile aramadim. Cok uzulmusler oyle soyledi cocuk

Cok cok tesekkur ederim. Uslubunuz icin de. Kendimi yeterince paraliyorum bi de kadinlar paraliyo beni ama haklilar :) ben de olsam ayni tepkiyi verirdim

:))) hakkinizi helal edin. Baskasina akil satan ben isin icinde boyle nutkum tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…