Gözünüz kör mü Allah aşkına hala neden evlenmek için diretiyorsun? Belli ki evlensen bile huzur vermeyecek ailesi ve nisanlin da ailesinden yana olacak.
Sevgi aşk evlenene kadar canım bak benden sana tavsiye. Evlenince işler değişiyor herşey güzel olmayacak bu kadar sorunla evlendiğinde. Geçici duygular için hayatını mahvetme yol yakınken aklını başına al ailenin gönlünü kırma degmeyecek insanlar için, çok pişman olursun..
Biri benim babama ileri geri konuşacak hak etmediği halde üstelik o adamı ne yaparım biliyor musun? Başını yakma canım sonra çok doversin dizini. Kendilerini rezil etmemek adına sizin adınızı başkalarına konusturuyorlar cahillik ve karaktersizlik almış başını gidiyor. Benimde esim tek başına yaptı. herseyini 1kuruslarini bile görmedik. Asla minnet etmedim. Ne kadar zorda biraksalarda asla zorda olduğumu söylemedim. Onları guldurmedim ağızlarına da dusmedim. Esimde allah razi olsun dört dörtlük düğün yaptı. Benim ailemde yardım etti. Çok şükür düze çıkmaya başladık. Onlar bizi boyle mutlu ve eksiksiz herseyimizi aldigimizi görünce sinirlerinden cirkeflestiler. Haklarından öyle bir geldim ki üstelik eşimin yaninda yaptım ne yaptiysam. Bize boyle yapmalarını burunlarindan fitil fitil getirdim. Ne severim ne sevilirim. Biz gelinler her zaman kotuyuzdur.
Nasi hala guvenip o kisiye kacmaktan veya arayi duzeltmekten bahsediyosun anlayabilmis degilm
Ya canım gözünü aç artık sen ailensiz yaşayabilecek misin evlendiğinde seni yollamaz bile kimse vazgeçilmez değildir ki ne gerek var sende ailen de buna mahruz kaldı ki ne gerek var nisnalini derdi sadece seni almak boş yere kaçalım dememiş sana örf adet umrunda değil niye masraf çünkü bence iyi düşün baksana yaptıklarına lutfen
Ailene bir darbe de sen vurma bahar geldi gez oyalan hatta onune gelenle takıl isteesen oyalan ama su adamdan vazgeç yazıktir ya.
yani nişanlın ve ailesi sana ve ailene yalan söylüyorlar, size tuzak kuruyorlar, babana iftira atıyorlar ama sen bu adamı defetmek yerine evlenmek için inat ediyorsun.
aklını mı yitirdin, çok mu çirkinsin, evde mi kaldın? niye zorla onlara "beni alın" diye yalvarıyorsun?
hiç gururun yok mu?
ilginç kafalar.
27 yaş olunca evde kalmış kız imajı mı baskın sizin oralarda?
Eee daha ne desin insanlar. Sen ya iradeli olacaksin ya da hayatini kv evinde kocanin donlarini yikarken bulacaksin.Alakasi yok. Yarim saatte insan cozerdim ben. Ne tahmn edersem cikardi. Ama bunda bi nutkum tutuldu saglkli.dusunemiyorm. yardm istedm
ama hala ailemi ikna et beklerim diyorsun.Yok alakasi yok. Asil.niyetlerini ortaya cikarmaya calistk biz. Cikti da. Kacalm deynce ayni ev deynce acayip neselendi bzmki.
Bak her şeyi geçtim,seven erkek ne yapar eder sevdiğinin istediğini yapar. Düğünse düğün,borçsa borç. Ailesine laf bile söyletmez ben ödeyeceğim,yapacağım,siz karışmayın yoksa beni kaybedersiniz der. Madem çok akıllı ya nişanlınız siz kaçacağınıza kendisi iç güveysi gelsin.hodri meydan deyin. Alacakları her neyse sizde iç güveysiyken ailesi alsın. Teklif edin bakalım bu dediğimi.
Sen eninde sonunda gidip ailesiyle yaşarsın evlenme uğruna.Hiç boşuna gözüm açıldı falan demene luzum yok yani.
Azıcık gururlu olmanı tavsiye ederim.Gelinlik giycem diye gurursuzlaşılmaz bu kadar.Yazık
Sen daha çoook konu acarsin,
bu kafayla gidersen sen onunla evleneceksin oda sana yapmadığı eziyeti birakmayacak. Ailesi dediğim dedik , sense ezik !! Ömrünü onlarla heba edeceksin.
Bence gel babanı dinle ayrıl sunlardan.
Ya allahaşkına bin tane konu açtın onu yaptılar bunu yaptılar diye.Nişanı atmışsın sözle hala adama aileni razı et gel diyosun.1 ay 1 sene bunları yaşadın gururlu davranıp adama tekmeyi basman gerekirken hala peşindesin.Gayette o kadarO kadar da degil. Ben evlenmeyi dusunen bi insan bile degildim. Hic kmseye guvenmezdm. Cok iyi oynadi basndn beri. Bu dedigim olaylar 1 aydir olan seyler. 1.5 senedir ailesine bi kere ezdirmemisti beni
Ya konu sahibi neden bu inat neden ya?? Büyü nü yaptılar sana gözün kör mü oldu? Yani babama iftira attılar diyosun yok denemek içim gel kaçır.. pess diyorum başka bişi demiyorum. Asıl sen bu oğlanı kaçırma.
Söylemeden geçemicem nedir bu oğlan annelerindeki beraber oturma merakı onuda anlamış değilim. Iki oğlum var Allah gelinle oturmayı nasip etmesin. Gerekirse 2 oda ev tutim.. Allah kimseye muhtaç etmesin beni. Amin..
Her gün herün aynı konuyu açıp duruyorsun. Bir arpa boyu yol alamıyorsun. Konu hiç bir şekilde ilerlemiyor. Sana burada o kadar insan bu şahısla muhattap olma, işi büyüklere bırak dedi. Sen yine gittin buluştun konuştun. Ya adam seni oyalıyor. Ailesi de hiç ciddiye almıyor. Hiç bir ağırlığın yok. Söyle babana, amcana, dayına buluşsunlar erkek erkeğe son olcakları konuşsunlar dedik. Yok inadım inat diyorsun yine bildiğini okuyorsun. Almbir günlük ona yaz ne yazacaksan.
Haklisin canim zaten evlenmek icin ailesinin eline bakan erkekleri anlamak mumkun degil tamam ailesi yardim etse iyi olur ama etmiyor diye de onlara bagimli kalmak cok sacma isteyen erkek her turlu yuvasini kurar sevdigini ve onu seveni kaybetmez.Umarim hakkinda hayirlisi olur
Böyle mükemmel aileyi ve böyle mükemmel koca adayını asla bulamazsın.
Bence hemen kaç hiç durma.
Yok kaçmam diyorsan da 38 yıl beklemeye devam et çünkü allah muhafaza kaçmasın böyle damat adayı.
O 38 yılda da buraya ayda 3 kere konu acarsin ohh mis gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?